Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 28 juli 2010

Av Moa Enberg - 28 juli 2010 22:39

Vilken kaos dag!

Alicia har blivit så stor såå fort.. hon kryper för fullt.. försöker på alla fyra men det går fortast att åla så om det ska gå fort så gör hon det istl.. på allt här hemma! har börjat med ajaj och ajabaja nu men hon fattar juh noll hon bara tittar på oss och skrattar och fortsätter sen man tar bort hon därifrån och hon är där igen efter en liten stund.. man blir tokig! idag när jag satt här vid datorn så ser jag hon i ögonvrån hon pillar på dvdn som vanligt.. och helt plötsligt så ställer hon sig upp! PANIK!!! vad gör hon jag blev alldeles stum, då står hon där så nöjd mot tv bänken och hittade en skål med sten och ljus i som hon skulle pilla på! jag slängde mig i stort sett dit för att hon inte skulle ramla och hon bara skrattar! Albin blev också chockad - MAMMA HON STÅR!!!!! skrek han!

jag tog bort hon därifrån för det är lite tidigt och balansen är väl lika med noll så hon kan juh ramla hur lätt som helst!

jag flyttade hon ifrån jag skulle springa och ta ut gratängen ur ugnen! då skriker Albin igen MAMMMA HON STÅR UPP IGEN!! jag springer dit och då är hon på öppenspisen och ska ta ljusen därifrån, och när hon får syn på mig blir hon helt till sig och ramlar bakåt! lill hjärtat kommer ha såå många blåmärken och bulor nu framöver ( så ni inte tror att det är någon slags misshandel här hemma när vi kommer med en blåslagen liten tös) så nu är det fullt upp här hemma man kan inte lämna henne en sekund.. Gåstolen som vi köpte var inge roligt för henne plus att hon är så smal.. :P så när hon vrider på sig och vill komma ur den så sjunker hon ner med rumpan där man har benen.. :P haha ser ganska roligt ut men hon blir så förbannad! hiihi!

Sen lyckades hon ställa sig upp ännu en gång idag, Dalmir satt i soffan och tittade på Bolibompa med Albin då kryper hon dit och drar upp sig! så nu har hon kommmit på det ordentligt då det händer 3 gånger på en och samma kväll! hon är snart sju månader och drar sig upp efter möbler! kaos, men vad ska man göra man kan juh inte säga ajaj till det för det är juh ett steg i utvecklingen men lilla Alicia hon måste juh hitta balansen först! Ojoj vilka veckor månader man har framför sig nu!! Albin var kanske 9 månader när han började med sånt.. men dom säger juh att tjejer är snabbare i utvecklingen plus att när dom är så små så brukar dom också vara snabbare.. så här går det super fort!!!

så eftermiddagen efter risön har varit hektisk här hemma, men när barnen somnat så satt vi oss och kollade på en värdelös film så vi satt mest bara och skrattade åt den och satt och pratade!

Nu ska jag göra mig klar för sängen imorn har vi mycke på att göra listan!!


Caooo ( på fredag kommer Blazevic, ska bli kanon!)

Av Moa Enberg - 28 juli 2010 16:09

Idag blev det risön en liten sväng ialf.. Jätte härligt för både mig och barnen! kanon! äntligen en riktigt fin dag, men nu på eftermiddagen har det mulnat på men det gör faktiskt ingenting.. helt OK för min del! då kan man sova i natt också! utan att svettas ihjäl!

Och förlåt mig alla tjockisar, jag är ingen topmodel jag heller men fan att man inte försöker göra nått åt det.. visst det är säkert som en sjukdom men man kan väl försöka bättra sina matvanor.. inte sitta på risön med cola, ostbågar och chips! och trycka i sig.. Ni kanske tycker jag är dum nu.. men det är itne hälsosamt för fem öre dom trivs säkert inte med sig själv och allt sånt.. varför inte försöka göra nått åt det?!?! Jag vägde över 80 kg för 6 månader sen, jag ändrade mina matvanor och började röra på mig! jag gick ner snabbt nu är det dom sista tröga kilona kvar..

Om ni klagar på hur ni ser ut, gör något åt det, man behöver inte tok träna bara ändra sina matvanor och vardagsmotion! :D det är mitt recept!

jaja förlåt för min starka åsikt men sån är jag! ;P

Bye bye

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards