Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under september 2009

Av Moa Enberg - 20 september 2009 19:30

Vi har haft en riktig bra dag idag, fått så mycket gjort så detär riktigt sköönt!

Sen åkte vi juh som sagt till Pappa och Elisabeth, och Albin var på topp humör hela dagen så de har varit kanon!

Vi fick god mat och sen var Dalmir tvungen att åka på jobbet så han slängde i sig maten och drog sen sig vidare till jobbet. Jag och Albin stannade kvar en stund och fick sedan skjuts hem då de var här en stund också och lekte.. :)

Nu slutar Dalmir snart, har beställt lite gó saker hem.. ;) livsfarligt det där nu när han har börja jobba där!


Albin sitter och äter äpple och morötter nu brevid mig i soffan, och tittar på film.. jag vill helst se Top model men det blev ned röstat, så då får man väl vara en snälla mamma!

Om han bara visste vad jag ska göra när han somnat.. :P Ska rensa ut ur hans rum lite saker, har blivit total kaos. Och nu har han juh fått en ny stor härlig trä ladugård så nu leker han juh bara med den inte de andra plast ladugårdarna så då tänkte sortera ut lite sånt och annat tjafs, lägga undan lite böcker också för han har överflöd av det! det bara ramlar ned från hyllorna så jag ska lämna favorit böckerna!

försökte rensa lite idag på dagen men det  blev bara gråt och missnöje så då får man vara tjuven i natt! Stackarn!


Och nu har jag gått in i en ny vecka också är i V.25 nu så tiden går undan! känns helt sjukt att man ska bli tvåbarns förälder.. Man kommer inte riktigt fatta det förrän man sitter där men 2 st små liv här hemma!

Albin har juh blivit stor pojke nu så det känns kul att få en liten bebis att snusa på igen.. ;)


Näe nu ska jag göra nått annat än och sitta här mysa med min mys pojke lite kanske om jag får för han.. :P

Av Moa Enberg - 20 september 2009 15:09

Idag har det verkligen varit en fixar dag.. vaknade vid tio, sen har de varit fullgång!

Har fixat klart allt hemma som vi köpte igår på ikea, det blev en röd "rya matta" till vardagsrummet, nya lampskärmar till fönsterlamporna, nytt vardagsrums bord.. så vi har juh ett nytt vardagsrum nästan blev helt annorlunda.. skit kul!

Sen har vi rensat i förrådena hemma och lagt allt nere i källaren så nu kan man gå in i dom och ha lite ordning och organisation i dom.. :D Skööönt, hatar när man ska ta fram nått och det ligger tusen andra saker på, så idag har vi fått det gjort..

Nu ska vi snart åka till Pappa och Elisabeth och äta middag! Gott gott.. börjar bli hungrig så detta passar bra.. Albin tjatar på mig nu att vi måsta packa hans kossor och åka.. så vi ska väl göra det nu!


Hej då!

Av Moa Enberg - 18 september 2009 22:39

Nu är helgen kommen! :) Imorn ska vi åka till IKEA och shoppa loss! :) bestämde oss för att göra det nu istl för slutet av månaden då det lär vara grymt mycket folk! Så imorn blir det en ikea sväng.. ska bli kul som tusan!

Sen imorgon kväll jobbar jag på Hullsta! men det ska bli kul, hoppas att jag inte får allt för ont i fötterna bara.. men det kommer nog gå bra, brukar inte vara så mycket folk där längre, så då kan man sitta ner en stund ibland! :)

Sen på söndag blir det väl en lugn hemma dag fixa det vi har handlat och sånt då kanske.. ;) sen har jag en lugn vecka nästa vecka så det ska bli skönt, och då ska Albin få vara ledig också mycket så då kan man mysa med han och vara lite hemma fru! hehe skkööönnt! 


Nova och Madde var förbi en liten stund ikväll också.. Albin och Nova är så söta tillsammans, när Nova skulle åka hem så pussades dom och kramades.. Även jag fick en puss av söt Nova! :)

Dom två skulle kunna busa hela dagarna! Vi får göra det mera i veckan nu när man är ledig lite.. :D


Nu har jag precis duschat och smörjt in magen.. :) den bara växer och växer, imorse konstaterade Pappa och Elisabeth att jag verkligen såg gravid ut nu.. :P hehe, det var väl på tiden då..hehe.

Ska bli kul på Ikea imorgon, man kommer vilja köpa en massa bebis grejer också men ska väl försöka hålla mig ifrån det en stund till! Men Albin ska ialf få ett "löv" till sin säng, sen nya taklampor ska köpas också, matta till Vardagsrummet m.m tur att vi köpt en kombi nu.. :) hehe..

Näe dags för Godnatt Oboyen! Mums!

Godnatt!!

Av Moa Enberg - 17 september 2009 21:36

Idag började dagen med att vi vaknar vid nio tiden, helt underbart! Sen åkte vi till Barnmorskan! :D

Dalmir var tvungen att jobba så han kunde inte följa.. :/ men Albin fick följa med och även syster Malin, så det gick bra ändå!

Albin var lite nervös när vi skulle gå in men sen tyckte han att det var spännande! ;)

Allt såg bra ut och jag låg på det normala strecket.. 22 SF mått och Hjärtljuden var 152.. :) Så allt var perfekt! Kändes riktigt spännande nu har man kommit ännu ett steg längre på vägen! När vi kom ut från barnmorskan så frågade en annan Barnmorska Albin, Hörde du någon bebis då?  Ja det gjorde jag svarar Albin såhär Dunk, dunk dunk lät det.. :P Sötnosen min! Sen medans jag pratade lite med barnmorskan fick malin mäta Albins mage och lyssna på hjärtat!

Pratade om vaccinet mot svininfluensan, men jag blev inte ett dugg klokare av hennes svar.. Är så orolig om man ska ta det eller inte, men nu sen ikväll visade grannen Malin lite info om vaccinet och då blev jag inte alls sugen på det.. Hmm så detta är såå svårt!!


Sen efter besöket hos BM så åkte vi ut till Holm och Albin fick paket av Malin, En stor härlig trä ladugård, en Everest Fleece tröja, Nike tjocktröja och en Nike T-shirt! Enormt fina presenter! ( Moster kan hon ;D)


Sen var det dags att åka tillbaka till staden efter en härlig dag ute i Holm..

När vi kom hem så smed Dalmir och Jocke planer så helt plötsligt byter vi soffor.. sjuka jävlar dom är! så jag och Malin stod bara där och tittade på medans de bar ut och in grejer.. och stackars Malin hade inte ens sett våran soffa.. :P hehe! hoppas hon blev nöjd ändå! ;)

Så nu är man juh sugen på att köpa nya saker hem, typ nytt vardagsrumsbord och en ny matta! Så snart kommer vi IKEA! :D

Näe nu är de dags för kvälls mat!

Hoppas ni också haft en sån här bra dag som jag haft!


Caooo

Av Moa Enberg - 16 september 2009 12:29

Nu har jag snurrat runt hela förmiddagen och letat är inte klar ännu, ska se mig runt omkring och kolla hur jag ska göra med allt.. :/

Men men sånt är läget inte så mycket att göra åt. hoppas bara att det löser sig annars sjunker juh allt för mig!!

Näe har inte tid med detta nu!


Hej dåe

Av Moa Enberg - 15 september 2009 19:42

Idag har varit en dag då man inte hunnit med det man skulle, hade tvätt tid från fem, la in första maskinen för en halvtimme sen.. så det får väl hänga på tork hemma.. :P typiskt.. borde ha ringt en massa samtal men det har jag inte heller hunnit!

men jag har juh faktiskt jobbat idag så, det har jag ialf gjort.. det har gått bra på jobbet men man känner ändå att man har fått en liten mage i alla lyft och så, men det funkar juh men man måste hitta lite andra tekniker.. :P


Sen hann jag springa på stan idag och köpa en "höst mössa" till Albin men han tyckte inte om den och den passade inte så bra på han heller funderar på att köpa någon annan imorgon! får se om den kanske kan passa herren bättre.. :P hehe.. tok unge! Nu börjar snart idol och jag väntar med spänning!

Näe nu ska jag ge Albin lite kvällsfika!

sen måste jag springa till tvättstugan mitt i idol.. :/ jobbigt läge.. :P

en kort rapport om dagen!

Hey dåe


Av Moa Enberg - 13 september 2009 22:29

Godkväll..

Jag och Albin har haft några dagar tillsammans då vi inte har kommit så bra överrens, han testar sina gränser för fullt.. han har retat mig till max! och mitt humör är juh inte precis på topp..

Så idag åkte vi juh ut till Holm och åt middag enormt gott åt alldeles för mycket, som vanligt nu.. :P

Sen vart det juh självklart en tur ner till ladugården! Han och mormor fick gå in själva jag hade ingen större lust att lukra ko bajs i två veckor.. ;P Albin förklarade för mig att dom inte är farliga så jag kunde komma in.. men jag kunde prata ur mig det.. hehe!

Sen drog vi oss in mot staden igen, Dalmir åkte och fiska och jag och Albin åkte förbi Pappa och Elisabeth!

Där var han en buse till max retade mig enormt. Och sen bara skrattar han åt mig när jag säger åt han.. Hmm är det trots ålden eller vad har tagit över min son.. :P

Sen åkte vi och handlade lite gott hem, och jag hyrde en film.. I taket lyser stjärnorna, hade inte sett den..

Så när vi kom hem så satt vi oss i soffan tog fram lite fika och mådde gott.. Slog på filmen och där satt Albin med mig och pratade och bara va min vanliga mys Albin.. Ett sånt perfekt slut på kvällen.. Vi kramades och pussades och sa att vi älskade varandra tusen tals gånger.. så som bara vi kan säga till varandra! Min mys pojke och jag.. Så vi satt och såg den där filmen tillsammans och självklart började jag stor lipa på slutet, och Albin förstod inte varför jag skulle vara ledsen för.. Han gav mig världens kram och torkade mina tårar och tittade på mig, Mamma du måste vara glad, vi myser juh! <3 mitt hjärta, kan man vara mer underbar!

Så då fick jag förklara varför jag blev ledsen och sen förklara en väldans mycket..


Vi har haft våra dagar tillsammans nu med underbara stunder men också med många "uppfostrings stunder" men den här kvällen var helt underbar! Bara han och jag, tillsammans och med nått sånt mys!!!

Nu har jag tittat på lite kort under dessa 3 år med lill prinsen så nu ska ni få lite smak prov! :)

Sen ska jag ta och sova! Godnatt!


 

        

Tack för att du finns min prins! Kommer alltid älska dig!

Av Moa Enberg - 13 september 2009 14:10

Jag är inte riktigt van att vara ledig en hel helg.. är grymt rastlös.. :P

Albin somnade i soffan nu för en stund sen, typiskt men men han får sova en liten stund till sen ska vi ta och åka ut till Holm och äta middag hos mamma!

Ska bli gott!

Mammas mat.. :P

Så idag har jag itne gjort så mycket klev upp vid halv åtta med Albin var grymt jäkla trött, men att försöka få upp

Dalmir var som helt hopplöst så då tog jag och klev upp.. Sen låg vi i soffan och hade det bra fram till kl 9 ialf.. :)

Näe nu ska jag få fart på folket hemma.. :D

Heyy dåe

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards