Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under februari 2010

Av Moa Enberg - 7 februari 2010 19:47

idag har de varit kanon väder ute så vi har varit och åkt bob och grilla jan gullik.. underbart! sprungit upp och ner för backen där med Albin allt har varit super.. :)

blev inga bilder för kameran va knäpp vet inte om den gått sönder eller vad det är...

nu sitter vi och titta på en film Albin sover helt slut efter denna dag...


nääe de får bli allt..

bye bye

Av Moa Enberg - 6 februari 2010 19:51

Har förstått det uttrycket nu.. visst man har juh använt det förut men idag har de varkligen varit fullt ös och nu är jag snart medvetslös... spring hit och spring dit.. Men känns ändå som om man inte fick mer än hälften gjort som vi ville..

Men Albin har iafl klippt sig idag.. :S vi har klippt av min älsklings hår.. Det växer väl ut.. älskar när han har långt hår men det blev så jobbigt för han nu de for ner i ögonen och han svettades under mössan som tusan så nu fick man så lov att klippa den där kaluffsen..

De är tur att jag fått en tjej nu som ska ha långt hår utan att någon tycker att man MÅSTE klippa barnet.. :P


Nu har jag precis satt mig efter lite dammsugning eftersom de såg ut som hej kom och dammsuga mig här hemma.. :P Så nu är de också gjort.. Imorn är de utflykt som gäller om vädret tillåter, om det är som dagens väder så blir de absolut de.. :D var juh underbart idag och jag kom ändå inte ut på någon promenad men de va faktiskt Cissis fel.. :P jag skyller på dig när jag inte kan skylla på vädret.. hehe!!


Nää nu är de säng dags för Albin och Alicia börja grina nu precis som vanligt.. klockan åtta varje kväll hon är så inställd på de man kan ställa klockan efter henne.. :P


Lite Update från oss!!

Caooo

Av Moa Enberg - 5 februari 2010 09:43

nu har vi precis vaknat, så skönt.. känner mig ganska utvilad..

Dalmir fick börja jobba tidigt idag han skulle öppna sen jobba han heella dagen till nio ikväll.. så idag blir det nog inte så mycket gjort som jag hade tänkt.. men då får man ta de imorn, när Dalmir är hemma..

Har inte kolla på termometern än.. för om vädret tillåter ska vi gå ut lite idag hade jag tänkt.. vi får väl se..

Igår kväll satt jag och Cissi hela kvällen och bara prata och prata och "tränade" Elina på att gå och snart kommer det!! :D hon tog nått litet steg sen blir hon lite feg! ;) men det kommer nog komma när som helst med lite träning så springer hon snart.. ;) det ska vi fixa!!! :D


Nää frukost dags, matar Alicia nu så nu ska min och Albins mage mättas!!!

Bye Bye

Av Moa Enberg - 4 februari 2010 23:18

När de väl är milt ute så ska de typ vara snö kaos.. var juh underbart väder idag grad mässigt men inte tusan tänker jag dra ut vagnen i detta väder och på de o skottade trotoarerna.. Nää jag tror jag skippa de även idag.. man har alltid dessa bortförklaringar.. haha!

Idag har de varit fullt hus eller lägenhet.. Andrea, Cissi med Elina och Ellen med Nellie och sen jag då med mina två små kottar.. ;) Barn överallt vart man än tittade så var det en unge där.. ;) och såklart va Sune med också..


Nu sitter Alicia i sin gunga på max så hon ska somna är såå trött min lill tös..

Jag ska också gå och slummra nu sen ska försöka för flytta Alicia till hennes säng nu också utan att hon somnar.. :S


Imorn måste jag ialf Dammsuga hemma det har juh inte blivit gjort idag heller och inte den förbannade tvätten heller...  fan också..

Men kommer väl sluta med att man gör en massa annat istl.. :P brukar juh bli så! Imorn ska inte Dalmir jobba så länge så då kanske lilla familjen hittar på nått vi får väl se..


Är man 60 år eller är man snart 22.. jag tippar mer på 60 än 22.... Jävla skit!

 

Det var allt för idag.. Bye Bye

 

Av Moa Enberg - 3 februari 2010 19:11

Idag har de varit full fart helllaaa långa dagen men nu pang boom tog batterierna slut.. jag blev genast less sur och matt.. Snart ska Albin sova som tur är annars skulle han få sig en jobbig kväll med en mamma som mig...

lägenheten ser ut som ett bomb nedslag, skulle vilja riva ut allt och bara dra igång en storstädning såhär en onsdag kväll.. ehh tror inte på den iden.. men en rejäl undan plockning är ett måste annars kommer jag bli galen..

kom även på att jag missade tvätttiden idag eftersom jag inte hann klart med all tvätt sist! Så nu är berget ännu större eftersom Alicia sket idag så de spruta åt alla håll och kanter sen är det juh ett antal ombyten om dagen pga kräk också..

Ja ni ikväll blev jag en klag kärring..

Nää nu ropa lill Alicia också, enormt tråkigt att sitta i gungan alldeles själv utan att någon pratar med mig..

Då ska man väl rycka in och slå på bebis rösten.. haha!!

Har ialf träffa lilla Axel idag, eller lilla och lilla han var stor jämfört med Alicia, de kan man lugnt sagt säga.. Det skiljer en vecka mellan dem och typ 1,5 kg.. :D hehe!

Imorn ska vi på BVC ska bli kul och se om hur mycke hon gått upp.. ;) skriver de imorn hur läget ser ut..

Bye Bye

Av Moa Enberg - 2 februari 2010 21:55

Nu har Alicia fått bada, och då ville självklart Albin också bada.. sen tog jag mig en snabb dusch också så nu luktar vi annat än spya och surmjölk..

Alicia älskar att bada, så var Albin också när han va en liten plutt..  och han älskar det  nu också så..


nää blev korta inlägg idag..

nu börja juh paradise .. hehe.. final juh!!

Av Moa Enberg - 2 februari 2010 18:36

idag har jag inte lämna lägenheten gått runt och sett allmänt sunkig ut..

Ellen har varit här med sin lilla Nellie, så vi ha surrat på som bara den som vanligt.. sen kom dalmir hem och man har käka middag sen drog han upp till vemyra nu och ska va där i hallen.. grabbarna ska röra på sig.. :P

nää hörrni nu är jag ner spydd.. och Albin tycker vi ska läsa en bok och Alicia luktar sur mjölk.. :P dags för ett bad.. två barns mamman har de hon gör!! hehe


bye bye

Av Moa Enberg - 1 februari 2010 14:04

Ja ni det blir juh lite mera tvätt nu förtiden..

men nu har jag tvättat nästan allt resten tar jag imorn när Dalmir är ledig så jag slipper dra med Albin och Alicia hela tiden, Alicia har väl inte så mycket att säga men stackars Albin bli bra less.. ;P


Idag kom vi iväg på öppnaförskolan, skoj!!

Albin var lite blyg från början och jag skulle vara vi han hela tiden men tillslut så kunde han gå iväg och cykla lite själv.. ;) ska dit nästa måndag också hade jag tänkt! om de inte kommer upp nått annat viktigt.. Det är juh perfekt det där.. nära och bra också! men påvägen dit höll vi på att för frysa oss, de var juh svin kallt idag! och de känns lite överdrivet och ta bilen typ 200 m så.. :P Men det gick bra, Albin klagade inte alls över kylan, men det kan väl bero på att jag packade på han med kläder.. själv tar man inte på sig såå mycket så då får man skylla sig själv också..

Idag slutar Dalmir tidigt.. :D det ska bli skönt, att han kommer hem en normal tid istl för sent på kvällen..

Näe nu ska jag försöka få i Albin nå mer mat, lunchen passade inte herren så nu ska jag försöka med en macka ialf!


Vad ska jag göra, vad kommer sägas, hur vad va?! jag skäms!

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards