Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under augusti 2010

Av Moa Enberg - 14 augusti 2010 19:01

Positiva jag är här.. ;P


Idag har vi gett Albin ännu en "kur" klyx..

Det här fattar jag inte hur jag ska klara av, det var ännu en gång med total kaos.. han bara skrek, jag fick brotta ner han lägga mig på han försöka få han på sidan och ge han det.. jag la min hela tyngd på han och han bara skrek MAMMA snälla sluta jag orkar inge mer.. va fan ska jag säga i detta läge, jag sa bara Ja jag vet Albin mamma orkar inte heller men vi måste göra det här för att din mage ska bli bra! den är bra skrek han bara SLUTTAAA!!!

Men varje gång efter allt är klart blir hon så lycklig och han bara skiner upp som en sol och säger nu är det klart mamma visst var jag duktig! ja säger jag bara då du är bäst!!! sen idag sa han nu ska jag inte göra det här på jätte många dagar, och vad ska jag säga då, när han måste göra det igen imorgon.. ska jag ljuga och låta han vara glad några dagar och ta det sen imorgon eller?!?! idag sa jag bara till ahn att vi snart ska göra det igen och då brast han bara ut i gråt och frågade varför?!?!

Det här tar på oss så jävla mycket jag orkar verkligen inte men jag måste juh!! men fan också!! att det skulle bli såhär!!

folk kanske tycker detta är en liten sak men tro mig det tar på en så jävulskt psykiskt och fysiskt på alla sätt!!


Jaja nu ska jag leka med Albin en stund innan det är lägg dags för han..

Tjing!

Av Moa Enberg - 13 augusti 2010 21:26

Jaha nu är det redan fredag och helgen är här...

Torsdagen var en riktig jobbog dag mentalt, var helt slut när kvällen kom men jag hade ändå svårt att sova.. alldeles för mycket tankar i mitt huvud snurrade.. hur ska allt gå hur ska jag klara av det här för det tär på mig men jag ska väl ändå inte klaga det är Albin det är värst för..

I torsdags när vi var på sjukan så var vi där i 2 tim.. massa prat undersökningar gråt ja allt! riktigt jobbigt var det.. och nu har vi ett par ännu tuffare månader framför oss! det allt detta handlar om är Albins mage han är juh konstant förstoppad, det som blir då är att tarmen töjer ut sig och det blir som ett stort "rum" den blir inte lång och smal hela vägen utan den blir som uttöjd på slutet och där bara samlas det och packas på.. så nu måste vi få tarmen att få tillbaka sin normala form.. och det tar mellan 3-6 månader.. och nu ska vi ge han laxering (klyx) varje dag i 3 dagar sen varannan dag i 7 dagar sen var tredje dag hela tiden.. tills det kommer igång normalt igen.. så detta kommer bli ett rent jävla helvete, ni anar inte hur edt är att ge han detta.. sist vi var på akuten med han fick vi vara 3 st som höll i han igår klarade vi det med bara två idag fick jag och mamma ge han, man får brottas och det blir skrik och gråt!! ni anar inte ni som inte varit med om detta ni kan inte förstå.. jag HATAR detta! varje gång jag måste göra detta så plågas jag mitt hjärta går i tusen bitar jag vill egentligen bara lägga mig ner och gråta.. jag vet att denna period kommer vara hemsk och att detta är för Albins skull men fan också!! varför, har itne Albin haft nog med problem.. jag orkar inte detta!!

men man måste juh för Albins bästa men det känns som jag kommer gå i tusen bitar, jag kommer inte orka detta!! men vi har inget val.. och stackars Albin hur ska han orkar egentligen är det fan inte synd om mig det är han det är synd om!!


Nu sover min prins så gott och jag bara älskar denna varelse såå mycket! Alicia ligger också och sussar gott heltr ovetande om alla problem.. Mina älsklingar..<3

nu fick jag skriva av mig det behövde jag vill inte skriva ut alla våra problem men detta ville jag ändå skriva..?!?!?

jaja Hej då gott folk!!

Av Moa Enberg - 12 augusti 2010 10:58

idag tar jag mig en vilo dag, ingen träning alls!

Alicia var chokad då vi bara åkte hem efter vi lämnat på dagis! hon fick inte somna i vagnen ute när vi springer och inte fick hon somna sittandes i bilbarnstolen till suset från crosstrainern! utan hon skulle somna i hennes egna säng och det var inte så poppis men till slut så somnade hon!

idag valde jag att inte träna just pga det kommer bli en jobbig dag för albin han har tandläkbesök och  ett jobbigt besök på barnmottagningen inbokat.. det kommer ta på bådas krafter.. nu är det dags!!


 nu måste jag gå ni för höra mer om dagen sen!!!


Av Moa Enberg - 7 augusti 2010 23:26

Jaha nu har det varit urkult! eller det håller på för fullt! idag är sista kvällen!!

jag har aldrig varit någon direkt urkultare, förr gick man väl dit för att alla andra gick dit men i år var jag tvungen att gå dit för hela familjen typ var där och om man vill träffa någon så var det bara att maka sig dit.. :P

Pappa är juh orförande för hela alltet, så då halkar juh även Elisabeth dit på ett bananskal, Syster yster hamnar också där i semester tider, Dalmir har jobbat där och levt festival livet! Så igår tog jag steget jag tog barnen och åkte dit på dagen!! Jag skulle aldrig gå dit med barnen kvällstid..

Så Albin var mycket förväntansfull för jag sa att man kunde leka där och att det fanns barn där..

Så det första han säger när vi kliver ur bilen är -Mamma vad är det som luktar?!?! hur ska man då förklara för en (snart) 4-åring att det är Braj.. :P

Sen där inne på festival området så ser vi en man klädd i baddräkt.. Mamma varför har gubben på sig baddräkt.. Jadu Albin jag vet faktiskt inte varför han kanske tyckte det var fint!!

Idag skulle vi åka till Grönbäck och hälsa på Malin och Richard och då åker man juh förbi Näsåker och vi skulle lämna lite saker till Dalmir också.. och när vi åker förbi så går det en tjej i 20-25 års åldern med bar vöerkropp tuttarna i vädret.. Albin höll på dö i bilen!! MAMMA hon är naken!! varför har hon ingen såndär på brösten som du brukar ha...?!?!

Ja och vad svara man på detta...

Så urkult har satt sina spår i min son.. :P nakna tjejer, män i baddräkt och en konstig doft..

Ja vad ska man säga det är urkult!! ;) och det är väl det som folk gillar med det..

orakat, naket allt orginellt.. :P

Nu ska jag sova och hoppas på en lugn natt med barnen! I natt var Alicia orolig, vet inte om det är tänder eller kanske urkult satt sina spår i henne också!!

Ikväll har jag och barnen haft en kanon kväll, kände att jag ville göra nått speciellt för Albins skull så vi tog en tripp ner till älven och badade lite och kastade sten och Albin njöt han var verkligen lycklig! Alicia sov så det var bara han som fick uppmärksamhet! Underbart verkligen! vi skrattade och lekte det var bara vi! <3 Min prins!!

Näe godnatt! blev ett ganska långt inlägg!! hoppas det var bra läsning!! tack och hej!

Av Moa Enberg - 5 augusti 2010 22:04

Halloj!

Idag är det första dagen på urkult! Dalmir är där ikväll och jobbar/roar sig!

jag är ingen direkt urkultare och har aldrig varit och kommer förhoppningsvis aldrig bli.. :P haha!! så jag håller mig hemma i helgen!!


Idag åkte jag och träna imorse sen har det varit fullt ös hela dagen!! vi åkte ut till mamma alicia och albin fick paket! Alicia får juh månads paket varje månad då hon "fyller" ny månad.. idag fick hon två dagar tidigt men men.. Albin fick ett paket han med! Så dom fick en pyjamas var, ALicia fick en jätte söt Laban pyjamas med en kossa på och Albin fick en också med kossa på!! skit fina och super härlig kvalité! sånt som kanske håller lite längre! annars blir dom juh såå urtvättade och tråkiga efter bara några tvättar!!

Idag har vi fått korten från när vi var och knäppte hos Birgittas ateljé och guudd så härliga kort ni ska få lite smakprov.. dom är helt underbara och vi kommer bli såå pank!! fy fan!! man måste juh bara ha alla!! det är helt sjukt!!

oj oj!! jaja här kommer dom!!


               


  

   

         Hur ska man kunna välja!!!???

Av Moa Enberg - 4 augusti 2010 21:09

Oj oj vilken eftermiddag vi har haft här hemma!

Alicia har varit på sitt värsta humör vet inte vad det varit blandning mellan övertrött och allmänt sur!!

Inget har varit bra för henne.. eller hon har varit någorluna nöjd när hon fått suttit på min höft och jag har trallat runt och studsat runt då fick man nästan ett leende! Albin har ändå varit snäll, duktig och förstående men när ett barn skriker så är allt annat jobbigt!! så ikväll när han skulle lägga sig sa jag förlåt att jag har varit så tråkig idag men han sa så snällt att det gör inget mamma, jag älskar dig ändå och imorn kan vi kasta vattenballonger.. :D så imorn om vädret tillåter ska vi ha vattenkrig!

Imorn börjar Dalmir jobba kl 11 sen är han borta hela dagen! slutar på Jysk kl 18 sen ska han direkt till Näsåker och jobba på urkult!! så jag blir hemma med de två vildarna själv hela dagen imorn plus att vi har en träff med en kvinna ang ett hus.. känns nästan som att jag ska ställa in det tror inte precis att jag kan sitta och prata med henne i lugn och ro då!! :S får se hur morgondagen blir och vad Alicia har för humör!! få bestämma mig imorn ang om det!!

Så ikväll har man inte hunnit göra så mycket än att försöka hålla någorlunda stämming i hemmet!!

Imorn ska vi nog åka ut till mamma en sväng på eftermiddagen efter dagis!

nu orkar jag inte mera!

Bye bye


Fotograf: någon ur familjem Blazevic.. ;)  

Av Moa Enberg - 3 augusti 2010 21:52

Idag var det dagis!!

Vi kom på dagis jag stod och pratade lite med fröknarna, Albin sprang iväg i stort sett direkt! sen kom han cyklandes mot mig och sa.. Men mamma kan du inte gå någon gång eller!!!  Jaha jag fick så lov att gå, men det var skönt att det gick så bra 4 veckor konstant tillsammans tar ut sin rätt.. han är gööör less på sin käre mor!!

Efter det åkte jag till sjukhuset och tog ännu ett till cellprov, är sjukt less på att göra deta om och om igen och det visar samma sak hela tiden men ändå gör de inget åt det.. hoppas nästan att det blivit värre så jag får ta bort det ordentligt! idag har allt bara varit jobbigt har haft ont efter detta men med alvedon har det hjälpt och nu på kvällen känns det bättre!!

Efter sjukhusbesöket så tog jag Alicia i vagnen och sprang en liten runda på 30 min, bara för att tänka på annat, men det kanske var dumt för jag har ont sen resten av dagen.. men men det som inte dödar härdar..

Imorn är det dagis igen och jag ska väl springa ett varv då också under tiden sen ska jag nog städa hemma och bara ta det lugnt innan det är dags för hämtning igen..

Jajaja nu ska jag nog sova är trött!!

Godnatt

Av Moa Enberg - 2 augusti 2010 22:42

Idag var det första gången på länge jag blev riktigt och då menar jag riktigt arg.. Det är egentligen en småsak men blev så grymt irriterad!!

Nu ska ni få höra historien:

Idag tvättade jag, 12-17 då har man även rätt till att ha torktid en timme efter alltså till kl 18..

jag gick dit vid 17 tiden tog och hängde den sista tvätten och sopade golven lite lätt så det skulle se någorlunda ut när nästa kom, hade även Albin med mig!

sen gick jag dit 5 min över sex då Dalmir kommit hem igen så han kunde vara hemma med barnen så jag kunde bära all tvätt utan Alicia i famnen och Albin som alltid vill cykla till tvättstugan och helst inne i tvättstugan.. :P

Då står det en lapp på min bokningscylinder, HAR INTE STÄDAT KL 17.00

och även i almenackan som hänger utanför dörren, HAR INTE STÄDAT EFTER SIG!!!!!!! även dessa utropstecken!!!

och detta gjorde att det brann i huvudet på mig, vilken ragata! vi möttes även i dörren vid fem tiden då hon ser att jag har barn med mig hur tycker hon då att jag ska skura och torka maskinerna.. jävla tönt!!

hade lust att gå och banka på hennes dörr, en ensam kvinna i medelåldern med en hund! vad är hennes problem!!

Dalmir bara skrattade åt mig, men jag skrev en lapp tillbaka!!!

så här skrev jag:

Jag har rätt att ha min tvätt på tork till kl 18.00 och jag städar efter mig då!!! för annars kommer det väl bara klagas på att jag går in och smutsar ner!

Men nu har städat efter mig kl 18.00 då jag hämtat min tvätt, har även tagit undan din smuts nu! + att jag sopade faktiskt kl 17..


detta var min lapp tillbaka! kan inte männsikor förstå att man har två barn och tvätt i ton, när hon ser mig komma därifrån med en stor ikea påse kl 17 och två barn, kan hon inte ha förståelse då eller är det jag som överreagerar?!?! vad tycker ni???


Nä nu ska jag titta på sex and the city.. :D imorn är det dagis, så då ska jag ta Alicia i vagnen och springa en runda medans!


Puss och hej!!

(haft en kanon helg med fam: blazevic, så kul att se alla! och imorse firade vi Gabriel som fyllde 2 år idag.. åt tårta till frukost.. :P kanon kul har det varit!!)

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards