Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Moa Enberg - 5 mars 2010 09:07

Godmorgon.. Solen börjar skina, dock lite akllt ute än. Men förhoppningsvis så blir det bättre snart.. :D Sköönt! Jag sitter hemma hos mamma med barnen, Henrik och Jessica är här så de är full fart.. jätte kul och mysigt, Albin är super glad.. nöjd sdom bara den! Jessica är juh en favorit.. just nu sitter de och läser en bok och myser uinder en filt..

Annars händer det inte ´så mycket Alicia mår bättre fortfarande lite hosta men de är inget att tala om så det är skönt.. så imorn kanske man kan träffa Cissi och ELina igen.. :D Vi har juh varit utan varandra i flera dagar, eftersom barnen våra varit sjuka.. men nu så börjar det bli bättre..


Idag ska jag bara vara ute i Holm hela dagen bara ta det lugnt gå ut och gå en sväng med barnen leka i snöhögen här ute med Albin hade jag tänkt, kanske bygga en snögrotta.. (bli som ett barn igen bara jag tänker tanken.. ) Det är nog bara ett måste bara det blir lite varmare nu när solen tittar fram.. sen blir det en promenad med vagnen så man rör sig lite idag också.. men jag har träningsvärk som tusan efter gårdagens gym besök.. Men de är bara skönt med lite träningsvärk, då känner man att man har gjort nått!! lovely.. snart ska vågen visa några kilon mindre hoppas jag.. har stårr ganska stilla nu på senaste... men man ska väl ha lite tålamod.. det försvinner väl snart hoppas jag.. har juh tränings och kost experten brevid mig nu så han kan juh ge mig ett antal tips.. han tycker ialf att jag är duktig att jag börjat med nått.. tack bror lite stöd.. :P

Jaja nu ska jag ta över bok läsandet så Jessica kan göra nått annat hon är juh som fast med Albin.. Jag tror han är kär.. ;)


Sooo long..

Dalmir Volim te Puno!!    DRAGI!!! <3

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards