Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under mars 2010

Av Moa Enberg - 4 mars 2010 18:15

ont ont.. mitt huvud sprängs, haft huvudvärk halva dagen.. känns som ögonen ska ploppa ut på mig.. :S inge roligt men det blir nog bra till imorn ialf hoppas jag...

Idag fick jag ännu en överraskning av min älskling, ett litet paket stod på bordet vid middagen.. fick ett jättefint armband med ett hjärta på där det stod Din för evigt!!  älskar han sååå är världens underbaraste...


kanske skriver sen.. bye bye

Av Moa Enberg - 4 mars 2010 10:32

Nu jävlar har jag varit aktiv, lämnade albin på dagis strax före nio sen åkte jag direkt till gymmet.. De var jag och PRO gänget typ, men det pinsama är juh att de är bättre väl tränad än vad man själv är.. :P men de får man väl bjuda på.. gubabrna tyckte ialf att de va roligt med en liten bebis på gymmet.. :P haha!

Så idag blev det väl en timme 45 min träning och tro mig jag ser ut som en tomat i ansiktet.. Nu ska jag hoppa in i duschen sen väcka Alicia så hon ska äta.. pust denna intensiv ammning gör mig galen, hon är juh nöjd så ska jag skippa det eller?? men får väl föröska få upp henne lite i vikt ialf och se om BVC bir nöjd då?!?! Aja.. Bye bye skriver mera sen, är juh underbart väder idag sol sol sol... :D

Bye Bye

Av Moa Enberg - 3 mars 2010 21:15

Alicia har i stort sett sovit hela dagen, men nu när kvällen närmar sig då har hon vaknat till liv, är lite seg men jag har t.o.m fått ett leende av henne så nu finns det hopp.. Hon har en hemsk hosta och hon blir så ledsen när hon hostat! Usch jag och dalmir har bara suttit nu och önskat att vi kunde ta detta ifrån henne..

Vi älskar våra barn så, var juh hos läkaren med Albin också idag och fick träffa en jätte bra läkare som gjorde en ordentlig undersökning på han, vi ska också få en remiss till röntgen för att ha koll på hans extra revben som han har.. ja vet de låter konstigt men ja han har ett extra halsrevben uppe vid nyckelbenet, så idag har jag tjata till mig en tid till röntgen för sist han röntgades var när han var ca 8-9 mån och jag vill ha koll på det där höra och se att allt är OK, det där växer juh med kroppen de är juh egentligen som vilket revben som helst han har bara ett extra.. ;) min lilla pojk, han kör med extra allt!

Lill gubben ligger och sover somnade vid åtta ikväll han var trött efter denna dag.. så han somnade direkt!

Jag och Alicia tog lite egobilder, (de ska börjas i tid.. )


Blev inget gym för mig idag men ska försöka passa på imorn när Albin är på dagis, beror dock på hur Alicia mår!!


Jaja här kommer våra ego bilder.. Sen blir det film, Luftslottet som sprängdes.. tror dock att jag kommer somna.. risken är stor..


 

Man ser allmänt sliten ut men de är väl så de är.. ;)


  Sjuklingen i mammas famn!


  

 Mina underbara ögon helt glansiga.. (stora händer, piano fingrar.?!!? nästa Alicia Keys.. hihi)



 

  Mysigt i mammas famn finns de nå bättre när man är sjuk?!?!

Av Moa Enberg - 3 mars 2010 15:41

pust.. är helt slut efter denna natt, har en känsla att denna natt kommer bli lika grinig.. Alicia är inte på topp... fast läkaren på bvc sa att de inte va något att oroa sig för bara se till att hon äter.. och klä av hon om hon får feber..

Allt gick bra på BVC hon hade inte gått upp så jätte mycket men tillräckligt.. ligger nu på 4200g och är hela 57 cm lång.. så de är en lång smärt snärt(eller vad det heter) liten dam vi har.. ska dock intensiv amma nu i en vecka och se vad som händer.. nu äter hon juh var fjärde timme så nu ska jag försöka med två max tre timmar mellan.. men problemet är juh att hon är nöjd med var fjärde, på kvällen kan de ibland bli tre timmar mellan men oftast 4 tim.. så idag när jag försökt med detta så äter hon bara från ett bröst och är nöjd så medans det andra bröstet känns som de ska sprängas.. vi får se hur detta går.. men jag tror hon är sån i kroppsform, lång och smal.. ;) som sin mor en gång i tiden.. :P

nu ska Albin sitta här vid datorn och spela sina spel...

skriver  mera sen..

bye bye

Av Moa Enberg - 3 mars 2010 10:37

Puussstt!!

Vilken natt, Alicia har blivit förkyld, och med denna förkyldning följer det med magknip också.. Albin hade samma problem med magknip så t.om han vaknade med tårar och klagade på magen när han var sjuk. Och nu är det Alicias tur hon har gallskreke inatt, släppt sig somnat, vaknat igen grina och varit allmänt besvärad över allt! snoret värkar inte vara så farligt då hon ialf kan ta nappen och hon har inga problem med att äta så de är juh skönt!


Nu ska vi snart på BVC struntar i att avboka då de är läkarundersökning, och jag vill juh att någon läkare ska titta på henne nu med förkyldningen.. plus att om de blir feber så vill jag ha en aning om hur mycket hon väger.. och när dessa små få feber måste man väl ha någon läkarkontakt eller?!?!

Blir juh lätt så att nr 2 blir mer förkyld än vad det första barnet blir eftersom Albin kommer hem med diverse baciller hem från dagis.. och denna förkldning har vi alla legat med, först jag och Albin och nu Dalmir och Alicia..

Nää nu ska jag börja göra klart för BVC besöket.. Sen kl ett ska Albin till Barn så de blir ett jäkla rännande idag på sjukhuset..

Uscha!! sen ska jag väl försöka hinna med ett gym besök idag, vi får väl se hur de blir med det, beror på Alicia..

Bye Bye 

Av Moa Enberg - 2 mars 2010 13:05

Ja ni fan va man är mesig, snacka att man pratar gulligull språk med bebisar.. jag själv kan tänka men ge er prata normalt! Men idag kom jag på mig själv hur jag pratade med Alicia efter hon ätit.. man är som man är med barnen sina.. :P

Alicia har nu slocknat i sitt babygym, hon har verkligen blivit världens snällaste tös.. Minifom "mirakel dropparna" dom gör susen!! nu börjar flaskan ta slut, ska man våga sluta eller ska man köra på med en ny flaska och sen kasnke sluta efter den.. tror inte jag vågar riskera vaggandes nätter, vi har inte så stor lägenhet heller så man blir less på att gå mellan kök och vardagsrummet.. :P

Nu ska jag springa till tvättstugan igen och snart ska Albin hämtas från dagis! Han blev såå glad att få åka till dagis imorse efter att han varit borta från dagis en längre tid eftersom han var sjuk! jaja!

hoppas ni alla har en bra dag!

För de har jag.. :)



Av Moa Enberg - 2 mars 2010 10:58

Hallå där!

Känner mig lite mör i kroppen idag efter mitt gym besök igår!

Alicia är lite små snorig men sover som en stock ändå och har inga problem med matningen heller så det värkar inte vara så farligt!!

Så vi har sovit bra i natt ändå! Hon sover faktiskt väldigt bra på nätterna man ska väl inte klaga precis.. :P Sen klev vi upp strax efter åtta gjorde Albin klar för dagis och sen tog jag och Alicia en promenad med vagnen ner till stan och var på apoteket åt Dalmir sen var man juh tvungen att gå in på Lindex och kika lite på barnkläder.. hur kul är det inte att handla till barnen!! Man vill bara handla och handla men man måste juh hejda sig lite..

Det finns så mycke gulligt!! ;) Och nu har juh så många fått barn också så de måste juh handlas presenter till dem också så..

Men igår handlade jag en söt liten klänning till Alicia och lite strumpbyxor idag blev det ett till par strumpbyxor, hon sparka juh av sig sina strumpor hela tiden så de är perfekt för henne!!!

den 16/3 är det återträff med föräldra gruppen, hade tänkt mig försöka komma dit ialf jag Dalmir får väl vara hemma med Albin.. Man vill juh se alla bebisar!!! ;) hoppas att många tänker gå dit..

JAja nu har jag inte tid med detta nu vaknar Alicia och är vrålhungrig!!


 här är ialf klänningen, söt va?

Av Moa Enberg - 1 mars 2010 22:07

Nu ska ni få lite bilder på tiden då vi varit lite off här på bloggen..


Idag gjorde jag det också jag tog steget och tog mig till gymmet, klampade mig in och köpte ett gymkort och gick in på gymmet.. Pust!!! var helt slut, höll väl inte på så mycket med styrka mest kondition och lite fett förbränning..  ;) det är väl det som är prio ett!! och det där med massa speglar på ett gym är mindre roligt, vart man än vrider huvudet så ser man sig själv i en spegel, man ser hur magen stuttsar på en och armar och benen dallrar.. men nu är det stenhårt som gäller... Imorn blir det dock inget men på Onsdag hade jag tänkt!

Jag hoppas nu att detta kommer gå och att ajg kommer komma iväg några gånger i veckan..  Nu ska jag försöka äta en banan eller nått, minska mitt godis sug.. för snart darrar jag av abstinens, vill ha socckkker!!! helt sjukt vad socker sugen man kan vara, det är verkligen ett beroende.. uscha!!

Idag handlade jag lite till Alicia på stan också, strumbyxor och en söt liten klänning.. ;)

jaja nu ska ni få lite bilder....ganska många faktiskt!!


   våran avslutnings fest eller avskeds fest från kladdkaka!! det kommer bli tufft!   Albin var hel nöjd, även Andreea och Cissi men tänkte vara snäll att inte lägga ut de fina bilderna på dem.. :P    Lite mys i sängen Storebror och lilla syster!! (han är väldigt avis på hennes nappar)

   Han skulle vara snäll och hjälpa Alicia att hålla nappen kvar i munnen.. ;)


Har man en tjej så har man!  Så gulligt, längtar till sommaren!! 


 Leendena blir fler och fler och man bara smälter varje gång!!


    

 Brorsan vill mysa lite!! snusa lite på hon.. ;)


Baby gymmet börjar bli riktigt intressant nu!!   


Ligger på brosans rum och ska lära sig allt om kossor! nöjd va hon ialf!  


Storebror försöker förklara vad som gäller och hur man ska leka med kossorna! Kan bara tänka mig vilket bråk de kommer bli om de där kossorna om ett halvår! Oj oj! 


                   Älskar mina små underbara barn!  



Tack Andreea idag för hjälpen! det uppskattas verkligen ska du veta!! :)


Bye Bye

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards