Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Moa Enberg - 14 mars 2010 10:07

Sista dagen på denna vecka.. nu är snart sportlovet slut för de barn som har det.. snacka om att sportlovsbarnen + lärarna har haft tur med med vädret, det har juh varit helt underbart väder denna vecka..

Idag var de tänkt att vi skulle åka till övik men vi bestämde oss för att vi tar det imorn istl och då kan man passa på att shoppa lite också.. ;) faktiskt Dalmirs idé inte min.. :) det är tur att jag har en karl som gilla lite shopping.. men han brukar bli lite less när jag har provat 20 par plagg och jag blir frustrerad och arg för allt sitter som ett korvskinn på en och jag skiter i att köpa någonting alls.. :P


Idag är det ännu en dag med underbart väder så vi ska hitta på något ute nu på förmiddagen sen ikväll tror jag de blir lugnt.. vi skulle möjligtvis bli bjudna på middag.. ;)


Igår kväll blev det wii för hela slanten här hemma backhoppning och slalom och tro mig Dalmir har verkligen vinnar skalle... han blir så frustrerad och sur när det inte går som han vill.. och jag bara skrattar åt han.. Så det blev Wii här fram till halv två tiden ungefär.. Sen somnade vi som några stockar..

och nu på morgonen när vi vaknade kl halv åtta var jag helt död.. men de var juh bara att kliva upp eftersom Albin har lärt sig att om mamma är helt död så kan man peta lite på lilla syster och ta hennes napp så hon blir ledsen och börja grina därför då MÅSTE mamma vakna, så de tricket körde han med även denna morgon.. Så direkt när man kom upp så var det dags igen för Wii Albin skulle bara spela Ko spelet.. jag föröskte med att de va slut på Batterier och allt möjligt, men min son är för intelligent.. Han startade upp allt själv.. typiskt, men han kan inte spela själv för då måste juh jag vara med och heja på och vi ska köra mot varandra och allt möjligt.. Så där stod man i linne och landstingets byxor ( från när jag var inlagd pga av gallan dom var såå mysiga så jag tog hem dem.. ) allmänt sunkig såg man ut men vad gör man inte för barnen sina..

Nu har han dock satt sig i soffan och vill titta på en film, så han får väl göra de en stund så kanske jag kan sätta igång en diskmaskin.. Sen är de slut på Dalmirs sovmorgon..

Nu skrev jag mycket också.. oj då!!

Jaja men ska försöka lägga in lite bilder ikväll!!!

Bye Bye


Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards