Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Moa Enberg - 4 januari 2010 21:36

Ibland undrar jag vad man klagar över.. men samtidigt så måste man få klaga över saker och ting.. (att man är less på att vara gravid t.ex.)

men man har de ganska bra ändå..

Jag har folk runt mig som jag älskar och som älskar mig..

jag önskar så mycket i mitt liv, och jag har nästan allt.. visst man kommer nog aldrig vara riktigt nöjd spelar ingen roll hur mycket pengar man någonsin skulle ha så skulle man ändå aldrig vara nöjd för då skulle nått annat fattas, så är det juh.. Men ibland måste man stanna upp i tillvaron och tänka efter för man har det nog ganska bra ändå.. och då tänker jag inta bara på barnen i afrika och i krig och såna vanliga saker jag tänker bara här i Sverige. i vårat land som är såå perfekt.. vad sker egentligen i villa kvarteren här med Svenssons som alla anser vara så bra.. vad sker bakom alla stängda dörrar..

usch usch vill inte tänka tanken.. önskar att jag kunde ja jag vet itne vad..

Önskar att alla kan vara lyckliga.. jag sitter inte nu och påstår att mitt liv är perfekt det vet ni nog alla att det har varit upp och ner för mig med.. mött på många motgångar i livet, men faktiskt just nu så är det jäkligt bra..

Mitt upp i detta klagande på att man är less på att vara gravid så tänkte jag lite på folk runt om en har det och vad som händer runt om i bara vårat land..

ähh detta blev invecklat känner jag men jajaja.. det är som de är.. era huvuden kanske börajr snurra och ni kanske inte ens fattar vad jag menar.. men jag fattar ialf lite av vad jag menar..   


Nää nu ska jag ta och duscha imron är de BM, ska försöka muta henne så det blir igångsättning imorn.. :P hehe! det lär väl inte gå men man kan juh försöka.. ;)

Kommer lite bilder också på min mys pojke!


Här somnade Albin igår mitt på dagen.. mysigt.. jag vill också få plats.


  

Kojor/ Ladugårdar byggs på alla möjliga ställen och sätt hemma nu!


Såhär busig är man när man leker i kojan... ;)


   

Såå mysigt med öppenspis, kan dock bara elda ljus i den men de är bra mysigt ändå..

   


Detta var allt för ikväll, vi höres imorn, skriver efter jag avrit hos BM..

Caoo

Av Moa Enberg - 4 januari 2010 18:09

Ja ni, jag har faktiskt lite små ont nu.. men inte värkar.. utan bara som mensvärk.. men inte i samband med en sammandragning.. bara små ont hela tiden..

Men problemet är juh också att man söker varje tecken nu också.. :P


Glömde bort idag att köpa Hallonbladsthé typiskt.. men ska förbi stan imron en sväng också så..

Nu ska jag snart äta mat, andrea och shindarr skulle också komma förbi så jag sitter och väntar på dem, Dalmir är och hämtar upp dem..

Ikväll blir det kyckling och potatisgratäng.. har verkligen fastnat på potatisgratäng denna graviditet.. äter det inte sååå ofta men det beror lite på att jag inte orkar stå och skala potatis.. :P men bra jävla gott är de.. ;)

Idag har man som sagt varit på stan, gjort lite måsten sen har vi varit hemma mamma kom förbi en sväng och lekte en stund med Albin.. sen har jag fixat med maten, och jag och Albin har poppat musik.. barnens favoriter!  faktiskt kul, för han kan sjunga med i nästan alla låtar och jag kan juh också texterna så vi har sjungit emil och pippi sånger för full hals.. ;)

Sen har det byggts kojor i vardagsrummet.. han är inne i en koj byggar period.. men självklart blir det ingen koja det blir juh såklart en ladugård till kossan Albin.. ;)

Nä nu ska jag göra klart för middagen.. Caooo

Av Moa Enberg - 4 januari 2010 09:33

Känns så skönt att det är en vanlig vardag igen.. har lite ärenden att göra idag.. satt t.om och gjorde en liten lista på saker jag ska göra.. (list männsikan) Men det är juh helt underbart att stryka saker och ting, då känner man sig duktig..


natten har varit ganska lugn, vaknar lite då och då men somnar om ganska snabbt.. men är less på att aldrig känna mig utvilad, spelar ingen roll när man lägger sig man känner sig ändå inte utvilad när man kliver upp.. i natt vid fyra när det var dags för toa besök så kände jag mig pigg, men inte sen när det väl var dags att vakna vid åtta.. det är bra typiskt..

jaja får se vad denna dag har att ge.. en bebis kanske?!? ;)

idag 39+1...


bye bye

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards