Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Moa Enberg - 20 juni 2010 20:07

Vilken jäkla dag, verkligen en Söndag, piss väder man vill inte göra nått!

Har ialf varit ute och sprungit i ca 30 min och nu har jag lite små ont i halsen..:(

inge roligt vill inte bli sjuk! men det känns som om det är nått riktigt på gång nu.. men med lite vitaminer och vila så kanske man slipper det.. får se vad som händer..

Sen så blev vi bjudna på middag hos Pappa och Elisabeth riktigt gott!

Alicia har varit på riktigt konstigt humör idag, inte nöjd så som hon brukar vara, hon vill helst bli buren och vara med hela tiden, men det är väl någon fas som hon går igenom nu, får se om det går över! jag hoppas det ialf för det är lite påfrestande man hinner inte med så mycket!!

Men det kanske är ett bra tillfälle och stanna upp också och ta det lite lugnt och strunta i dom där "måsten" som man har!


Nu är Albin och Dalmir på affären och handlar lite kvällsfika, jag och dalmir ska äta grönsaker och dipp! ;) gott!

jaja nu ska jag invänta dem, Alicia somnade en stund nu! hon får inte sova så länge nu för snart ska hon juh sova för natten!

vi hörs nog mera imorn! tror Dalmir ska jobba och jag har lite såna där måsten som jag ska göra men vi får väl se vad min tös är på för humör! ;)


Peace out!

Av Moa Enberg - 20 juni 2010 11:21

vad tusan ska man hitta på för träningspass idag? har ingen större lust att åka till gymmet men det är inge skönt väder heller så jag vet inte vad jag ska göra, funderar på trapporna till hopptornet.. några gånger, det skulle nog vara bra!


Jag är grymt frusen, ör så kallt, bara 11 grader ute, vad hände med sommaren.. slutet av Juni och man kan inte påstå att vi har haft mpnga riktigt varma sommar dagar! :/ någor positivt är att jag sluppit visa upp mig i bikini på risön, men ändå längtar jag att ligga där.. jag längtar efter att få bada med mina små barn! det är juh sååå mysigt och Albin trivs juh som en fisk i vattnet.. :D

Alicia gillar också att bada såhon kommer väl också få plaska lite i bassängen.. :D

Just nu så sitter Alicia och äter majskrokar, Albin står och rotar i frysen och har hittat snoddas ni skulle bara ha sett hans leende när han hittade dem... så jag kunde inte säga nej så en får han ialf.. men det är juh snart lunch dags så jag ska hitta på nått att äta.. denna mat fråga är alltid lika svår, jag är sååå less på det gamla vanliga som makaroner och potatis varvat men köttbullar eller korv.. men det är juh det som slinker ner fortast och lättast i Albins mage.. fast han är inte så kräsen!!

Åhh vad Albin njuter av sin snoddas! :D Alicia sitter och tittar ut han som bara den!, och undrar vad han stoppar i munnen!!


Idag vet jag inte vad man ska göra träning står på schemat och städning, för den har jag fortfarande skjutit upp.. suck!!!


Jaja hej då gott folk!



Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards