Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under februari 2009

Av Moa Enberg - 7 februari 2009 20:08

Då var det dags igen har jobbat idag. Ute och gick i kylan, var ute 1 ½tim om inte mer, så nu känner jag hur jag börjar bli sjuk igen. Har lekt med Albin nu ikväll.. vi har lekt tagen och kurragömma som bara den sen satt jag mig ner i soffan och kände mig riktigt kass! så nu har jag ont i halsen, huvudet och näsan är täppt IGEN! Fan va jobbigt, jag pallar inte bli sjuk igen har juh precis blivit pigg igen. Men det är juh bara att bita ihop och se glad ut, har inte tid att bli sjuk nu! Det hade jag inte sist heller så de är därför de kommer tillbaka. Kroppen kanske behöver vila ibland! Drygt! Jag tycker det är så tråkigt att ligga i soffan hela dagarna det känns som man inte gör ett skit, jag blir bara stressad. För man borde juh rensa kylen, städa skafferiet och kanske baka nått gott bröd och allt sånt och leka tagen med Albin, annars känner jag mig som världens tråkigaste lataste mamma som bara ligger! Så då gör jag juh de istället för att lyssna på kroppen som bara skriker att jag ska vila! Men på Tisdag är jag ledig tror jag, så då kanske jag ska vila och ta det lugnt. Man får väl se på tisdag vad kroppen säger då nu är de 2 dagars jobb som gäller först och främst, vem vet jag kanske känner mig bättre på tisdag! ;) Nu ska jag och Albin kolla på en film och mysa lite! Vi har laddat upp med popcorn och festis!

Cao.....


Av Moa Enberg - 6 februari 2009 22:08

Godafton!

Jag har funderat väldigt mycket om vad man ska skriva här på bloggen, jag skulle vilja kunna skriva mycket mer... Men det är svårt att välja vad man ska skriva här vissa saker är bara för privata... Vill mer men aman kan inte... om ni förstår!

Så jag tar och skriver det gammla vanliga!! ;) Min dag! Idag har jag bakat Bullar och Syltkakor, mums Albin har ätit alldeles för mycket! Men nu är de helg så då får han! Sen har jag och Albin myst på ikväll vi har lekt en massa och myst och lekt mer! Och han har gett mig många långa pussar, han har varit på topp humör. Sen har han ringt till Morbror Henrik, och sen till Jessica (henrik´s flickvän) Albin är så förtjust i henne. Så fort dom kommer och hälsar på blir han lite generad! Sen har vi läst lite böcker och kollat på Let´s dance sen la han sig ner i soffan och sa, -Mamma, Albin jätte trött. Så då gjorde vi iordning oss och han somnade på 2 min. Annars brukar han ligga och prata och prata! Så han var nog ganska trött!

Nu sitter jag här i soffan och glor på tv är sugen på nått gott men försöker stå emot, men när man vet att det finns massa kakor och bullar i frysen så är det svårt att stå emot! Imorgon ska jag jobba en stund, sen vet jag inte vad som händer men de lär väl bli samma som ikväll typ! Massa mys med min lill prins! Att man kan älska ett litet barn så mycket som man gör. Man kan inte förklara kärleken som man har till sitt eget barn, det är helt otroligt! Ibland stannar jag bara upp och tittar på han och ler inombords att den där lilla sötnosen är våran en del av mig och Dalmir. Det är helt otroligt. När han kommer ibland och pussar på mig och säger, Jag älskar dig Mamma! Då bara smälter man! Jag skulle kunna göra allt för den här lilla killen! Nu blev det mycket "mitt kära lilla barn" men fick ett sånt där tillfälle då jag stannade upp och bara tänkte på han! ;)

Nä nu måste jag se vem som åker ut på Let´s Dance!

Me And You!



Av Moa Enberg - 5 februari 2009 20:41

Idag klev vi upp vid halv sju, en tidig morgon för att vara Albin. Han har haft en härlig period och kunnat sova till halv 9 på morgonen men nu har de ändrats!!! :/ känns sådär men man ska väl vara glad så länge de varade! Sen åkte vi på dagis vid nio tiden sen har jag jobbar med en prisundersökning idag, riktigt slappt och avkopplande jobb! Sitta i bilen mellan ställena och fundera på livet! Fick till en massa annat bra idag också så nu börjar saker och ting lösa sig för mig! Skönt, men är lite nervös hur de ska gå!

Sen kom Mamma hit idag och bjöd på middag, riktigt skönt sen åt vi semlor till efterrätt! Det är ingen höjdare med semlor men det slinker ner ändå konstigt nog så.. Idag satt jag och mamma och kollade på gammla BB kort på Albin, så jäkla mysigt! Sötnosen våran! Den där bebis lukten, den är helt underbar! Nä nu ska man väl ta och plocka undan lite efter dagen och hänga lite tvätt sen ska jag nog gå och sova är riktigt trött!! Imorn ska jag baka bullar.. ;) Mums! Man kan synda på helger!

Idag känns allt bra! Det fixar sig alltid bara man vågar fixa det!

Fånga Dagen!

(lite gammla bilder, så de inte ska se så tråkigt ut. )

Av Moa Enberg - 4 februari 2009 21:10

Godafton!

Kvällen blev bra, dom kom på middag vi åt och mådde gott! Sen åkte jag och Elisabeth och solade! Enormt skönt, var de.. Men Elisabeth solade inte där hon skulle sola funkade det inte och det var upptaget på alla andra.. opps! Sorry! ;) Och nu sitter jag och äter en skål med glass, men bara lite jag tog inte ett sånt stort lass som jag brukar.. :P för nu är de nya tider så är de bara! Nu är jag allvarlig, faktiskt! Ni ska få se!

Majsbrödet var godkänt också faktiskt, alla åt det faktiskt men nästa gång ska jag pula i lite mer grejer.. Men en kort avslutning på dagen men jag tänkte att ni skulle få höra att jag fick en bra kväll ialf.. :P

Nu är det dags att förbereda inför morgondagen!

Dags för en snus efter glassen! So loong  // Moaaa

Av Moa Enberg - 4 februari 2009 14:07

Snacka om att ibland har man bra och dåliga dagar! Idag har det hittils varit en riktigt dålig dag såg en liten glimt av lycka men den sprack! Blev riktigt less men så är de ibland! Kände mig bara förolämpad på något sätt men men vad ska man göra, förstår absolut men blev så idiotförklarad kändes det som. jag ville lösa det på ett bra sätt så båda blir nöjda men det fanns inte! Blev riktigt ledsen! Så just nu är jag hemma och försöker få en bra dag! Så nu håller jag på att baka bröd Majsbröd blir det, ingen aning hur det kommer bli men det ser ganska gott ut!?! Ni får väl höra resultatet sen! Sen ikväll kommer Pappa och Elisabeth förbi och ska käka middag med oss! För snart åker dom till Indien, ska bli kul för dom. Och syster yster åker till Vietnamn idag! Alla bara åker ifrån kylan men jag stannar hemma och myser med familj istl. det blir jag varm av! ;) Snart kommer familjen Blazevic hit också ska blir riktigt roligt! Nu har brödet snart jäst klart så dags att veva upp ärmarna och knåda! hoppas det blir gott! Har aldrig ätit majsbröd, inte vad jag kommer ihåg ialf.. :P Nu ska jag bli glad! Cao

Av Moa Enberg - 2 februari 2009 11:06

Efter att ha jobbat i helgen tänker jag ha en lugn dag idag, riktigt skönt! ligger i soffan med datorn i knäet! Mår inte riktigt bra men jag överlever är nått skumt med min kropp! men jag hoppas det går över! Imorse när Albin väckte mig frågade han snällt om vi kunde kliva upp och kollade på bolibompa! Såklart jag sa Ja! vi klev upp och möttes av kylan! Snor kallt hemma = Riktigt jävla kallt ute!!!! - 21 var det, gick ner och höjde värmen så nu är de varmt och skönt hemma! Vi ska snart åka ner på stan och ta och käka lite lunch jag måste bara piffa upp mig lite! Ser ut som jag vet inte vad! Sen ska jag fixa lite andra saker idag! En lugn fixar dag! det blir bra de! Nu ska jag börja med att diska, sen ringa några viktiga samtal! Vi hörs senare! / Moaa

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards