Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Moa Enberg - 16 februari 2009 18:45

Började jobba halv nio imorse är riktigt slut i huvudet, slutar om 1½ tim så det börjar kännas! Men det går bra ;) Har varit ganska mycket idag också..

Slut i både kropp och själ.. Imorgon har jag en likadan dag, får hoppas den blir lite lugnare för min kropp! Mycket klagande här känns det som!

Men ibland har man sådana dagar.. Ibland är det mycket tankar och funderingar i huvudet men det är bara att gå igenom, det kommer nog att ordna sig! sen resten av veckan är väldigt lugn har inget mer för tillfället men sen jobbar jag i helgen igen.. så då ska jag passa på att vara med Albin så får han vara ledig från dagis. Så kan vi mysa lite och kanske gå och ta en fika eller något liknande, det gillar han..

Och nu har sportloven börjat om man ändå gick i skolan vad härligt de skulle vara! Men nu har man juh blivit "Vuxen" och ska jobba istl och som tim. vikarie får man jobba då de är något speciellt, jul, nyår, midsommar och alla dessa högtider.. men men så är det! Men då har man extra betalt också så då tackar man gärna ja! 

Har nu två helger framöver med jobb men sen ska jag nog vara ledig någon helg känns det som, skulle vara kul att hitta på något med några kompisar! :) Och snart kommer fam Blazevic upp.. Ska bli kul att träffa allihopa! Då kan jag, Ljubana och Maja prata hemlisar.. får se hur mycket jag blir ledig under den veckan men någon kväll ska vi få till med våfflor och kladdkaka! :D eller hur tjejer! Nu måste jag återgå till mitt jobb, här kan jag inte sitta och häcka! Dags att vika lite tvätt!

I will se you in heaven!

(en bild på senaste utgången, och det kommer dröja länge till nästa!) 

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards