Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under februari 2009

Av Moa Enberg - 17 februari 2009 12:09

Goddag!

Min natt har varit riktigt konstig har sovit som en stock men ändå inte, haft massa konstiga drömmar, har trott att telefonen har ringt flera gånger men det har den inte. Kollade t.om imorse om jag hade pratat i telefonen något i natt men nej! Skum natt! Så idag är jag riktigt trött men men så kan det vara ibland.. Ska bli skönt att vara ledig några dagar nu koppla av lite, imorgon har jag lite och fixa bara nere på staden men sen så hoppas jag på fint väder och att man kan vara ute och leka lite med Albin. Kanske ta en promenad och mysa i solen!! Om det inte blir svinkallt som det säkert kommer bli.. är less nu på denna vinter, men snart blir det väl vår eller är vi på väg mot nästa istiden?!! ;) Denna sommar tror jag att det kommer bli översvämmning i älven, eftersom det är så mycket snö.. för det var juh faktiskt ett tag sen det var sånhär vinter.. jag får väl se om jag har rätt!!

Nu ska jag ringa några samtal sen ska jag fixa lite på jobbet! 

See you!  

Av Moa Enberg - 16 februari 2009 18:45

Började jobba halv nio imorse är riktigt slut i huvudet, slutar om 1½ tim så det börjar kännas! Men det går bra ;) Har varit ganska mycket idag också..

Slut i både kropp och själ.. Imorgon har jag en likadan dag, får hoppas den blir lite lugnare för min kropp! Mycket klagande här känns det som!

Men ibland har man sådana dagar.. Ibland är det mycket tankar och funderingar i huvudet men det är bara att gå igenom, det kommer nog att ordna sig! sen resten av veckan är väldigt lugn har inget mer för tillfället men sen jobbar jag i helgen igen.. så då ska jag passa på att vara med Albin så får han vara ledig från dagis. Så kan vi mysa lite och kanske gå och ta en fika eller något liknande, det gillar han..

Och nu har sportloven börjat om man ändå gick i skolan vad härligt de skulle vara! Men nu har man juh blivit "Vuxen" och ska jobba istl och som tim. vikarie får man jobba då de är något speciellt, jul, nyår, midsommar och alla dessa högtider.. men men så är det! Men då har man extra betalt också så då tackar man gärna ja! 

Har nu två helger framöver med jobb men sen ska jag nog vara ledig någon helg känns det som, skulle vara kul att hitta på något med några kompisar! :) Och snart kommer fam Blazevic upp.. Ska bli kul att träffa allihopa! Då kan jag, Ljubana och Maja prata hemlisar.. får se hur mycket jag blir ledig under den veckan men någon kväll ska vi få till med våfflor och kladdkaka! :D eller hur tjejer! Nu måste jag återgå till mitt jobb, här kan jag inte sitta och häcka! Dags att vika lite tvätt!

I will se you in heaven!

(en bild på senaste utgången, och det kommer dröja länge till nästa!) 

Av Moa Enberg - 15 februari 2009 12:21

Hej hej..

Gårdagen var bra fick en härlig middag av mormor ute i Holm, sen när vi kom hem möttes vi av ett kallt hus, tänkte jaja jag tänder lite ljus.. sen gick jag runt och kände på elementen iskalla!! Hmmm konstigt, gick ner och kollade på pannan och då droppar det vatten ur den och allt hade sjunkit! NEJJJ!

ringde till Mormor så då kom hon och hämtade oss och vi fick sova här i natt och Dalmir sov hos Peter! Och Mormor var så snäll imorse jag fick sova ut vaknade vid halv tio och kände mig riktigt utvilad.. så härligt!! Och nu kom vi precis hem från Ladugården Albin har varit och klappat kalvarna och gett dom mat.. Han älskar verkligen att vara där nere.. Idag är det riktigt skönt ute också, så härligt solen lyser och den värmer till och med lite!! :D Enormt skönt man känner att våren är påväg, litet hopp har man ialf..

Nu ska jag lägga Albin en liten stund han måste vila lite efter lunch!

Kanske skriver lite ikväll.. Här kommer lite bilder också ganska nya från jul och från typ 1 månad sen.. :)

Tveka inte bara gör det!

Av Moa Enberg - 13 februari 2009 23:00

Godafton!

Denna dag har varit ganska hektisk, vaknade och åkte ner på Elisabeth´s presentbutik en snabb sväng och hjälpte dom med lite saker, sen iväg till jobbet. Jobbade till kl 20 ikväll. När jag kom hem satt jag och Albin och tittade på Lotta på bråkmakargatan, en helt underbar film! Sen sa vi godnatt och Albin somnde på 4 sidor i Bamse tidningen, så han var nog ganska trött! Blev en ganska sen kväll för han!

Imorgon är det Alla hjärtans dag, mysigt värre! ;P

Det blir nog bra!

Hände en sak idag eller en upptäckt eller vad man ska kalla det, jag blev så irriterad, arg och ledsen.. Vad ska man säga... Det känns ialf konstigt men ja, jag vet inte!

Nu är jag ledig i helgen det ska bli riktigt skönt! bara ta det lugnt sen är det en ny vecka framför mig.. Börjar med två långa jobb dagar, men det ska nog bli kul..Så nu ska jag mysa hela helgen och bara vara, försöka koppla bort en massa om det nu går!!! Nu ska jag nog ta och släcka alla lampor och mysa ner i sängen..

Annars känns livet bra.. hehe! Lät så dystert kändes det som..

Lev ditt liv i nuet, oroa dig inte för vad som kommer.

Allt blir bra bara man följer sitt hjärta, annars gör man bara illa sig själv!

Godnatt, släcknings dags!  

Av Moa Enberg - 13 februari 2009 10:00

Idag har dagen börjat bra, vaknar av att Albin ligger och pillar på mig oh börjar slicka mig på näsan! Och säger MUUU! Han lekte kossa med mig, han hade sett en kossa nere i ladugården med mormor som slickade på en annan kossa. Så nu gjorde han samma sak med mig, hehe! Idag ska jag jobba till kl 20.00 ikväll! Iorgon är de alla hjärtans dag, Då ska vi ute till Holm till mamma och äta en härlig middag sen vet jag inte vad som händer!!??

Blir nog inget speciellt känns det som..

Dessa tre dagar har min kropp ändrats enormt, inte rent fysiskt utan psykiskt.. har varit med om underliga ting när jag har jobbat och även imorse.. det är lite läskigt men en härlig känsla! Nu låter jag som ett flum men om ni skulle ha varit med om samma sak som jag så skulle ni nog känna samma sak!

Har haft en bra vecka med mycket jobb men det har kännts bra!

Igår fick jag ett sms av min käre far och Elisabeth, dom låg på stranden och hade det bra, men de var lite trötta efter den långa resan.. Hmmm!

Nä nu måste jag ta och göra mig klar för en dag på jobbet!

Fånga Dagen allesammans!

/// Moaa

Av Moa Enberg - 11 februari 2009 15:22

Idag vaknade jag med världens huvudvärk, Migrän på gång...

Trodde att jag skulle dö, jag har prova alla olika värktabletter på recept och dessa nya recept fria men inget har funkat tills nu då jag tar 2 Treo på engång jag känner av att de kommer! Det hjälper så jäkla skönt så efter jag hade fått i mig dessa två Treo så var jag redo för en ny dag på jobbet! Utmärkt, har fått mycket gjort idag på jobbet, skönt! Göra lite nytta för ibland är de lugna dagar när man jobbar! Och imorgon är de ett nytt pass och då ska jag fixa till lite mera här!! Nu måste jag sluta tyvärr skriver mer ikväll

Byeee 

Av Moa Enberg - 10 februari 2009 18:43

Idag var en ny dag med jobb!

 Vilken upplevelse jag har fått idag av en arbetskamrat har fått mycket att fundera på nu. Har mycket funderingar och tankar! Nått måste jag juh göra åt det men ska man våga! Det ska jag nog också är jag känner mig redo... Bara denna dag har gett mig gåshud! Helt otroligt! En upplevelse och tankeställare på livet! Och ja jag vet inte vad jag ska säga, allt var så klockrent! Ska bli intressant på torsdag! Få höra mera då.. ;)

Annars har dessa dagar varit bra, har jobbat och kommit hem! Sen har man inte hunnit med så mycket mer förutom och myst med familjen! Fast det har mest varit jag och Albin, Dalmir har hjälpt en kompis med nå grejer så!

Ikväll var Pappa och Elisabeth förbi och sa Hej då för nu åker dom till Indien i 3v, och syster är i Vietnam i 2 v... Dom har de bra dom! Nu ska jag mysa med albin innan han ska sova imorn jobbar jag hela dagen!

Carpe Diem!

Av Moa Enberg - 8 februari 2009 18:32

Godafton! En ny dag, har jobbat idag och imorn ska jag jobba 11-20 så ännu en dag utan min lill prins, är drygt när man är borta hela dagen. När man kommer hem är det dags för han att sova så nu ikväll har vi myst på. Just nu sitter han och kolla på Bolibompa och då passar jag på att skriva lite här. Snart är de dags för han att duscha också! Imorn är de dagis med kompisarna! Han trivs otroligt bra där, riktigt skönt är det att lämna han då. Man vet att han har det bra!

Ikväll har vi pratat med Farmor över msn så vi fick se varandra lite.. :D Albin satt och sjöng och pratade pappegoja prat! och då förstår man inte så mycket.. Funderar på att göra en fruktsallad nu ikväll efter han har duschat! det skulle vara gott! Får se på vilket humör Albin är på efteråt så han kan hjälpa till! Han är så nöjd och stolt om han får hjälpa till. Albin kan mamma, Albin duktig! säger han då. ;) Nä om man ska ta och göra det man ska då istl för att sitta här, då blir juh inget gjort!

Och jag mår bättre i förkylningen också inte alls som jag mådde igår kväll för då var jag helt död men idag är det hopp om livet..;) bara lite små täppt, och lite konstig i halsen men inte feber eller nått sånt..

Vi hörs nått imorn eller så! Nu ska Albin bli en nakenfis och hoppa in i duschen!  

Peace out!

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards