Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Moa Enberg - 18 mars 2010 20:54

Idag har vi tagit det lugnt hemma.. och min prins har varit pigg idag.

imorse var han lite små seg men sen under dagen har han blivit piggare och piggare, ingen feber alls så de är skönt..

Så imorn kanske vi ta och går till öppna förskolan t.o.m eftersom han missade dagis denna vecka så vill han nog träffa lite barn..

nu sover mammas lill prins också..

Alicia sitter med mig här och tittar på blogg världen.. hehe..


lite träning har de blivit denna vecka också så nu blir de lite på wii fit.. :P

jaja lite update från mig..

byee

Av Moa Enberg - 18 mars 2010 08:25

Igår var en hemsk dag... Albin var juh såå dålig igår, så till slut bestämde jag mig för att åka in, jag fick inte ner febern med panodil och han bara låg och grinade och klagade på magen.. Så jag fick hjälp av Andreea eftersom Dalmir inte va hemma ringde till Dalmir och bad han komma till akuten..

När vi väl kom in på Akuten så tog de lite prover de hittade ingenting men de såg juh att han hade enormt ont och att febern var hög.. när vi kom in så hade han 39,6 och då hade han fått Panodil någon timme innan.. allt var ett mysterium för läkarna varför hade han sån feber oh varför hade han så ont!

Det slutade med ett antal blodprov, skrik och gråt. Det var hemskt! Sen fick vi svaret att vå måste bli inlagd på Barn och få dropp!! VA?!?!? vadå inlagd undrade jag vad är det för fel?! är det farligt ska jag vara orolig???! Svaret jag fick var, Jag vet inte!! det är därför ni får stanna!! Då höll jag på att bryta ihop, jag såg operation framför mig jag såg bara hemska saker i mitt huvud!!

När vi kom upp på barn hade han 39,8 i feber och bara låg, de gjorde i ordning för dropp, satt Emla plåster på han... Han grinade efter mat och ville äta och dricka men vi fick inte ge han nått!! inte ens ett glas vatten!! Jag ville bara ge han allt, allt han någonsin kunde tänka sig.. Han fick en Alvedon för febern och någon timme efteråt kom de in igen och kollade febern, då hade Albin somnat för han var så utmattad.. Då var febern över 40 grader!! VArför?!?! de va min fråga varför får vi inte ner febern med nått?! vad är det för fel och ännu en gång kunde de inte svara oss.. jag var så nära på att bryta ihop ville bara veta ha ett svar förbereda vad man skulle göra vad man skulle säga till Albin som grinade och grinade över smärta och rädsla, han ville bara hem!!

Efter ett tag bestämde de sig för att strunta i droppet igen ville plåga honom med det, så de sa att vi testar att ge han mat men att de möjligtvis kommer vara tvungen att ge han dropp sen ändå! Det var en enorm lättnad slippa sticka han och att han skulle ligga där med en slang, när de skulle ge han de så skrek han och grinade bara att han inte ville ha någon saft i armen, för de var vad sköterskorna sa till han när de skulle förklara! USCH vad jag kände mig maktlös!!!

Tillslut när de kom med en ny tablett av en annan sort då gick febern ner och han orkade sätta sig upp äta och prata lite.. Det var sån lättnad men allt var fortfarande ett mysterium, så man var fortfarande orolig till MAX!!

Efter mycket om och men och med gråten i halsen sååå många gånger, men man ville juh visa sig strak inför Albin så han inte skulle bli mera rädd så fick vi svar! Albin hade fått urinvägsinfektion.. när de kom och sa det blev jag nästan glad.. det var sån lättnad att det "bara" va det.. nu fick vi svar på alla våra funderingar alla frågetecken som varit hela dagen.. Äntligen vi fick träffa en läkare igen och han förklarade och vi fick antibiotika och sen fick vi bestämma själv om vi ville åka hem ikväll eller inte eftersom de var tänkt att han skulle ligga kvar.. men vi bestämde oss för att åka hem för Albin ville så gärna hem, så med vi tog hos hem körde förbi konsum och köpte piggelin (bästa medecinen)

Kom hem myste ner oss i soffan tog fram hans täcke och han kramade om sitt täcke och sa åhh jag älskar mitt täcke..

Sen  efter någon timme började han få ont igen men då gick jag och la mig med honom i våran säng  och då sa han till mig mamma somna inte då kanske du drömmer.. jag sa men det gör inget vi ska drömma fina drömmar om när vi leker och badar Näee sa han då jag vill inte drömma någonting... stackarn har väl haft hemska feber drömmar.. När han hade somnat slappnade jag av tillslut jag ville bara gråta över hur rädd jag varit under dagen.. jag bara kramade om min prins och viskade i hans öra att jag älskade honom..

Fyy fan vilken dag!! Idag är han mycket piggare tack gode gud..

USCH jag vill aldrig att något ska hända mina barn!! Det var längesedan jag kände mig så maktlös som jag gjorde igår..

Min älskade prins min älskade ängel!! Jag hoppas att antibiotikan gör sitt snabbt nu!!


Idag blir en lugn dag!!  nu blev det ett långt inlägg... någon som orkade läsa det eller?!?


Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards