Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under mars 2010

Av Moa Enberg - 20 mars 2010 09:00

Jaha då var det dags, jag har varit så nöjd och glad. jag har inte fått en enda mjölkstockning nu i vinter då de varit som kallast.. kan väl bero på att jag packat på mig med kläder, men nu har denna härliga mjölstockning kommit till mig.. AOOUCH!! blir galen.. har dock ingen feber... (än) det gör då förbannat ont verkligen, men Albin hade jag mjölkstockning konstant kändes det som.. usch va jobbigt det är.. jag hoppas det går över snabbt!!


jaja nu ska jag lägga mig med Albin och mysa en stund i soffan..

Denna dag ska vi väl ner på stan, ska försöka få karln min att gå ner.. ;)

nu hör jag Alicia från sovrummet, hon gör sin röst hörd..

BYEE

Av Moa Enberg - 19 mars 2010 13:12

Idag blev det öppna förskolan Albin lekte på men han håller sig ett lagom avstånd till sin mamma.. ;) Linda och Milla var där också.. Jag och Linda hade väl super mycket att prata om men man måste juh ha koll på barnen också så.. :PVi svamlade på som bara den.. den ena tröttare än den andra! och jag är såå besviken att jag missade Lindas entré ;) hehe!

Men vi ska ta och träffas snart och jämföra våra bebisar lite.. :P hennes är juh lite större än min.. ;) Min är juh bara en lite larv! hehe!


Idah blir det en lugn dag för mig, ska fixa lite hemma, byta gardiner på Albins rum sen håller jag på och rensa lite hemma, vill få bort en massa plotter som man samlar på sig.. man vill juh ha och ha till slut ser det ju ut som en loppis här hemma massa små plotter överallt.. det blir juh lätt så också när Pappa och Elisabeth har den butiken dom har.. :P

Dalmir jobbar han idag till kl 18 sen kommer han väl få en chock när han ser vad jag plockat undan från  hyllor och fönster..

Vad tusan ska man göra med allt?!?!  Slutar väl med att man fyller på källaren med en till låda plotter..


Nu ska jag fortsätta kan inte tappa tempot genom att sitta här..

Ska försöka lägga in lite bilder sen idag också!!

Åh vad jag skulle vilja ha en ny kamera, vill ha en systemkamera.. blir sååå fina bilder med dem juh!!

Jaja Hej då!!

Av Moa Enberg - 18 mars 2010 20:54

Idag har vi tagit det lugnt hemma.. och min prins har varit pigg idag.

imorse var han lite små seg men sen under dagen har han blivit piggare och piggare, ingen feber alls så de är skönt..

Så imorn kanske vi ta och går till öppna förskolan t.o.m eftersom han missade dagis denna vecka så vill han nog träffa lite barn..

nu sover mammas lill prins också..

Alicia sitter med mig här och tittar på blogg världen.. hehe..


lite träning har de blivit denna vecka också så nu blir de lite på wii fit.. :P

jaja lite update från mig..

byee

Av Moa Enberg - 18 mars 2010 08:25

Igår var en hemsk dag... Albin var juh såå dålig igår, så till slut bestämde jag mig för att åka in, jag fick inte ner febern med panodil och han bara låg och grinade och klagade på magen.. Så jag fick hjälp av Andreea eftersom Dalmir inte va hemma ringde till Dalmir och bad han komma till akuten..

När vi väl kom in på Akuten så tog de lite prover de hittade ingenting men de såg juh att han hade enormt ont och att febern var hög.. när vi kom in så hade han 39,6 och då hade han fått Panodil någon timme innan.. allt var ett mysterium för läkarna varför hade han sån feber oh varför hade han så ont!

Det slutade med ett antal blodprov, skrik och gråt. Det var hemskt! Sen fick vi svaret att vå måste bli inlagd på Barn och få dropp!! VA?!?!? vadå inlagd undrade jag vad är det för fel?! är det farligt ska jag vara orolig???! Svaret jag fick var, Jag vet inte!! det är därför ni får stanna!! Då höll jag på att bryta ihop, jag såg operation framför mig jag såg bara hemska saker i mitt huvud!!

När vi kom upp på barn hade han 39,8 i feber och bara låg, de gjorde i ordning för dropp, satt Emla plåster på han... Han grinade efter mat och ville äta och dricka men vi fick inte ge han nått!! inte ens ett glas vatten!! Jag ville bara ge han allt, allt han någonsin kunde tänka sig.. Han fick en Alvedon för febern och någon timme efteråt kom de in igen och kollade febern, då hade Albin somnat för han var så utmattad.. Då var febern över 40 grader!! VArför?!?! de va min fråga varför får vi inte ner febern med nått?! vad är det för fel och ännu en gång kunde de inte svara oss.. jag var så nära på att bryta ihop ville bara veta ha ett svar förbereda vad man skulle göra vad man skulle säga till Albin som grinade och grinade över smärta och rädsla, han ville bara hem!!

Efter ett tag bestämde de sig för att strunta i droppet igen ville plåga honom med det, så de sa att vi testar att ge han mat men att de möjligtvis kommer vara tvungen att ge han dropp sen ändå! Det var en enorm lättnad slippa sticka han och att han skulle ligga där med en slang, när de skulle ge han de så skrek han och grinade bara att han inte ville ha någon saft i armen, för de var vad sköterskorna sa till han när de skulle förklara! USCH vad jag kände mig maktlös!!!

Tillslut när de kom med en ny tablett av en annan sort då gick febern ner och han orkade sätta sig upp äta och prata lite.. Det var sån lättnad men allt var fortfarande ett mysterium, så man var fortfarande orolig till MAX!!

Efter mycket om och men och med gråten i halsen sååå många gånger, men man ville juh visa sig strak inför Albin så han inte skulle bli mera rädd så fick vi svar! Albin hade fått urinvägsinfektion.. när de kom och sa det blev jag nästan glad.. det var sån lättnad att det "bara" va det.. nu fick vi svar på alla våra funderingar alla frågetecken som varit hela dagen.. Äntligen vi fick träffa en läkare igen och han förklarade och vi fick antibiotika och sen fick vi bestämma själv om vi ville åka hem ikväll eller inte eftersom de var tänkt att han skulle ligga kvar.. men vi bestämde oss för att åka hem för Albin ville så gärna hem, så med vi tog hos hem körde förbi konsum och köpte piggelin (bästa medecinen)

Kom hem myste ner oss i soffan tog fram hans täcke och han kramade om sitt täcke och sa åhh jag älskar mitt täcke..

Sen  efter någon timme började han få ont igen men då gick jag och la mig med honom i våran säng  och då sa han till mig mamma somna inte då kanske du drömmer.. jag sa men det gör inget vi ska drömma fina drömmar om när vi leker och badar Näee sa han då jag vill inte drömma någonting... stackarn har väl haft hemska feber drömmar.. När han hade somnat slappnade jag av tillslut jag ville bara gråta över hur rädd jag varit under dagen.. jag bara kramade om min prins och viskade i hans öra att jag älskade honom..

Fyy fan vilken dag!! Idag är han mycket piggare tack gode gud..

USCH jag vill aldrig att något ska hända mina barn!! Det var längesedan jag kände mig så maktlös som jag gjorde igår..

Min älskade prins min älskade ängel!! Jag hoppas att antibiotikan gör sitt snabbt nu!!


Idag blir en lugn dag!!  nu blev det ett långt inlägg... någon som orkade läsa det eller?!?


Av Moa Enberg - 17 mars 2010 08:15

Idag har vi persiennerna nera överallt förutom i köket dock så vi ska se ut nått ialf... Albin har blivit sjuk igen.. :( Jag fattar inte vad det är för skit som går...!? han har 40 graders feber och ont i magen!! Han har grinat som bara den i natt det är hemskt!! Hans ögon bara rinner och rinner (därför vi ahr nere persiennerna) känns som de blir skönare då för ögonen istl för massa sol på sig.. Så denna vecka blev det inte mycke dagis, 1 dag bara!! :( 

I natt vid tre tiden tog jag upp han och han fick dricka ett glas med saft.. det var väldigt skönt för efter det så somnade han bums igen..

Jag hoppas detta går över fort än fortast.. uscha min prins har ont.. :/ ska nog ringa rådgivningen idag om inte febern går ner.. för den går knappt ner nåt med panodil heller.. :(

Nu börjar Alicia göra sig hörd också sen ska jag föröska få i Albin nått ialf till frukost!!

Byeee

Av Moa Enberg - 15 mars 2010 22:36

Vilken underbar dag..

Idag har vi haft det såå mysigt, Dalmir var ledig idag från jobbet så då tog vi och åkte till Övik till Knasiga kojan, super kul ställe för barnen och även för oss vuxna om man vill leka som ett litet barn.. ;) Det var full fart på Albin hann sprang som en galning lverallt klättrade slängde sig i rutchkanorna det var super kul för han! Han var så lycklig och det var så underbart att se han sååå glad..

Efter flera timmars bus och skratt så drog vi oss vidare och tog och storhandlade på Willys, passade på när man var där och nära en lite större kedja eller affär vad man nu ska kalla det.. Så med bagaget fullt med mat så tog vi oss hemåt! Väl hemma så gav jag mig på skafferiet, rensade ut allt där.. man samlar juh på sig såå mycket.. ialf vi, vet inte hur det är med er.. men halv tomma förpackningar med allt möjligt! Så jag slängde fan 2 påsar med mat, det var en hel del chokladsakar och sånt onyttigt! Så bye bye med det!

Nu börjar Alicia gnälla lite så ska väl gå och stoppa in  nappen!

Imorn blir det nog efterträff på MVC super kul!!! :D

Jaja nu räcker detta.. Byee

Av Moa Enberg - 14 mars 2010 10:07

Sista dagen på denna vecka.. nu är snart sportlovet slut för de barn som har det.. snacka om att sportlovsbarnen + lärarna har haft tur med med vädret, det har juh varit helt underbart väder denna vecka..

Idag var de tänkt att vi skulle åka till övik men vi bestämde oss för att vi tar det imorn istl och då kan man passa på att shoppa lite också.. ;) faktiskt Dalmirs idé inte min.. :) det är tur att jag har en karl som gilla lite shopping.. men han brukar bli lite less när jag har provat 20 par plagg och jag blir frustrerad och arg för allt sitter som ett korvskinn på en och jag skiter i att köpa någonting alls.. :P


Idag är det ännu en dag med underbart väder så vi ska hitta på något ute nu på förmiddagen sen ikväll tror jag de blir lugnt.. vi skulle möjligtvis bli bjudna på middag.. ;)


Igår kväll blev det wii för hela slanten här hemma backhoppning och slalom och tro mig Dalmir har verkligen vinnar skalle... han blir så frustrerad och sur när det inte går som han vill.. och jag bara skrattar åt han.. Så det blev Wii här fram till halv två tiden ungefär.. Sen somnade vi som några stockar..

och nu på morgonen när vi vaknade kl halv åtta var jag helt död.. men de var juh bara att kliva upp eftersom Albin har lärt sig att om mamma är helt död så kan man peta lite på lilla syster och ta hennes napp så hon blir ledsen och börja grina därför då MÅSTE mamma vakna, så de tricket körde han med även denna morgon.. Så direkt när man kom upp så var det dags igen för Wii Albin skulle bara spela Ko spelet.. jag föröskte med att de va slut på Batterier och allt möjligt, men min son är för intelligent.. Han startade upp allt själv.. typiskt, men han kan inte spela själv för då måste juh jag vara med och heja på och vi ska köra mot varandra och allt möjligt.. Så där stod man i linne och landstingets byxor ( från när jag var inlagd pga av gallan dom var såå mysiga så jag tog hem dem.. ) allmänt sunkig såg man ut men vad gör man inte för barnen sina..

Nu har han dock satt sig i soffan och vill titta på en film, så han får väl göra de en stund så kanske jag kan sätta igång en diskmaskin.. Sen är de slut på Dalmirs sovmorgon..

Nu skrev jag mycket också.. oj då!!

Jaja men ska försöka lägga in lite bilder ikväll!!!

Bye Bye


Av Moa Enberg - 13 mars 2010 23:12

jo men visst de är jag.. :)

hjälpt Andreea nu ikväll att sätta ihop spjälsäng, skötbordet och satt fast ben på deras säng, cissi hjälpte till på slutet med de förbannade säng ben, annars agerade cissi och andreea barnvakter ocj jag va karl i huset.. :P


Innan idag var vi på stan vandrade på köpte gardiner till Albin, han skulle ha spindelmannen gardiner.. så de fick han... ska försöka sätta upp dom någon dag framöver.. de blev inte gjort idag ialf..


sen har vi införskaffat oss Wii.. :) Albin tyckte de va skit kul och vi med, fanns juh nått spel med en kossa så Albin va super nöjd verkligen..


Imorn blir det kanske Övik och knasiga kojan så ska vi leka lite.. :) kul kul..

nu ska jag försöka ta mig de där badet.. :P


jaja de va min da sådär lite kort.. puss å hej..

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards