Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 27 augusti 2010

Av Moa Enberg - 27 augusti 2010 22:29

den här dagen tog ut sin rätt på mig!

Vaknade vid sju klev upp med barnen, Alicia sov bra i natt.. sen vid 10 tiden så kom Johanna och vi drog oss ner till jobbet, men ingen var där så vi gick vidare in mot stan, och Albin hade verkligen vaknat på fel sida idag, så fort vi gick utanför började det han fick inte ta med sin bil ner på stan.. han ville åka på den så där började det, sen har hela dagen varit upp och ner i humöret! trots och gbäll, trött i benen, allt har varit fel.. till slut när vi kom hem så slog vi på musik och dansade loss!! (pippi låtar och djungelboken m.m) så vi skakade rumpa! Alicia bara satt och tittade på oss och skrattade! ;) sen kom mormor förbi ocg hon satt sig med Alicia och skrattade också, Albin flög runt inne på hans rum upp i sängen upp på bordet!! Sen var humöret på topp igen tills det var dax för ett klyx! känns som man förstör hela hans dagar och man måste avbryta all det roliga! men det gick ganska bra! det går juh bättre men det är aldrig lätt!


Denna vecka har erbjudit massa måsten och att göra saker, men man har också hunnit med lite roliga saker! träffat Johanna två gånger på en vecka det är helt otroligt för att vara vi!;)

det har varit många roliga möten.. funderingar, tankar allt möjligt!!

just nu så rullar det runt många många funderingar i skallen på mig! vet inte vad jag ska göra med dom.. men nått ska det bli!!

jaja!

I helgen är det också mycket, idag fyllde pappa år så vi har varit där ikväll, sen imorn är det lite att handla på stan! Sen på Söndag ska vi gå på dop! Aicha ska döpas, det kommer bli jätte kul!! :)


Nu ska det nog ta och krypa till kojs! barnen sover jag njuter av tystanden för en stund.. ;)

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards