Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under augusti 2009

Av Moa Enberg - 23 augusti 2009 21:20

Nu är det äntligen söndag kväll, och jag vet att jag inte behöver kliva upp imorgon kl halv sju och gå på jobbet.. ska ta lite sovmorgon, sen är de dags för prisundersökningen måste göra den imorn.. är sen med den så.. sen är det dags att jobba natt så då var man tillbaka på jobbet efter ett dygn typ.. typiskt.. :P

Hej då nu ska jag göra nått!!

Av Moa Enberg - 22 augusti 2009 22:05

Nu har jag äntligen kommit hem, eller jag kunde juh ha kommit hem redan kl åtta men då var det Johanna som hade natten så då stannade man kvar och pratade skit.. imorn är de sista dagen på helgen.. ska få sova ut en ltien stund, sovmorgon till sju ialf.. Ska bli skönt.. är förkyld som en galning.. eller jag är inte febrig eller så men täppt i näsan som fan låter gör mesig när jag pratar.. :P hehe..

Dagen har gått ganska bra, har fått mycket gjort på jobbet och imorn ska jag skrubba på igen.. :P men men de blir nog bra.. sen jobbar jag juh natt på måndag, men de ska nog gå ganska bra hoppas jag.. ska ändå bli skönt med nätterna då är de ganska lugnt, och Albin behöver inte gå så läänge på dagis de dagarna!! sen ska han få vara ledig onsdag och torsdag för då är jag ledig! hör ni hur ordet klingar bra LEDIG!! Imorn ska Albin åka upp till Umeå med Morfar och Elisabeth.. de ska hälsa på Malin, Richard, Henrik & Jessica! Lyllo dom.. önskar att man va ledig och kunde åka upp själv men näe.. jag får ta och åka upp någon annan gång.. Jag och Albin kanske kan åka upp i slutet av september och hälsa på.. det skulle vara kul att hälsa på syster yster! och i september jobbar jag inte så mycket helg, tror jag!! ;) men man får väl se september har inte börja än!

Nu sitter jag och Albin och myser i soffan han tittar på sin nya film som Dalmir köpte till han häromdagen, så nu går den dygnet runt nästan!

Jag sitter och kollar på kläder till Albin på nätet och kläder till mig.. får juh inte på mig ett skit längre, men jag tycker inte det finns så mycket fina mamma kläder! men men får ta en shopping tur kanske så man kan prova svårt att beställa.. :/ hmmm

Näe nu är de säng dags!! ABSOLUT för Albin, och för min del så skulle det inte skada med lite sömn.. ;)

Godnatt Folk!

Av Moa Enberg - 21 augusti 2009 15:42

Nu är vi inne på den där jäkla helgen igen, och medans annat folk få ha det bra och roa sig så ska jag jobba som vanligt. är riktigt jäkla less nu.

Folk tycker man ska vara nöjd som får jobba och ja det är jag men när det blir så här jäkla mycket är det inge roligt längre.. är helt slut är juh faktiskt gravid i v. 20 så de kasnke inte är så konstigt att man är så här slut då.. och sen har jag jobbat tok för mycket också det blir över 180 timmar denna månad.. Och när man är gravid ska man inte stressa va?! man ska ta det lugnt, vila upp sig och ha det bra.. fan heller jag kommer vara utbränd när jag får barn.. :P

Hmm men har ingen bra dag idag, mår inte så bra. sen en massa fjant som blir  så ÅHHÅhhh känns bara som man vill gå och lägga sig under täcket och vakna upp på måndag!

Nu ska man väl fortsätta jobba.. tog en lite snabb rast!!

Heyy då

Av Moa Enberg - 20 augusti 2009 20:57

Hehe vilken dag på jobbet.. totalt flummig.. planer har smidits.. :P

ska bli intressant!

Nu har jag tre dagar med passen 7-20 framför mig.. och det kommer inte bli lätt fy... men men de är väl bara att köra på!! tänka pengar pengar och åter pengar.. i september blir det fan en ikea sväng så är det bara!!!

inköp av en massa saker!! huvva vad härligt det kommer att bli! då kommer det vara värt all jävla pina som dessa dagar kommer att va!! Fasiken Albin fyller år nu snart också!!

1 September blir våran pojke 3 år!! stor pojken!! Som äntligen blivit blöjfri!! har gått så bra när han väl kom på det! han tyckte inte om potta eller toan, det har varit lite läskigt!! Men nu går det super bra!!! :D

Nu ska jag och albin mysa ner oss i soffan!! sen är de dags för sängen för oss båda!!

Heyy dåe

Av Moa Enberg - 19 augusti 2009 19:20

Vilket jävla helvete helt enkelt.. total kaos på jobbet på grund utav en sådan människa.. helt otroligt!

Folk är så rädda att säga sanningen att det ska ställa till det för någon annan!

Allt är kaos, det blir långa dagar nu i flera dagar.. inge roligt! men vad ska man göra, finns inte så mycket att göra så..

ska gå till konsum nu..

Hej då!

Av Moa Enberg - 17 augusti 2009 22:14

Idag fick jag lite sovmorgon vi vaknade vid halv 10 tiden, Albin sov länge sen låg jag och drog mig till kl var 10 ialf.. riktigt skönt.. sen åkte jag iväg till morfar och hjälpte han att städa.. brukar vara snäll att göra de..

Sen ner på staden träffade Johanna som inte mådde så bra.. sen hämtade jag Albin sen gick vi hem och höll på hemma riktigt mysigt.. vi skulle mysa hemma ikväll Albin fick ta ett bad för att hålla sig vaken en stund till men sen vid halv nio ringer dom från jobbet och vill att jag ska hoppa in och jobba, typiskt Johanna har blivit sjuk magsjuka.. Inte bra.. så vad man gör man inte för pengar, penga kåt som man är! Man tackar JA! typiskt! kommer bli en tuff natt men jag får tänka på pengarna!!

Nu ska jag börja städa här på jobbet och vika tvätt och vända lite på folket!

Hey dåe

hoppas ni sover gott era lyckostar! 

Av Moa Enberg - 16 augusti 2009 20:21

Det är inte många som är så glad som jag över att helgen äntligen är över..

och det är inte heller så många som gruvar sig inför nästa helg.. :P

hehe men men nu har jag nästan en hel vecka utan jobb! typ..

Nu kom min älskling hem med överaskning, godis, cola och tre filmer.. :)

Mys kväll!! <3

det skulle bli ett långt inlägg men inte nu längre..

Heyy då!!

Av Moa Enberg - 15 augusti 2009 19:36

Det går inte att beskriva hur mina fötter känns just nu.. fy fasiken, vad ont jag har! inge skönt.. fick nästan inte på mig tygskorna när jag skulle gå från jobbet så svullna är mina fötter nu..

så ni vet.. tyck synd om mig.

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards