Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under juni 2010

Av Moa Enberg - 9 juni 2010 11:19

idag är det verkligen pissväder det piss regna, inget spöregn utan bara slät regn hela dagen!

imorse vaknade vi inte förrän vid åtta! Alicia sover hela nätterna nu utan problem så det är jätte härligt att kunna få en helnatts sömn..


så dagen började som vanligt med gymmet ställde mig på vågen och så att jag gått ner ett kilo.. :D då blir man lycklig och ännu mer motiverad, jag kan stå still ett par dagar sen så säger det pang så har man gått ner 1-2 kilo.. så sakta men säkert så börjar det hända nått..  då blir mamma Moa lycklig.. :P

när jag kom hem blev det en snabbdusch sen hörde jag lite prat från sovrummet! då hade mina älsklingar vaknat så nu sitter jag och Alicia här, snart dags för gröt för hennes del.. hon äter och gapar till allt! det är så skönt att smakportionerna gick så snabbt och det övergick det hela portioner på engång nästan! nu äter hon hela portioner hela dagarna förutom ersättning på morgon och sista kvällsmålet!! det är kanon!!

idag när ja stod på gymmet så funderade jag på vart min nästa tatuering ska få sin plats, är riktigt sugen nu på att göra en ny.. vill skriva deras person nr.. men jag vill inte ha det på handleden som många har! så jag måste komma på nått nytt.. ska fundera på det, men skulle juh vilja göra den nu innan den riktiga sommaren kommer då man visar lite mera hud.. såg att linda skulle göra en nu så då blev jag avis.. ;P plus att Dalmir gör nya hela tiden känns det som.. :P han bokade en ny tid igår för en ny eller två st t.om så nu vill jag också!!! men vart några tips?? babbel babbel hela tiden i dessa bloggar men det är juh ku att läsa andras bloggar och jag hoppas någon vill läsa min också.. ;)

jaaja gröt time nu för lilla fröken!!


peace out..

Av Moa Enberg - 8 juni 2010 22:27

kan det bli bättre.. haft en kanon dag och är sjukt nöjd med håret något nytt lite tuffare.. ;)

orkar inte skriva nått mer nu kommer bilder istl.. ;)


  Mästar fiskarna!!

sötnosen albin fiskar, ingen fisk fick han men lika nöjd ändå!!!


 

min nya frilla!! ;) sjukt nöjd, blev nå fel och den gick inte att vända så ni få luta huvudet på sne.. ;P

 

Aicha och Alicia myser.. så gulligt!!


  

Alicia funderar på vad hon kan ta från hon.. :p

  

Av Moa Enberg - 7 juni 2010 23:18

Jaha idag smörjde man in sig med kokosolja ut med shorts och linne sen ut fort fort vill bränna huden känna hur man luktar bränt fläsk.. ;) men ack på 10 min var solen borta det var det de, inget stekt fläsk idag.. typiskt, väderprognosen ser inte positiv heller.. :( men på torsdag om det stämmer så ska vi få fint.. men man vet juh aldrig det ändras juh hela tiden det där.. :/ men men vi har haft det bra idag ändå, inte gjort mycket! vi trotsade vädret och klädde på oss lite mera än shorts och var ute i stort sett hela dagen.. Andrea och lilla Aicha var också här, vi pratade på om livet (våra barn alltså) Albin hittade några tjejer som han lekte med för fullt men dom förstod sig inte riktigt på Albin när han ville leka kossor så tillslut kom dom överns om att de kunde leka häst istl.. ;P sötnosen min!


Imorn är det the BIG day jag ska klippa håret, och nu jäklar ska jag göra nått med det, inte det gamla fega vanliga nått nytt. Vi får se vad det blir men nått annorlunda ska det bli ialf..

imorn efter jag lämnat Albin blir det gymmet, Dalmir är ledig imorn också så då blir jag barnfri på gymmet t.om ;P

Det ska bli skönt och röra på sig har haft ännu en latdag.. men men så är det juh ibland man hinner inte med allt man skulle vilja det är bara att acceptera när man har barn..

Idag blev juh Alicia 5 månader som jag nämnde i det tidigare inlägget, så mormor var här och lämnade 5 månaders present. ;) hon fick en söt liten jordgubbsmössa.. Så nu har hon jordgubbsmössa och Albin hade ett blåbär när han var liten, fast han brukar ta på sig den än.. ;) så om ni ser två små söta bär ute så är det mina underbara små!! :D


Nu skriker verkligen sängen på mig.. Godnatt och sovgott! från oss på Vallåkers..  yeea vilket avslut.. :P haha! övertrött, tror det va!?!

Av Moa Enberg - 7 juni 2010 09:51

Tiden går fort, Alicia är nu 5 månader! helt sjukt fort har det gått, snart ett halvårsen man låg där och mådde pyton och hade ont, sjukt nog har man redan glömt bort hur ont det gjorde!


Hon är världens snällaste liten tös.. v har verkligen haft tur med denna lilla tjej för hon är gudomligt snäll!

Idag är det kanon väder så snart ska jag gå ut med barnen och Albin leka och njuta av solen, Andrea och cissi ska komma så vi ska njuta!! :D

Nu orkar jag inte skriva nå mer..

för det är för fint väder för att sitta här!

Hey då från alla oss!


Av Moa Enberg - 6 juni 2010 09:53

Igår började vi dagen inte förrän kl nio. Albin gick och la sig tok försent, men han sov länge också så det var juh bra så han var ändå pigg hela dagen igår..

Dalmir jobabde igår och jag och barnen var hemma hela dagen, så skönt tråkigt att det var ett sånt blåsväder men vi var ändå ute en stund och lekte, vi matade ankor i lekparken med maskar och bröd.. (låtsas ankor) och vi tvättade hästar och lekte på för fullt jag och Albin, hans fantasi kan man inte klaga på.. han är helt otrolig.. jätte kul.. :D igår kom även Linda marie förbi med MASSA kläder till ALicia som Milla haft, sjukt mycket och jätte fina kläder!  Så jäkla snällt jag bara gapade när hon kom!!! det var kanon, och allt är i kanon skick inga precis urtvättade gamm kläder här inte.. super fina kläder är överlycklig så idag ser Alicia ut som en liten Milla.. ;) Albin tycker hon t.om luktar Milla.. ;) hehe han luktar sig juh till så mycket, vad som är nytt och inte.. i han ko samling så luktar han på kossorna för att se om dom är nya eller om han har haft dom länge.. :P han är juh själv som ett djur, inte såå konstigt kanske då han leker med djur eller är ett djur den mesta delen av dagarna..


Igår kväll åkte vi till stugan också, jätte mysigt! Albin trivs där som fisken i vattnet eller kossan på sommarbetet kanske man ska säga när det handlar om han.. :P Han och Morfar fiskade och fixade jag och Elisabeth höll oss inne och myste på och pratade!


Idag är det Nationaldagen och vi ska ner till parken och titta på mitt gudbarn som ska sjunga, Dalmir ska jobba idag också men han slutar vid tre så halva dagen får vi tillsammans ialf.. ;)


Ja nu ska jag göra mig klar inför denna dag.. :D ser ut som vädret kommer vara kanon idag.. eller?!?!


  

Av Moa Enberg - 4 juni 2010 22:33

Idag har jag faktiskt lite träningsvärk skönt för det var längesen... ;)

blev en sväng på gymmet nu ikväll..

Nu tänkte jag att ni skulle få några bilder.. inte många men några!!


Mask letaren Albin..


  

Skulle kolla om Alicia hade somnat för natten, detta möttes jag av.. man bara smälter juh!! ;)


  

Albin pratar i telefon med Farmor..

  

Alicia ute i vagnen och njuter!


Det får bli allt orkar inte skriva nått mer!!

Byee 

Av Moa Enberg - 4 juni 2010 10:23

på varje jäkla väderprognos så blev man lovad fint väder men ack så fel det var.. blåser som tusan lite moln men det börjar se bättre ut nu än vad det gjorde när vi klev upp.. men direkt när vi klev upp tog jag på mig shorts och linne men nu har jag tagit på mig en tjock tröja också.. burrrr..

får se vad det blir senare, tänkte nästan skippa träningen först och kanske bara ta en joggingtur senare ikväll men nu känns det som jag ska nog ta en sväng till gymmet snart, och när jag gymmat klart kanske det kan bli bättre väder.. men man ska väl inte hoppas på för mycket när det gäller vädret...

Nästa vecka öppnar juh risön, ska bli kul!! :) jag ska sitta med burka på mig men för Albins skull måste mna juh ta sig dit..


Nu är Alicia inte nöjd längre ska roa henne lite nu och inte sitta här..

Byeee

Av Moa Enberg - 3 juni 2010 22:14

nu har dagen tagit slut, och sängen börjar ropa efter mig..

Har varit en riktigt seg dag, konstigt väder så man känner bara att man velat att dagen skulle ta slut någon gång, då man ser på väder prognoser att det ska bli kanon väder imorn.. :D det ska bli skönt och Albin är juh hemma imorn så det är perfekt då kan man vara ute mycket med han!!


Min morgon började som vanligt tog mig till gymmet och körde gärnet, riktigt skönt var lite folk där också så det var kanon det!!

var där i 1 ½ timme och nu ikväll kände jag för att springa men fick hejda mig lite, blir en träningsfreak..  men fan vad det är skönt att träna känna svetten rinna känna att man är lite nyttig, då behöver man inte få ångest när man pullar i sig en massa skit sen...


Efter gymmet så kom har vi bara tagit det lugnt, Albin har varit på kanon humör idag, fast det är han väl nästan alltid nu inte lika trotsig längre.. idag när vi alla lekte på golvet så sa jag och Dalmir det vilka underbara barn vi har fått! Dalmir tog åt sig äran direkt men jag tror det är bra att dom har lite mamma i sig också... ;) hehe!! känns underbart att vara en familj, jag lever verkligen för dem.. vad skulle man ha gjort om man inte hade barn.. man kan juh inte tänka sig ett liv utan dem nu!!

Mitt liv nu består utav familj och träning nu har jag märkt, folk kanske tycker jag är tråkig jag umgås inte med så många men känns som inte tiden räcker till för det just nu, jag vill träna mycket nu har kommit in i det nu och självklart vill jag vara med familjen hela tiden!! orkar inte tänka på vad alla tycker och tänker, jag vill bara njuta av tiden som två barnsmor åt mina underbara små.. Dom betyder allt för mig!!!


               

   Tiden går fort, barnen växer! Albin är världens bästa storebror han vill göra ALLT med sin syster, när vi ska åka utan henne och han ska få egen tid så tycker han nästan lite synd om henne!! <3


Imorn blir det sol och jag ska njuta!!!

det var allt för idag, soo long!


Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards