Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under mars 2010

Av Moa Enberg - 9 mars 2010 09:20

Jaha nu har dagen börjat, har precis lämnat på dagis.. ska snart väcka lilla Alicia för att ge henne lite mat, sen blir det BVC och därefter mamma träff på westerlunds.. ;) de är juh där man hänger som mamma med barnvagn.. ;) Ska bli super kul!


Skulle vilja skriva mera men de hinner jag inte nu om jag ska hinna med denna förmiddag...

Jaja vi hörs senare..

Kanon väder idag igen.. de gilla vi.. ;)


Byee

Av Moa Enberg - 8 mars 2010 08:28

Imorse blev den ännu en tidig morgon Alicia vaknade även idag vid sex tiden, men somnade om igen vi kvart i sju, hon låg bara i sängen och pratade på lite, blev lite små grin men med nappen somnade hon om. Men då passade Albin på att vakna vid kvart över sju, fick han dock att ligga kvar en stund i sängen till halv..

Igår kväll började vi se Bröloppsfotografen men som vanligt somnade jag..

man är juh tråkig men men vad ska man göra.. :P


Idag blir det Tandläkaren, suck! hatar att gå dit.. jag hoppas att jag inte har några hål bara.. Sen är det gym idag också..

får se hur allt kommer gå.. har juh tvätt tid idag också.. :S man är då aktiv.. :P


Har fan någonting varje dag denna vecka känns det som.. imorn är det BVC igen, och på Onsdag är det MVC sen på torsdag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske kan bli en lugn dag det.. vi får väl se, veckan har juh knappt börjat kan nog bli något inplanerat även den dagen.. :P

Nu ska jag göra mig iordning... medans Alicia fortfarande sover inne i sovrummet med sin pappa..

Albin äter sin frukost myycccket sakta som vanligt.. blir tokig på detta myr ätandet!!

Jaja Skriver mera senare..


Byeee

Av Moa Enberg - 7 mars 2010 22:01

Haft en trevlig eftermiddag kväll ute i skogen hos Cissi och Tony, blev mat och hela köret där.. Albin och Elina tog och badade tillsammans i deras bubbelbad men Albin ville inte ha nå bubblor.. Tok unge, hade själv velat legat där och känt Bubbel strålarna dallra på fläsket.. :P kan bara tänka mig hur de skulle kännas.. hehe!

Sen när vi åkte hemåt så somnade båda barnen i bilen, visst Alicia gör inget men när jag bar in Albin blev det krig, han skulle bara inte gå till sängen han ska ha fika, helt hysterisk! Jaha tänker jag han kanske är hungrig, kan juh inte gå och lägga mitt basrn alldeles vrål hungrig så hemsk kan jag väl inte vara, så han får väl komma upp å och ta lite kvällsfika.... jag kan säga er att mackan, mjölken och yoghurten är orörd så jäkla hungrig är han inte han vill bara sitta uppe.. den här pojken är en natt uggla.. han skulle vilja vara vaken 24 tim dygnet runt året runt.. han ska inte missa nått...

Men nu är klockan tok för mycket för en 3 åring så nu blir det krig vare sig han vill eller inte är det sängen som gäller nu!!!!

Ge mig styrka.. :S


Godnatt för min del med sen, blev en tidig morgon.. Dalmir lär vill tycka man är tråkig men så blir det när jag ska kliva upp dessa tider med barnen..


BYe Bye

Av Moa Enberg - 7 mars 2010 16:57

nu har vi hamna ute hos cissi och tony.. cissi är aktiv och plockar ur diskmaskinen,, duktig hemmafru.. Andreea är också här, hon går runt och åhhar sig, less på magen.. ;P tänk för två månader sen var man i den sitsen själv eller just precis nu för två månader sen hade man precis fått ut sin lilla tjej..

idag blev hon exakt två månader.. tiden går fort ändå.. men samtidigt känns det som hon funnits i all evighet..


nu ska jag göra damerna lite sällskap nu sover alicia så gott..

bye bye

Av Moa Enberg - 7 mars 2010 08:10

Tänkte bara lägga ut lite bilder från helgens gång..

Idag är de mulet väder men bra temp... blir nog en promenad idag.. eller kanske ett gym besök idag också..


Ska inte skriva nå mera nu.. är trött som tusan.. Alicia vaknade vid kvart över 6 imorse med världens host attack stackars lill tjej, men sen var hon nöjd och bara låg och surrade i sängen men vid kvart i sju var de bara att kliva upp.. lämna den sköna varma sängen..



Alicia fick följa med sin första tur ner till ladugården, med en stoly och ivrig storebror.. :P


   

 Bygge av snö koja.. ;)


Lite hopp med morbror..;)

 

Byggde en toalett i snön..:P


     Sol sol underbara sol.. det behövs på det bleka facet.. :P


 

Massa bus och lek i snön...


Underbart väder, våren börjar komma!! 



   

 Världens bästa kille!


 

 Morbror och Albin bygger!!  



Allt från mig just nu.. dags för lite mys med Albin i soffan....

Av Moa Enberg - 6 mars 2010 18:21

nu har man rört på fläsket, riktigt skönt..

Alicia va snäll denna gång också.. som svar på nettans fråga så passar jag på att träna då Alicia är ny äten och på vägen ner somnar hon i bilen och sen sover hon gott, ibland vaknar hon och då får man vips avbryta träningen men oftast är de mycket intressanta ljud så om hon vakna ligger hon bara och tittar en stund och då får man börja runda av för sen blir hon less och då kommer vrålet.. ;)

Men ca 1 timmes träning brukar vara lagom för oss båda..


idag var de typ tomt på gymmet också så då kunde jag köra hårt utan att någon såg mig flåsa.. :P och man våga prova på alla olika maskiner..


Nu ska vi snart åka ner på Time och lämna bilen jag ska ta med mig vagnen så jag kan gå hem med Alicia hon är juh lite små gnällig nu på kvällen så då kan hon sova en liten längre stund.. för annars kör hon 15 min intervaller.. och är inte riktigt nöjd...

Albin ska få åka bil med pappa Dalmir, så kan de ta ett raggar varv utan tjejerna.. :P

jaja nu ska jag göra min barn nöjda.. ;)¨


bye bye

Av Moa Enberg - 6 mars 2010 14:13

underbart verkligen.. Albin slocknade i soffan precis och de kan han få göra en liten stund han vaknade vid sju imorse och då vill han gärna sova en liten stund..

sen ska mormor komma förbi en stund och ta med sig Albin till gammelmorfar och jag och Alicia ska åka på gymmet röra på fläsket lite och rensa huvudet lite.. det finns inget bättre ställe för det.. hoppas på lite folk där.. idag ska de bli någorlunda hård träning..


har så mycke tankar vet svaren på många frågor i huvudet men vissa saker förstår jag mig inte på..


Bad day kan man lugnt säga att jag har men det ska man väl få ha ibland.. men man blir bra matt då....

hade ialf en underbar dag igår med barnen blev snökoja och promenad i det vackra vädret..


bye bye skriver mera senare..

Av Moa Enberg - 5 mars 2010 09:07

Godmorgon.. Solen börjar skina, dock lite akllt ute än. Men förhoppningsvis så blir det bättre snart.. :D Sköönt! Jag sitter hemma hos mamma med barnen, Henrik och Jessica är här så de är full fart.. jätte kul och mysigt, Albin är super glad.. nöjd sdom bara den! Jessica är juh en favorit.. just nu sitter de och läser en bok och myser uinder en filt..

Annars händer det inte ´så mycket Alicia mår bättre fortfarande lite hosta men de är inget att tala om så det är skönt.. så imorn kanske man kan träffa Cissi och ELina igen.. :D Vi har juh varit utan varandra i flera dagar, eftersom barnen våra varit sjuka.. men nu så börjar det bli bättre..


Idag ska jag bara vara ute i Holm hela dagen bara ta det lugnt gå ut och gå en sväng med barnen leka i snöhögen här ute med Albin hade jag tänkt, kanske bygga en snögrotta.. (bli som ett barn igen bara jag tänker tanken.. ) Det är nog bara ett måste bara det blir lite varmare nu när solen tittar fram.. sen blir det en promenad med vagnen så man rör sig lite idag också.. men jag har träningsvärk som tusan efter gårdagens gym besök.. Men de är bara skönt med lite träningsvärk, då känner man att man har gjort nått!! lovely.. snart ska vågen visa några kilon mindre hoppas jag.. har stårr ganska stilla nu på senaste... men man ska väl ha lite tålamod.. det försvinner väl snart hoppas jag.. har juh tränings och kost experten brevid mig nu så han kan juh ge mig ett antal tips.. han tycker ialf att jag är duktig att jag börjat med nått.. tack bror lite stöd.. :P

Jaja nu ska jag ta över bok läsandet så Jessica kan göra nått annat hon är juh som fast med Albin.. Jag tror han är kär.. ;)


Sooo long..

Dalmir Volim te Puno!!    DRAGI!!! <3

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards