Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under mars 2010

Av Moa Enberg - 13 mars 2010 08:39

man kan inte planera med  barn när ska man förstå det..

inte ens efter 2 barn förstår jag de..


mitt de där härliga badet blev juh inte av..

Alicia var så grinig igår hela dagen men sen på eftermiddagen blev det lite bättre men  då satt hon igång igår kväll efter sista kvällsmålet.. Helt hysterisk var hon men det gick över och då somnade vi båda pladask, då skippade jag de där badet.. för isfl skulle jag nog somnat medans jag fyllde på vatten.. var helt slut... Men idag fick man lite sovmorgon vid åtta klev vi upp.. skönnt idag blir det lugnt tänkte plocka undan lite och sen tänkte jag gå ner på stan en sväng med barnen.. beror väl på Alicias humör.. :P man måste väl anpassa sig lite..


Åhh nu kom Albin fram till mig och pussade mig och tittade verkligen djupt in i mina ögon och sa Jag älskar dig mamma!!! ÅHHHH jag smälter nu.. så nu måste jag pussas lite med min prins... :D


Peace out!!

Av Moa Enberg - 12 mars 2010 21:02

Dagen ha verkligen snurrat på....

imorse när Dalmir skulle till jobbet så skjutsade jag ner han sen åkte jag iväg på gymmet.. halv nio på morgonen... (man är bra hurtig.. :P)

Efter 1½ timmes träning var jag helt död.... men fan va skönt de är efteråt.. är faktiskt lite stolt över mig själv att jag får till träningen och att det blir av varannan dag.. ;P förhoppningsvis börjar de ge resultat snart också.. hehe.

Sen efter gymmet for jag hem duschade sen traskade jag mig ner på stan och fönster shoppade lite...

jag måste ge mig lite, varje gång jag är på stan kommer jag hem med någon eller några påsar hem till barnen..


Sen var de dags att gå hem och då kom mamma med Albin han hade varit hemma hos henne..

Sen myste vi på hemma lite vi tre.. efter middagen gick vi till Andreea och hjälpte henne lite och vi alla tog en liten promenad till affären..


Dalmir slutade vid åtta så då kom han hem men han skulle förbi Jonas nu en sväng så nu ska jag ta ett varmt bad snart.. Alicia ska bara få sista kvällsmålet nu snart.. sen ska jag slappna av och njuta av ett hett bad..


Imorn jobbar Dalmir också men bara till tre, så de är skönt att de är lite tidigare.. 

nää detta räcker för stunden..


bye bye

Av Moa Enberg - 11 mars 2010 23:49

Nu känner jag mig bättre humöret har blivit bättre och jag känner mig lite gladare. ;)

Hehe! Ikväll har man fixat med Andrea i deras lägenhet.. Sen kom den berömda Smajo förbi.. Vad ska man säga.. :P 

Nu kan jag inte skriva emra för nu gnyr Alicia i sängen..


Tack älskling att du gjorde min dag bättre.. för den startade inte så bra...


Volim te..


Av Moa Enberg - 11 mars 2010 10:14

Idag har man en mindre bra dag, då tankar och minnen från det förflutna dyker upp och deppar ner en.. :/ man blir less på allt.. Allt känns som en lögn, vilken besvikelse!

Men de är tur att man har sina små så man kan aldrig deppa ner sig totalt.. man behöver bara titta på dem och se vad bra man har det, två underbara friska barn! Jag älskar dom över allt annat på denna jord.. trodde inte det men så är det! Det finns inge bättre.. Självklart finns Dalmir där med.. ;P


Nää om man ska ta och göra någon nytta snart.. måste ner på stan också men förbannat nog tog Dalmir bilen och jag skulle gå sen ner med Alicia men självklart glömde vi ta in bilbarnstolen i bilen så jag ska kånka ner med vagn och bilbarnstol... :S lär juh se lite roligt ut men jag har inget val då jag sen ska ta bilen..

JAja nu ger jag upp här.. orkar inte!!

Tack så mycket för era snälla kommentarer om min vikt.. :P det uppskattades.. hihi!!

jjaja nu drar jag mig..


BYEEE




Av Moa Enberg - 10 mars 2010 10:05

nu är det tankning av Alicia sen blir sjukan fram och tillbaka sen träning.. ska bli super skönt... svettas bort lite fläsk..

nu kommer de lite bilder...


 

Min lilla larv.. ;) med sina stora ögon..


 Fram och tillbaka till dagis påklädd och nöjd..



  


Ser ni det droppar från taket, det börjar bli vår.... :D  



 

Jag vill ockå vara lite ego ibland och lägga ut ego bilder.. ;)


   Albin badar hemma hos Elina,, ;) lite läskigt med bubblor bara...


    


där ser man va liten Alicia är och va stoor jag är.. :P

Av Moa Enberg - 10 mars 2010 07:56

Vissa har såna sjusovare till barn, men de har jag verkligen inte fått..

igår somnade albin rätt så sent klockan var strax efter nio, men det spelar ingen roll om han så skulle lägga sig kl 12 eller kl åtta..  han vaknar ändå samma tid...

Så imorse vaknade först Alicia vid kvart över 6 åt lite grann men sen låg hon bara och tittade på mig och skrattade.. vackraste tjejen!! underbart att vakna till det! Albin vaknade kvart i sju och då skulle han upp fort fort.. men han satt en stund i våran säng och tittade på TV men vid kvart över sju var båda barnen less på att ligga i sängen.. Så då var det bara att kliva upp!!


Alicia har nu precis somnat igen i sitt babygym! Albin sitter fortfarande med sin macka som han fick diekt när vi klev upp!! frågan är om han hunnit äta upp allt innan det är dags för dagis, slutar väl med att jag halvt trycker in mackan i han fem i nio.. :P


Idag blir det träning med Cissi, hon ska dissa Långsele och börja på Arla istl med mig.. :D vi kommer väl typ bara skratta åt varandra medans vi gör allt där.. men skratt är väl bra för magmusklerna så... hehe!!


Hmm min blogg är lite tråkig nu.. inga bilder och massa svammel bara! Men de är väl mitt liv.. Min familj och svammel..


Jaja nuu ska jag göra mig klar för dagen och knipa några extra gånger innan MVC! :P


Byeee

Av Moa Enberg - 9 mars 2010 23:33

Båda barnen sover som små stockar i sina sängar.. ALicia har blivit super snäll vid sista målet vid ca tio tiden går jag abra och lägger henne i hennes säng, hon jollrar på sen efter ett tag sover hon... Super duper snäll tjej.. :D

Åh Albin lika så han lyssnar på sina sagor på cd sen sover han gått han med!


Jag och Dalmir har bara legat och pratat nu i två timmar typ, bara pratat och pratat.. så mysigt, vi har pratat om allt och ingenting.. myst av varandras närvaro bara.. blir itne så mycket det där bara ligga och hålla om varandra i soffan när man har två barn.. men ikväll fick vi en sån stund och den var GULD värd!

Vi båda blev genast på bättre humör..


Nu ska man väl sjölv hoppa in i duschen och sen sängen, Dalmir funderar på en film men näeee jag tror jag ska skippa de!! 

Imorgon bitti är de MVC som gäller sista besiktningen för mig.. usch.. gillar inte detta men man måste väl helst gå på sånt där..

(eller hur Cissi.. :P )


Tack för idag alla ni som medverkat i den.. :D

Bye BYe

Av Moa Enberg - 9 mars 2010 14:41

nu är man hemma igen från dagens utflykter.. nu ska jag bara ta det lugnt, ska väl bara röja undan lite hemma sen så skulle jag bra gärna vilja sova men de går juh inte för sig när man har två knottar. Albin är det full fart på..


det var ialf super kul idag att träffa alla januari bebisar och mammor.. prata om alla förlossningar, sugklockor hit och dit och stygn i underliv... :P

riktigt kul.. Alicia var äldst men minst.. liten och näpen eller va man säger...

var ialf på bvc innan träffen och hon går upp bra, hon är ingen bebis med massa bebis hull kom vi överenns om hon går efter sin kurva..  4360 tror jag de va hon vägde.. och 57 cm lång.. såå lång och smal liten donna..

nu ska jag fixa lite fika till mr.Albin


just de hann träffa lilla Liv och johanna också.. söt liten plupp de va.. mini.. underbart söt, de lilla jag såg får väl se mer av hon snart.. :D såå kul..


Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards