Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Moa Enberg - 7 juli 2010 22:25

Idag har det varit så där underbart varmt igen, det är helt underbart! kanon!!

så hela dagen har jag varit på risön med barnen! kanon verkligen haft det jätte mysigt! kanon ställe verkligen då man inte riktigt vet vad man ska göra en fin dag! och man måste juh doppa sig i denna värme annars får man juh spunk! speciellt Albin! från början ville han bara bada korta stunder för det blev så kallt men på slutet badade han runt där och bara myste på! underbart!

han skulle åka stora rutchkanan också så när vi väl tog oss dit upp när andrea kommit och kunde vara med Alicia så kom vi upp satt oss i start position men då blev han lite feg och vågade inte.. så vi tog trapporna ner igen! ;) min lilla fegis, men det kanske inte är så konstigt att en tre åring inte vågade åka.. eller?!?!

Idag blev Alicia 6 månader också, går sjukt fort och nu är det en jäkla fart på hon! Hon ålar runt som bara den, snart kommer det nog gå fort så nyfiken hon är så! 

Idag på risön så var det en familj som var där med sina barn en flicka och en pojke kanske skillde bara ettår mellan dem flickan var väl i Albins ålder och pojken närmare 5 år.. då de skulle byta om så hjälpte de barnen att få på sig bad kläderna och pojken fick klä av sig bara men flickan skulle gömma sig i handduken, där kom mitt genus tänk fram.. varför ska de skymma flickan men inte pojken?!?! islf båda eller ingen, varför ska flickan "skämmas" och gömma sig och inte pojken isfl?!?!!! det tyckte jag avr lite konstigt kanske bara jag som reagerar på de men hmm jag tror inte heller att flickan var blyg och inte vågade visa sig naken det bryr sig väl inte en 3-4 åring om... jaja jag vet inte! men bara reagerade på det!


Nu ska jag ta min brända rygg och lägga mig i sängen, det svider men skönt svid.. :P jag har fått färg! det gillar jag!! :D

får inga bilder då vi inte fixat en ny kamera ännu!! :S


Heyy då! eller Godnatt! 

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards