Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 2 september 2010

Av Moa Enberg - 2 september 2010 21:43

Ja nu är dagen i stort sett slut!

jag är helt död! vet inte vad jag har gjort idag, verkligen inget! och jag kom inte ut och sprang, hela familjen satt oss istället och spelade spel som Albin fick i födelsedags present! det var mycket mysigare och skönare.. :P

latmask varning!

har även insett idag att det är fan inte långt kvar till jul när jag satt och fyllde i papper för föräldrapenningen! sen idag under eftermiddagen plingade det på dörren! då var det några små tjejer som stod där och sålde JULTIDNINGAR!!!

fan löven på träden har inte ramlat av än.. vi blev så brydda så vi tackade nej, inte än ialf! ;P

Albin blev så sur för det var några tjejer som han brukar leka med här ute på gården så efter vi hade stängt så blev han sur och undrade varför vi itne köpte några jultidningar.. men vi bara sa att vi väntar till lite närmare till jul!

Nu ska jag börja se en film eller nått, jag vet inte!!


Hey då!

Av Moa Enberg - 2 september 2010 17:56

Idag var det dagisdag, men nu är det helg för oss!!

Alicia har varit överallt idag känns det som, hon är helt galen! man försöker flytta allt så hon inte ska nå men shit man hinner verkligen inte med allt! Albin var inte såhär när han var liten, han var så nöjd med att vara i gåstolen och sprang runt i den, så han ramlade väldigt sällan! Alicia vill inte sitta i sin gåstol, korta stunder gå det men hon ska krypa och gå längs möblerna det är mycke roligare!! sitta fast i en gåstol hur kul är det lixom... hennes kära mor skulle gärna vilja ha hon i en gåstol...

hon har ramlat 4 gånger idag och dagen är inte slut än,... :S det går inte att springa efter henne hela tiden då man har 1000 andra saker och fixa också, men men det är väl så det ska vara med barn eller?!?!

Idag MÅSTE vi beställa bilderna från birgittas ataljé också innan dom försvinner från sidan! Så nu har vi nästan bestämt oss, sen är det väl att bestämma vilken strl man ska ha bara.. det är juh det också!! :S och sen prisen.. önskar att man hade råd med alla!! är så jäkla nöjd med dom allihopa!!!


skulle vilja springa upp för hallstabacken nu ikväll men samtidigt orkar jag inte.. men man borde få iväg sig ändå!! :/ hmmm

om jag inte gör nått ikväll så Måste jag få till ett träningspass imorn! får se vad det blir! kanske man ska hitta på något roligt i helgen också!??! men vad? här i stan finns det juh inte såå mycket att göra känns det som.. inte för barnen ialf! man kanske ska ta en sväng till badhuset imorn på dagen med barnen!?! får se vad vi kommer på! nått måste jag göra ialf, ha på planeringslistan!

men det brukar juh ordna sig!! längtar tills öppna förskolan öppnar igen! det ska bli roligt! träffa alla barn och mammor! Albin får träffa lite barn när han är ledig från dagis!


jjaja nu ska jag kolla till lill vilden för nu har hon stuckit ifrån mig!

4 åringen sitter och kollar på bolibompa! ;)

morsning!!

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards