Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 27 september 2009

Av Moa Enberg - 27 september 2009 17:12

Idag skulle juh jag vara duktig och putsa fönsterna, men det blev inte så jävla bra som jag hade tänkt mig.. Jag gjorde i Vardagsrummet såg skit bra ut tills solen kom på dem.. helt flammiga, jävla satan.. det är bara att göra om.. inge kul.. ska väl ta köksfönstrena nu sen.. och sen vardagsrumms fönsterna någon annan dag, fick slut på fönsterputs så nu har vi varit och stor handla och ätit mat så nu kanske jag ska sätta igång med fönsterna igen, men jag har verkligen ingen lust, kanske kan göra de imorn eller någin annan dag i veckan.. får se..

Har någon nått förslag på hur man inte får flammiga fönster?!! är jag för klen eller.. ?!


Jäkla skit när man ska försöka vara en duktig hemmafru så skiter det sig bara.. :P men men vad ska man göra, har städat resten av lägenheten bra ialf.. :P


Annars har de varit en lugn dag, fått lite saker gjort, det är en typiskt söndag hemma hos oss man gör lite måsten sen bara myser vi.. ;)

Dalmir gjorde god míddag en gryta med allt möjligt i. underbart gott, godkänd av oss alla..

Nu ska Albin snart få bada sen är jag enormt sugen på våfflor så det blir det till kvällsfika... ;) hehe Yummie!

Ikväll ska jag och Dalmir bara ligga och slöa i soffan och titta på film. Han börjar halv sju imorn så det blir en tidig kväll för han, även för mig!


Näe nu ska jag fixa badet till Albin!

Hej Dååå

Av Moa Enberg - 27 september 2009 11:49

Igår kväll somnade jag hur tidigt som helst typ vid tio tiden, tog lite kvällsfika i soffan men sen la jag mig i sängen och tänkte fortsätta och kolla på tv där men det var juh helt kört! Somnade pang bom! Sen kom Dalmir hem och han babblade på om kvällen, han hade haft roligt lät det som.. Han sover än har inte väckt han, tänkte att han kan få sova ut idag! Sen drömde jag massa skumma saker efter gårdagens dag, drygt! vet inte om jag ska åka dit idag om jag pallar det! :/


Själv har jag itne gjort mycket hemma idag tänkte städa började dammtorka men sen kom Albin och sa att han var hungrig så då gjorde vi lite lunch så nu har vi precis ätit lite..

Ska köra igång med storstädning sen när Dalmir vaknar har juh torkat alla lister och allt så nu är de dammsugning och skura  kvar.. det går ganska snabbt, måste till tvättstugan också och kolla om de finns tvätt tid..


Albín går runt med sin kudde här hemma nu runt runt, är lite små trött tror jag, somnade ganska sent igår och klev upp tidigt så han kanske ska få sova en halvtimme då!?!!


Hmm kanske måste väcka Dalmir snart ändå.. tror jag, vet inte om han börjar jobba imron kl halv sju så då kan de va bra att kliva upp snart så han kan somna normal tid ikväll... Jag har två små barn hemma.. :P hehe

Mina älsklingar!

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards