Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under september 2010

Av Moa Enberg - 4 september 2010 10:10

Ja ni såhär på morgonsidan har jag hunnit hämtat all tvätt, haft två grin ungar! ;) vikt in tvätten! insett att det är lördag och inte Söndag!

Just nu har Alicia somnat så jag har bytt om och tagit på mig nått mer folkvänligt! Albin sitter och kikar på barnkanalen! helt inne i tv:n är han! Sötnosen min! Alicia är lite små snorig och grinig, men inte direkt förkyld heller så jag vet inte vad det är!! Kan det vara en tand som är på G?! hmm det är juh dags för det!!

själv har jag hittat min lapp där jag skrev mina mått när jag började träna.. så jag tog måttbandet och kollade vad jag har för mått nu och blev faktiskt rikitigt glad över att se resultaten, så nu tänkte jag blotta mig lite så ni får se resultaten!


när jag började träna:                                       dags läget: (inte i mål ännu)

100212:                                                  
              100904:

Vikt: 77,5 kg                                                
      Vikt: 58 kg 

Mått:                                                  
              Mått:

Arm: 34 cm                                                
       Arm: 24 cm

Bröst: 103 cm                                                
   Bröst: 82 cm

Midja: 85 cm                                                
    Midja: 67 cm

Mag "fläsket" 110 cm                                        Mag "fläsket": 85 cm

Rumpa: 113 cm                                                
   Rumpa: 92 cm

Lår: 60 cm                                                
         Lår: 50,5 cm


Det känns faktiskt bra att allt detta slit har gett resultat, jag är inte i mål riktigt än! men snart så! och jag har kommit väldigt långt på vägen nu är det bara sista "fin justeringen" :P

har alltså gått ner ca: 19 kg sen feburari..

minskat 10 cm på armarna, 21 cm på bröstet, 18 cm på Midjan, 25 cm över magen, 21 cm på rumpan och 9,5 cm på låren!

Helt underbart har gått ner typ en 5-6 årings vikt! ;) haha!

Äntligen kan man känna sig som en människa igen! kunna ta på sig ett par jeans utan att känna sig som flodhästen själv! men tro mig många timmar på gymmet och i löparvarven, det ger resultat har jag fått svar på nu! :D

Nu ska jag börja min dag, med ett leende på läpparna!


sätt igång ni också om ni vill bli av med kilon och centimeter det är inte lätt gjort mycket disicplin och slit, det går det är jag levande bevis på! och man mår så jävla bra när man närmar sig sitt mål! gör som mig skriv era mått och KÖR!!

ställ er inte på vågen varje dag då ser ni inte mycket resultat! kör varannan vecka med vägning och mätning! :D

lycka till ni som fick inspiration ni andra tänk nästan gång ni sätter er i soffan framför tv:n med en godis påse.. HEHEH!!


Bye Bye

Av Moa Enberg - 4 september 2010 08:01

Igår hade vi en lugn dag! vi var ingenstans, bara tvättade och myste på!

jag klev upp med barnen sen vig halv elva klev Dalmir upp och då gick jag och la mig en stund för ögonen gick i kors på mig så jag somnade och sov som en stock till halv ett typ.. :/ helt sjukt men fan så skönt det var!

Sen tvättade vi och fixade, sen på kvällen var vi bjudna på middag hos Anna och Alisher, riktigt gott och fyy fan vad jag åt mat.. sen gick vi hem plockade undan efter dagen, efter en hel hemma dag så blir det ganska mycket stök och bök!

sen slog vi på en film, Dalmir somnade snabbt men jag satt och tittade på den där jäkla filmen, vet inte vad jag ska tycka om den den var jobbig.. kuslig, vet inte vad man ska tro.. The Fourth Kind! skum film!

Så jag hamnade inte i säng förrän kl var efter 1... fy fan det är inget man rekomenderar när man har två morgonpigga barn.. Alicia sover inte bra på nätterna nu heller vaknar flera gånger och vill ha den tappade nappen! så vi har sprungit och gett henne den ett antal gånger i natt! vid halv sju fick hon äta välling och sen var det kört, bara att kliva upp!!

jaja nu ska jag hämta lite tvätt!!

Idag blir det att åka till min morfar ahn fyller år idag, sen blir det stugan för middag!!

HEyy då!

Av Moa Enberg - 2 september 2010 21:43

Ja nu är dagen i stort sett slut!

jag är helt död! vet inte vad jag har gjort idag, verkligen inget! och jag kom inte ut och sprang, hela familjen satt oss istället och spelade spel som Albin fick i födelsedags present! det var mycket mysigare och skönare.. :P

latmask varning!

har även insett idag att det är fan inte långt kvar till jul när jag satt och fyllde i papper för föräldrapenningen! sen idag under eftermiddagen plingade det på dörren! då var det några små tjejer som stod där och sålde JULTIDNINGAR!!!

fan löven på träden har inte ramlat av än.. vi blev så brydda så vi tackade nej, inte än ialf! ;P

Albin blev så sur för det var några tjejer som han brukar leka med här ute på gården så efter vi hade stängt så blev han sur och undrade varför vi itne köpte några jultidningar.. men vi bara sa att vi väntar till lite närmare till jul!

Nu ska jag börja se en film eller nått, jag vet inte!!


Hey då!

Av Moa Enberg - 2 september 2010 17:56

Idag var det dagisdag, men nu är det helg för oss!!

Alicia har varit överallt idag känns det som, hon är helt galen! man försöker flytta allt så hon inte ska nå men shit man hinner verkligen inte med allt! Albin var inte såhär när han var liten, han var så nöjd med att vara i gåstolen och sprang runt i den, så han ramlade väldigt sällan! Alicia vill inte sitta i sin gåstol, korta stunder gå det men hon ska krypa och gå längs möblerna det är mycke roligare!! sitta fast i en gåstol hur kul är det lixom... hennes kära mor skulle gärna vilja ha hon i en gåstol...

hon har ramlat 4 gånger idag och dagen är inte slut än,... :S det går inte att springa efter henne hela tiden då man har 1000 andra saker och fixa också, men men det är väl så det ska vara med barn eller?!?!

Idag MÅSTE vi beställa bilderna från birgittas ataljé också innan dom försvinner från sidan! Så nu har vi nästan bestämt oss, sen är det väl att bestämma vilken strl man ska ha bara.. det är juh det också!! :S och sen prisen.. önskar att man hade råd med alla!! är så jäkla nöjd med dom allihopa!!!


skulle vilja springa upp för hallstabacken nu ikväll men samtidigt orkar jag inte.. men man borde få iväg sig ändå!! :/ hmmm

om jag inte gör nått ikväll så Måste jag få till ett träningspass imorn! får se vad det blir! kanske man ska hitta på något roligt i helgen också!??! men vad? här i stan finns det juh inte såå mycket att göra känns det som.. inte för barnen ialf! man kanske ska ta en sväng till badhuset imorn på dagen med barnen!?! får se vad vi kommer på! nått måste jag göra ialf, ha på planeringslistan!

men det brukar juh ordna sig!! längtar tills öppna förskolan öppnar igen! det ska bli roligt! träffa alla barn och mammor! Albin får träffa lite barn när han är ledig från dagis!


jjaja nu ska jag kolla till lill vilden för nu har hon stuckit ifrån mig!

4 åringen sitter och kollar på bolibompa! ;)

morsning!!

Av Moa Enberg - 1 september 2010 21:47

Dagen har varit helt perfekt för min stora kille! Han har fåt sjukt mycket paket, massa leksaker! allt mellan himmel och jord! helt sjukt mycket! är så jävla glad och tacksam över alla som varit här och velat fira våran ängel!

Det är helt sjukt, för fyra år sedan gall skrek jag nu! krystade som ett as fattade inte varför dom inte kunde hjälpa mig att dra ut ungen ur mig!! jag krystade i 1 ½ tim från kl 21:00 till 22:27 (har jag för mig) Så nu var det ren jävla smärta för fyra år sedan! ;P

Men se vad som kom, en underbar söt liten pojke som jag älskar så otroligt mycket! (nästan så att jag börjar gråta nu) Han är något så speciellt för mig, har sagt det tusen gånger här men ingen, verkligen ingen kan förstå vad han betyder för mig ingen som inte har varit i min sits under den tiden av mitt liv!

fy fan, att det kunde bli något såå vackert av oss! en blandning mellan mig och Dalmir! Något så underbart! Jag bara älskar han så sjukt mycket! skulle bara vilja få han att förstå vad jag skulle göra för han, jag skulle verkligen göra allt för han! om det inte vora för han skulle jag inte ha detta liv som jag har idag!

Om jag inte skulle ha haft min prins skulle jag inte vara nått!!!

Nu börjar han bli stor och snart rasslar det bara till och han kommer börja skolan snart känns det som! det är helt sjukt!

Min underbaraste!! <3


Just nu är jag spyfärdig av allt slisk man ätit idag, tröck i mig lite lasange för ett tag sen! men det gjorde allt bara till en hemsk blandning i magen på mig! uscha! nu ska jag lägga mig i soffan och bara pusta ut efter en dag med fullt ös heeellaa dagen!!!

tjing tjong gott folk!!

 

vad sitter det i!??!

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards