Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Moa Enberg - 7 augusti 2010 23:26

Jaha nu har det varit urkult! eller det håller på för fullt! idag är sista kvällen!!

jag har aldrig varit någon direkt urkultare, förr gick man väl dit för att alla andra gick dit men i år var jag tvungen att gå dit för hela familjen typ var där och om man vill träffa någon så var det bara att maka sig dit.. :P

Pappa är juh orförande för hela alltet, så då halkar juh även Elisabeth dit på ett bananskal, Syster yster hamnar också där i semester tider, Dalmir har jobbat där och levt festival livet! Så igår tog jag steget jag tog barnen och åkte dit på dagen!! Jag skulle aldrig gå dit med barnen kvällstid..

Så Albin var mycket förväntansfull för jag sa att man kunde leka där och att det fanns barn där..

Så det första han säger när vi kliver ur bilen är -Mamma vad är det som luktar?!?! hur ska man då förklara för en (snart) 4-åring att det är Braj.. :P

Sen där inne på festival området så ser vi en man klädd i baddräkt.. Mamma varför har gubben på sig baddräkt.. Jadu Albin jag vet faktiskt inte varför han kanske tyckte det var fint!!

Idag skulle vi åka till Grönbäck och hälsa på Malin och Richard och då åker man juh förbi Näsåker och vi skulle lämna lite saker till Dalmir också.. och när vi åker förbi så går det en tjej i 20-25 års åldern med bar vöerkropp tuttarna i vädret.. Albin höll på dö i bilen!! MAMMA hon är naken!! varför har hon ingen såndär på brösten som du brukar ha...?!?!

Ja och vad svara man på detta...

Så urkult har satt sina spår i min son.. :P nakna tjejer, män i baddräkt och en konstig doft..

Ja vad ska man säga det är urkult!! ;) och det är väl det som folk gillar med det..

orakat, naket allt orginellt.. :P

Nu ska jag sova och hoppas på en lugn natt med barnen! I natt var Alicia orolig, vet inte om det är tänder eller kanske urkult satt sina spår i henne också!!

Ikväll har jag och barnen haft en kanon kväll, kände att jag ville göra nått speciellt för Albins skull så vi tog en tripp ner till älven och badade lite och kastade sten och Albin njöt han var verkligen lycklig! Alicia sov så det var bara han som fick uppmärksamhet! Underbart verkligen! vi skrattade och lekte det var bara vi! <3 Min prins!!

Näe godnatt! blev ett ganska långt inlägg!! hoppas det var bra läsning!! tack och hej!

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards