Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under september 2009

Av Moa Enberg - 12 september 2009 20:11

Hallå där!

Idag vaknade vi vid typ halv åtta, Dalmir väckte oss genom att prata i sömnen! Han var grymt irriterad i sömnen så Albin vaknade och undrade vad han höll på med.. :P

Sen har jag och Albin hållt på hemma hela dagen, städat som några tok, och vi hade tvätt tid också så han och jag har varit enormt duktig.. ;) Dalmir jobbade idag så då blir det oftast att man gör sånt..

Sen tog även vi oss ner på staden en sväng köpte en väldans fin liten fönster lampa. 179:- på Elisabeth´s Stilren och schyst. Den fick hamna i köks fönstret! :D Har lampor i alla fönster men ibland måste man juh byta ut dom.. :)


Sen kom vi hem och käkade middag, fixade klart allt i tvättstugan. Albin var med och hjälpte mig sötnosen min.. det slutade med att vi manglade alla lakan och sånt skit.. det är inget som jag brukar göra.. men det var väl för att hålla Albin vaken han har inte sovit nått idag och han vaknade så tidigt så då har vi haft underhållning till max här hemma.. sen gick vi in och hälsade på Saga en stund, ( Albin ville leka och sova i hennes säng, Saga och han låg och myste sist när vi var där i hennes säng.)


Nu för en stund sen har vi precis käkat lite kvällsfika. Så nu ska han snart få gå och borsta tänderna, kissa och lägga sig!

Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. mina hormoner är inte på topp ikväll.. stackars dalmir men så är det han ska väl också känna av graviditeten.. :P

Hej då! 

Av Moa Enberg - 11 september 2009 19:54

vad är det som har hänt, bebisen måste ha fått nått tillväxt hormon! :P Har växt som fan nu! Dalmir kollade precis på min mage och sa men herregud vad den växer, större och större för varje dag.. det är som en explosion! har inte haft alls och sen kabrak och magen är enorm! Men så var det med Albin också.. :)

Men nu är jag i v.23 så de är väl inte så konstigt att magen är stor... Ska bli kul ska till Barnmorskan på torsdag! lyssna på hjärtljuden och kolla mått, och se hur mycket man gått upp i vikt.. det ska bli intressant, speciellt och jämföra lite med hur det var när lill skiten Albin var i magen.. ;) SF mått och allt sånt..


Nu har jag och Albin precis kommit upp ur badet, våran lilla mys stund.. ;) nu ska vi ta och kolla på idol.. Är faktiskt lite besviken för det brukar vara bättre tycker jag.. Jag gillar juh och se när de är floppar, då juryn idiot förklarar folket.. :P de är kul.. hehe!

Näe nu börjar de så nu ska jag dra mig..

Hej då!

Av Moa Enberg - 10 september 2009 14:13

Det blir lätt såhär när man sitter hemma själv, då blir det extra mycket bloggande.. ;)

Det kanske är kul de ändå..

Efter mitt förra inlägg ringde Linda-Marie och frågade om vi skulle gå på stan en sväng. och det gjorde vi! :) Rikktigt kul, var juh ett bra tag sen sist.. så vi gick och pratade barn och graviditet.. :D Skit kul verkligen! Jag har väl inte riktigt förstått hur stor mage jag har egentligen, men det fick jag svar på idag.. :P

Sitter just nu och kollar på Förlossningskliniken på 4:an Fy fan säger jag bara...

För det första, vad man ser förjävlig ut när man föder. Skulle verkligen inte att någon filmar mig när jag krystar ut ungen.. :P

Och vad hemskt om man skulle få en manlig barnmorska, som tur är så finns väl inte det här i Sollefteå! Jag skulle total vägra bresa på benen för han isfl.. :P

Usch jag börjar längta nu tills man får ta hem en liten knodd.. ;)

Blev extra sugen nu efter ha gått runt på stan med Linda och kollat lite på bebiskläder.. Men man vill itne köpa nått än, jag tror jag kommer handla allt typ sista veckan, då kommer det bli panik.. :P

Näe nu ska jag göra mig klar och gå till jobbet..


Jag saknar Albin, kan vara skönt att vara själv en dag men tillslut blir det långtråkigt!

Ikväll ska han och jag ta ett bad tror jag.. ;) skulle vara mysigt, om han är vaken så länge!

Hej då igen då!

Av Moa Enberg - 10 september 2009 10:25

Jag har haft körkort i över 3 år nu och har blivit stoppad 2 gånger bara..

Dalmir har haft körkort i strax över ett halvår och blivit stoppad ialf 4 gånger, minst! Vi diskuterade det i helgen och då sa Dalmir, Ja men hur ofta kör du då det är juh mest jag som kör när vi ska någonstans! Och det är väl sant. Diskussionen kom upp när vi blev stoppad när vi skulle åka till övik.. Sen nu dessa dagar är det en jäkla polis vecka i denna stad tror jag, poliskontroller överallt.. Så nu idag när jag skulle köra dalmir till jobbet och Albin till dagis så står det en jäkla massa poliser vid TÅ, har stoppas en massa bilar men tror ni att dom stoppade mig, Näe! Det är helt sjukt om Dalmir skulle ha kört skulle vi säkert blivit stoppad.. :P  Fast det är juh bara rutinkontroller han också blivit stoppad på..

Men men man kanske ska vara glad att man inte blivit stoppad men när man är duktig och har bältet på sig och kör lugnt då får dom juh faktiskt stoppa mig.. :P


Ja ni vilka världs bekymmer man har.. :P

Idag ska jag till jobbet vid halv tre, Albin fick gå till dagis lite tidigare ändå för annars blir det så konstigt för han att gå bara 2 tim, sen måste jag fixa en massa ärenden.. Måste ringa lite andra jobb och sånt skit men men..

Näe nu ska jag ta och göra mig iordning för denna dag.. måste diska undan disksatansberget först!

Uscha! det tar juh aldrig slut på det, precis när man diskat klart fylls det på med nytt.. :(


Ha en bra dag allihopa!

Av Moa Enberg - 9 september 2009 19:32

Nu äntligen ska ni få lite bilder från födelsedagen.. :)

tagit sin tid men så är det ibland..

Idag har de varit en lugn dag, vi trodde att vi alla skulle vara lediga men så var det inte. fem över 12 ringer dom från jysk och frågar vart dalmir är.. det visade sig att han skulle jobba idag så han försvann då.. sen var jag och Albin hemma.. Julia kom förbi med paket till Albin, eftersom hon inte kunde komma på födelsedagen! Så vi fikade lite sen, åkte hon vidare! Då gick jag och Albin ner på staden en liten sväng fick sen skjuts hem av pappa eftersom jag skulle handla lite också! Så de var skönt.. har juh tokblåst idag men nu har de börjat lugna ner sig.. skönt..


Imorn är de slut på ledigheten då ska man till jobbet igen.. :/ menmen..

Vi har ialf fått doga nyheter idag, känns så jäkla bra.. :D inte så mycket men jag tror det kan bli är så stolt över min Dalmir! :D Världens bästa är han! så jäkla skönt att han fick till det! ;) mer får ni veta sen.. :P haha

Nu ska vi åka förbi Pappa och Elisabeth en sväng, om dom är hemma.. ?!

Lite blandat med bilder fattar inte hur man kan göra i rätt ordning och grejs nu när de är nytt här.. så huller om buller är det men allt från födelsedagen!



           

  



  

Av Moa Enberg - 8 september 2009 14:40

Nu har jag och Albin kommit tillbaka från stan, vi kom nästan där ifrån med ingenting. Köpte dock påslakan till våran säng. så nu har jag slängt in det i tvätten så det blir tvättat och klart så kan jag byta sängkläder idag... ;) Endast sängkläder kan göra så mycket i ett sovrum... det är kul faktiskt.. Skulle ha kunnat shoppat loss mycket mer men ibland måste man hindra sig, vi ska väl göra någon Ikea sväng i slutet av månaden och köpa lite nytt hem, så man ska väl spara pengarna tillsdess.. typiskt..


Nu sitter Albin och äter korv och kollar på Fåret Shaun, bästa barnprogramet han vet.. :)

Näe nu ska jag göra nått vettigt, ska väl snart till tvättstugan igen.. :/ börjar bli less på tvättandet nu, även Albin mitt i hans lek så avbryter jag och säger att vi ska till tvättstugan.. Stackaren.. Bebisen i magen tycker det gungar bra i magen så den är ganska lugn och stilla idag i magen men igår kväll var det full fart på den kände som den gjorde kullebytter där inne.. sparkade och hade sig som bara den.. så mysigt nu när man börjar känna lite kraftigare sparkar..  nu är man juh säker på att det är bebisen i magen som rör sig, Albin har inte lyckats känna någon spark än men han brukar prata med den lite då och då, häromkvällen lyckades Dalmir få känna en ganska ordentlig spark, så det var härligt för oss båda.. :)

Näe men nu måste jag fixa klart allt innan dalmir kommer hem så vi kan göra nått roligt ikväll och inte städa.. ;) hej då då! :)

Av Moa Enberg - 8 september 2009 11:21

nu har de förnya blogg sidan lite och den heter numera Bloggplatsen.. coolt.. ;P


Idag är jag ledig, helt underbart. Tyvärr jobbar Dalmir men han har kort dag bara till fyra så de är skönt.. Så jag och Albin har gett oss på tvätthögen som var enorm, men som tur va så var tvättstugan ledig redan från morgonen så vi började redan tvätta halv tio så då hinner väl allt också bli torrt innan kl 5.. :) Albin är så duktig och hjälper mig i tvättstugan, min lilla sötnos. Just nu försöker han balansera sittandes på sin fotboll, ganska duktig faktiskt. Och munnen går på han konstant inte en tyst stund hemma. det är roligt men ibland blir man galen på allt prat! för det är verkligen inte lite.. ;P toker min.. Nu ska vi göra oss redo för dagen och gå ner på stan en stund, hämta bilen och kanske ta en sväng och se om man hittar nått fynd.. igår köpte Dalmir lite träkorgar till toan så man kan lägga lite grejer i dom istället! ;) Han är bra duktig ibland..

Nu ska jag göra mig klar..

Hej då skriver mera sen..


Av Moa Enberg - 6 september 2009 21:48

Nu har det varit lite skrivande här på bloggen men nu ska jag ta mig i kragen ännu en gång.. har jobbat och sen när jag varit ledig har jag inte orkat tage fram datorn och pilla på den, för då finns det tusen andra sysslor att göra hemma och annat roligt som man vill göra..


Men nu ska jag väl börja berätta om Albins födelsedag.

Det var en underbar dag, massa paket fick han det var bättre än julafton.. Han har fått spel, pussel, målarbok, kläder, filmer , Cd-skivor.. en massa saker.. mycket "djurtema" så han är riktigt nöjd! Tack allesammans som gjorde hans dag parfekt!

Ska lägga in bilder på det sen.. kanske imorn..


Sen har det varit en vanlig arbetsvecka efter hans födelsedag. Men sen  igår åkte vi faktiskt till Örnsköldsvik och hälsade på Matilda, Patrik och barnen! Riktigt roligt, vi gick på paradis badet.. jag och matilda pratade mest gravid och barns snack så Dalmir gav upp och gick på stan med Patrik istället...och jag och matilda var kvar med Albin och Eliaz ;) sen blev det även en sväng på stan för oss också.. köpte ett par riktigt snygga svarta jeans..snygga jeans för att vara mamma byxor ;) har juh inte haft några jeans på mig på väldigt länge så de känns skönt, riktigt nöjd..  Sen åt vi middag hos Matilda och Patrik så barnen lekte för fullt och det var riktigt trevligt.. känns kul att de har flyttat lite närmare då kanske det blir så att vi träffas lite mer! :D sen åkte vi därifrån vid sjutiden och vi passade då på att åka och storhandla på Willys.. Där Albin sen säger ute på parkeringen -Titta mamma en räv... Jaja tänkte jag kom och sätt dig i bilen nu, emn han kom inte han stod bara och glodde så jag gick för att hämra han och ta han in i bilen och se på tusan där stod det en räv mitt på parkeringen på Willys.. helt knäpp var den, inte alls rädd.. Så då blev Albin riktigt impad över det och att jag inte trodde på han satt han och upprepa ett antal gånger i bilen på vägen hem.. men efter inte en lång bit sov han som en stock i bilen efter denna superdag!! Tack Matilda, Patrik och grabbarna grus för en jätte härlig dag!


Idag har jag jobbat, en dryg dag men det gick ändå bra. Trött som tusan är jag nu. så jag ska snart gå och lägga mig, eftersom jag ska upp imorn också kl halv sju och gå till jobbet.. :/ känns sådär men är ledig sen i två dagar så de känns ok..

Nu ska jag göra klart inför morgon dagen!

Skrev mycket idag juh! ;)

Cao Cao

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards