Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under oktober 2009

Av Moa Enberg - 11 oktober 2009 16:19

Igår var vi som sagt och åt middag jag och Dalmir.. :D Enormt mysigt.. Vi njöt som bara den, så skönt att bara slappna av äta gott och inte behöva diska efteråt.. :P hehe. Vi åt en härlig 3 rätters och blev mätta och belåtna!

När vi kom ut var det så kallt så vi åkte ett litet varv med bilen så den blev sådär härligt varm, men då var det dags att kliva ut för då var vi hemma!! En underbar kväll.. jag var väldans trött men höll mig vaken lite extra under våran ensamna mys kväll! Helt underbart det behövde vi! Men sen när klockan ringde imorse och det var dags att kliva upp.. huvva vad trött jag var det var längesedan och så jäkla länge var vi inte uppe..


Nu har jag jobbat klart och är ledig imorn, sköönt som bara den men sen är det jobb i 3 dagar sen är jag ledig hela helgen.. NIce.. om det itne skulle bli nått akut.. hoppas inte för det är skönt men man tackar juh ändå aldrig nej till pengar..

Sen på Tisdag ska jag till tandläkaren också.. inge kul ska ta bort en visdomstand.. AOCH! Den växer snett på mig så då ska jag ta en i taget.. så på tisdag ska den ena bort..

Sen på torsdag ska jag till BM, dags att lyssna på hjärtljuden och mäta SF måttet. ska bli kul, hoppas att allt går bra.. haft väldans mycket sammandragningar i 2 dagar nu och haft lite smått mensvärk så jag funderar på att ringa upp imorn redan för att se om jag kan få en tid snabbare så man får kolla upp det, eller så får jag se hur denna dag ser ut har inte haft så mycket idag så.. hmm det ordnar sig nog..


Näe nu ska jag ta och plocka lite här hemma, pojkarna varit själva hemma en dag då blir det katastrof!  Måste vattna blommor också ser jag nu när jag kollar i köksfönstret, de ser förbannat torrt ut.. :P

Soo long!!

Och Ellen är i stan ska bli så kul att se lilla Nellie också!! :D


Av Moa Enberg - 10 oktober 2009 20:10

Ikväll ska det äntligen hända nått som vi inte gjort på år..

Jag och Dalmir ska ut och äta, en riktigt fin middag! sist vi var ute själva på nått sånt här var när vi förlovade oss, och det var hmm snart 4 år sedan. så det känns som det var dags.. Mamma är barnvakt, eftersom vi båda jobbade idag jag har precis slutat.. och dalmir jobbade till 3 så då skulle mamma vara barnvakt och då skulle han även sova där så då passade vi på att göra nått speciellt.. det är itne ofta vi har haft barnvakt för att göra nått själva då är det för att vi ska jobba.. så de ska bli riktigt härligt!

Nu har jag inte tid med detta för nu ska vi dra! :D

Saknar dock Albin lite. :/ men men vi har ialf med oss en bebis i magen.. :P den sparkar på för fullt.. den kanske också tänker på den goda maten!!

Hey då

Av Moa Enberg - 9 oktober 2009 13:45

Nu ska vi snart gå in på helgen! Jobbar helg blev det.. men det känns helt ok.. självklart skulle man vilja ligga och ta det lugnt men man ska vara glad för att man får jobba och tro mig det är jag! Precis ordnat lite med mera papper till FK med inkomster hit och dit och bla bla är såå mycket nu juh! Känner mig nästan lite stressad men jag tror jag börjar få någon ordning på det hela! Bara det itne blir försenat med utbetalningar och grejer sen.. FK har juh inte det bästa ryktet på det där..
Nä nu ska jag dra mig vidare, hoppas på att datorn finns hemma sen ikväll! :D

HEy dåe

Av Moa Enberg - 8 oktober 2009 09:06

Hormoner behöver jag säga nått mer.. :P Totalt katastrof.. Igår kom Dalmir hem med Blommor till mig för att göra mig lite glad.. var glad i en minut, sen sa han nått som jag inte höll med om så då blev jag surr igen.. Jag kommer inte ens ihåg vad det var, så nått speciellt var det inte heller.. blev bara tvär sur.. precis när jag fått blommor, hur otacksam kan man vara! :/ Tillslut sa han men Moa sluta va så sur glada till dig lite.. då drog upp tröjan och sa, Har du missat nått eller?!! Jag är gravid fattar du inte det! Med ett par ögon som skulle kunnat mörda.. :P Totalt kaos i min kropp! Stackars Dalmir, skrev ett litet kärleksbrev till han igår kväll och la på bordet så han kunde läsa det när han kom hem! Så då blev han lite glad ialf..


Just nu sitter jag på jobbet och har det ganska lugnt. ska väl snart ta och göra nått vettigt! Men ingen stress här! Ska sen diag träffa chefen och han ska få skriva på lite papper till försäkringskassan är juh såå mycket sånt nu som ska fixas.. man blir galen!

Idag slutar jag kl sju ikväll så de är lång dag men så är det! Skönt att få jobba så nu är jag lite lyckligare, då behöver jag inte stressa och vara sur över det!

Ha det bra.. nu är det telefon samtal som gäller!

/ Moa

Av Moa Enberg - 5 oktober 2009 15:00

Det blir inte så mycket bloggande här nu några dagar föhoppningsvis inte så länge.. Datorn har pajat! Panik i livet men vi ska försöka överleva det ändå.. Va precis på expert och dreglade lite, men vi bestämde oss för att inte göra nått vannsines köp! Man kanske kan hitta nått annat för bättre pris i någon annan stad, typ Sundsvall!!


Idag har jag hunnit med mycket på förmiddagen eftersom man inte hade någon dator att fastna i.. :P

Så jag har plantera om alla blommor och köpt två nya blommor också.. Stor städat hemma och haft en fixar dag, sköönt som bara den..

Nu väntar jag på att Dalmir ska sluta han få sluta kl 16 idag så de är nice! Då är det iväg och hämta Albin sen ska han byta däck med jocke på bilen! Grabbarna i garaget!!

så då ska jag passa på att putsa köksfönsterna så de blir rena och fräscha innan vinterns kalla dagar kommer! Blev så fräscht med nya krukor och så i köksfönstret så.. :D

Nä ska ta nått gott på cafét nu medans jah väntar..

just de ska iväg på skattkistan också! nu blev det juh nästan stressigt.. :P hehe


Hade bra jag hoppas jag kan blogga nsart igen så kika in igen så får ni se om vi har löst vårat icke existerande dator problem! :/ Jävla skit! men men sånt som händer eller?! :P

Hey Dåe

Av Moa Enberg - 4 oktober 2009 09:56

Idag är det Kanelbullensdag, det betyder att jag bara MÅSTE baka bullar.. och det gjorde de t.om på Bolibompa nu på morgonen så nu tjatar Albin att vi också ska! Så då är det bara att göra de! :) inte matvraket Moa emot.. ;) Mums!!

Sen är det riktigt dåligt väder idag så jag vet inte riktigt vad man ska hitta på.. får se vad som ska hända blir nog att jag kör ut Dalmir och Albin och sen kör jag en stor städning här hemma!! Skulle vara skönt, men det blir efter bullbaket, man sölar alltid ner så mycket när man bakar bullar..

Måste kollla vad vi måste handla så vi kan baka!


Dalmir hade det inte så roligt ute igår värka det som han kom hem vid 1 tiden och skrämde livet ur mig jag hörde inte att han kom hem så helt plötsligt kom det in någon i sovrummet.. HELVETE sa jag bara sen såg jag att de va Dalmir vi pratade i fem minuter sen somnade jag om..

Idag ska väl han hämta vinterdäcken ännu en gång, Han var inte hemma igår juh han som dom ligger hos så..


I natt har jag även drömt och drömt om förlossningen, tror det är mitt och Malins snack igår som gjorde att jag drömde.. fy men det gick ganska bra ialf, ont gjorde det men den kom ut, en stor bebis var det först men sen när jag skulle kolla om de blev en flicka eller pojke så var det helt plötsligt en katt som jag försökte se könet på.. :P hel skumt sen satt vi katten i bilbarnstolen och åkte hem från BB, jag skämdes också lite över att vårat barn var så hårigt och annorlunda men jag tänkte att det är nog nått stadie som kommer att gå över så vi åkte på stan också och visade upp våran lilla bebis, En kattunge! SKUMT!! Men förlossningen gick bra ialf.. :P

Ja idag går jag in i v.27 Det börjar närma sig helt enkelt.. Drömmarna börjar komma, Sammandragningarna blir fler och fler ja och magen blir större och jag börjar få min brottarnacke.. Allt förutom brottarnacken är välkommen!!

Nä nu ska jag kolla vad som ska inhandlas sen är det bullbak som gäller.. 

Ha en bra dag! Ska lägga in lite bilder sen ikväll om jag orkar.. så ni får se lite nya bilder.. På mig tjokisen och resten av familjen..


Klart slut! 

Av Moa Enberg - 3 oktober 2009 22:15

Idag blev inte alls dagen som jag hade tänkt mig.. Hade jätte mtcket att göra eller bara pyssla på med men det blev verkligen inte så.. Slutade med att dalmir vaknade gick och skulle byta däck på bilen, ringer efter en stund och pratar på jag frågar Jaha har de gått bra att byta däck? Ehh näe jag har inte kommit dit än.. hmm efter att varit borta i en timme, typiskt Dalmir! Jag ska bara.. :P

Sen kommer han hem, eller jag och Albin hade gått upp till Malin med familj då så vi hon och jag satt och surrade på om allt möjligt som 21 åringar mammor gör.. ;) hehe..

Då kommer Dalmir på att vi kanske ska äta pizza, så pizza blir det!! Sen gick vi hem en sväng.. och Dalmir bestämmer sig för att han kanske ska gå ut och ta någon öl med grabbarna.. så jag och Albin bestämmer oss för att inte sitta hemma och sura ensamna så vi drog ut till Holm och suprisade dom lite.. :D hade även med mig chips och dipp så vi blev glatt mottagna.. :P

Imorn är de söndag, vilodagen... är så enormt jäkla rastlös så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen..

Skulle verkligen vilja hitta på nått jag orkar inte sitta och glo in i väggen halva dagen och sen komma på hmm ska vi gå på affären och kolla vad vi ska äta.. och då gå runt i en halvtimme där bland hyllor och försöka komma på vad man egentligen är sugen på..

Jag har kommit in i ett stadium nu att antingen ska man från när man kliver upp ha full fart hitta på nått direkt eller så kan man lika gärna bara ligga kvar i den där förbannade sängen...

Hmm jäkla Söndagar jag gillar inte dom längre..


På måndag ska jag ringa chefen, försöka få några kloka råd av den människan!

Näe om man ska gosa ner sig med Albin nu han var helt slut i bilen nu vägen hem från Holm! Varit vaken hela dagen och lite små förkyld det tar på krafterna..

Man kan juh hoppas han sover lite längre imorn! skulle vara skönt till nio tiden ialf..

Jaja hoppas ni alla har haft en bra helg för nu är den snart slut.. :P Positiva Moa..

Godnatt

Av Moa Enberg - 3 oktober 2009 09:32

min mys pojke har blivit förkyld, är lite snorig och hostig.. men härligt nog ingen feber så han är ganska pigg ändå..

Idag blir det då en lugn dag skulle jag tro.. Vara hemma och fixa lite, ska putsa fönsterna i köket kasnke och plantera om några blommor.. tjohooo vad roligt.. Skulle vara kul att åka till sundsvall men jag tror inte att det blir det eftersom han är lite små krasslig!!


iförrgår träffade Dalmir min morfar på stan han var inne på expert och skulle köpa en ny Tv en Plasma TV!! Hur grym är han inte 87 år och ska köpa en plasma, kan man vara mer härlig. Han ska vara med om allt och haft allt.. :P

Jag måste hälsa på han någon dag nu i veckan var ett tag sen nu!


Näe om man ska diska efter kvällfikandet igår... :P

Hej då ha en bra dag!!

Skriver kanske mer ikväll!! 

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards