Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under juli 2010

Av Moa Enberg - 7 juli 2010 22:25

Idag har det varit så där underbart varmt igen, det är helt underbart! kanon!!

så hela dagen har jag varit på risön med barnen! kanon verkligen haft det jätte mysigt! kanon ställe verkligen då man inte riktigt vet vad man ska göra en fin dag! och man måste juh doppa sig i denna värme annars får man juh spunk! speciellt Albin! från början ville han bara bada korta stunder för det blev så kallt men på slutet badade han runt där och bara myste på! underbart!

han skulle åka stora rutchkanan också så när vi väl tog oss dit upp när andrea kommit och kunde vara med Alicia så kom vi upp satt oss i start position men då blev han lite feg och vågade inte.. så vi tog trapporna ner igen! ;) min lilla fegis, men det kanske inte är så konstigt att en tre åring inte vågade åka.. eller?!?!

Idag blev Alicia 6 månader också, går sjukt fort och nu är det en jäkla fart på hon! Hon ålar runt som bara den, snart kommer det nog gå fort så nyfiken hon är så! 

Idag på risön så var det en familj som var där med sina barn en flicka och en pojke kanske skillde bara ettår mellan dem flickan var väl i Albins ålder och pojken närmare 5 år.. då de skulle byta om så hjälpte de barnen att få på sig bad kläderna och pojken fick klä av sig bara men flickan skulle gömma sig i handduken, där kom mitt genus tänk fram.. varför ska de skymma flickan men inte pojken?!?! islf båda eller ingen, varför ska flickan "skämmas" och gömma sig och inte pojken isfl?!?!!! det tyckte jag avr lite konstigt kanske bara jag som reagerar på de men hmm jag tror inte heller att flickan var blyg och inte vågade visa sig naken det bryr sig väl inte en 3-4 åring om... jaja jag vet inte! men bara reagerade på det!


Nu ska jag ta min brända rygg och lägga mig i sängen, det svider men skönt svid.. :P jag har fått färg! det gillar jag!! :D

får inga bilder då vi inte fixat en ny kamera ännu!! :S


Heyy då! eller Godnatt! 

Av Moa Enberg - 3 juli 2010 09:37

vad underbart det är att vakna och se att det är över 20 grader! så jäkla härligt..

igår tillbringade vi hela dagen på risön idag blir det nog samma skulle jag tro.. är juh varmare idag tror jag men prognosen säger att det ska komma moln men det kanske inte gör så mycket, man kan väl ta en liten tur skulle jag tro!!

Albin trivs juh som fisken i vattnet och Alicia klagar inte precis heller..


Nu ligger Alicia och leker med våtservetterna det är huuur roligt som helst och hon lyckas alltid komma åt dom känns det som.. Albin sitter och äter sin yoghurt glass som vi gjorde igår.. så båda är såå nöjda!

jag ska nog ta och klä på mig nå kläder, kanske dags för det.. klockan börjar juh närma sig tio..


tjollahopp

Av Moa Enberg - 2 juli 2010 00:47

Ja ni man borde sova för längesen.. men jag kan inte somna!

har gått igenom garderoben gör allt för att bli trött fixat till ett par byxor.. massa tråk bara men jag blir inte trött! Varför?!


Idag har jag, mamma och Alicia varit i Ramsele fram och tillbaka och hälsat på Malin och Richard.. Albin fick inte följa tänkte att han skulle gå på dagis idag eftersom det var sista dagen och nu har han sommarlov.. så imorgon ska vi fira med risön.. ska juh bli kanon väder nu fredag och lördag! :D det gillar jag! och fy vad jag ska sola och må gott! Albin fick sen idag åka hem till mormor! så han ringde och berättade för mig att han hade jagat in kossorna i ladugården och han var så nöjd och stolt.. <3 min prins.. Saknar han så imorn ska han och jag bada och mysa på risön.. :)  på nått kosntigt vis så tycker man att det ska bli lite skönt när han åker iväg men ändå efter en ltien stund då han åkt så börjar man sakna och ångra sig, varför fick han åka iväg.. men samtidigt vet jag att han STOR trivs hos mamma! där njuter han till max! idag ahr det varit tråk väder också och jag hade inte sån energi idag heller så då är det bättre att han är i Holm och kan titta på alla kossor!!

jaja i vilket fall som helst så saknar jag han nu skulle vilja mysa ner mig med han nu och krama om han och säga att jag älskar han!!


Godnatt gott folk det här går fan inte jag ska upp imorn och träna lite innan risön hade jag tänkt!!

// Moa

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards