Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 9 juli 2010

Av Moa Enberg - 9 juli 2010 21:57

En hel dag ute..

först gick vi till risön badat och haft det bra, sen kom Matilda och patrik med barnen så vi åt och hade det kanon sen gick vi igen till risön och kastade stenar i älven och myste på jag och Matilda tog oss även ett dopp! kallt men super skönt efter man doppat sig!

Det är sjukt roligt att dom är här! var väldans längesedan sist var väl slutet på förra sommaren då vi höll på att flytta! så imorn ska vi hitta på nått skoj! ska bli kanon kul!! längtar redan nu!! får se vad det blir men nått blir det väl!! :D


Vi kom hem för typ en timme sen och Albin åkte bums i säng han var super trött.. och han skulle läsa lite böcker i sängen själv sen somnade han.. han säger aldrig böcker han säger bokar så idag kom jag även på mig själv, jag sa också bokar.. -ska du ha några fler bokar Albin?!!! alldeles för mycket kring barnen nu.. :P börjar juh prata som dom... haha! men det är väl så det ska vara.. hehe!

nu ska jag tanka i Alicia lite välling sen blir det sängen för henne med om hon vill somna hon har sovit lite för mycket idag då tillbringat den större delen av dagen i vagnen.. så får se hur det går..


Caooo

Av Moa Enberg - 9 juli 2010 00:18

varför kan jag inte sova...

har legat i sängen i en timme men jag kan inte somna.. fattar inte vad det är med mig, jag är nog egentligen dö trött men jag kan bara inte somna, vad grubblar jag i?! om jag bara visste det så kunde jag göra nått åt det.. nått borde det juh vara.. det är juh inte precis så att jag sover hela dagarna och att jag inte kan somna för att jag helt enkelt inte är trött, kliver juh upp runt åtta på morgonen men ändå så är klockan nu snart halv ett och jag kan inte somna!!! blir så less på mig själv i dessa lägen, ska försöka lägga mig snart igen och hoppas på bättre lycka då!!


godnatt eller?!

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards