Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under december 2009

Av Moa Enberg - 17 december 2009 13:32

Idag gör jag allt för att sätta igång denna förslossning..

Är less nu faktiskt, visst synd om barnet att bli ett december barn, men åhhh vad jag vill att detta ska vara över nu.. Jag kommer bli knäpp om jag går över tiden!! DAHHHH!!

vill inte ens tänka tanken!

Idag har jag nu STORSTÄDAT! torkat alla lister dammtorkat allt som går att torka, ut med alla mattor, dammsugat, skurat jaa allt har jag gjort.. för idag ska jag få igång detta.. Någon som har nått bra tips hur man får igång detta?!

Nu är det dags att hämta Albin, ska springa ner med några saker till källaren först!

Sen ska vi ner på stan en snabbis, sen blir det lasange till middag! gott gott, ska göra en god härlig sallad också!

Dalmir slutar idag vid fem tiden så då tänkte jag försöka ha maten klar till dess.. ;)

Nää nu ska jag röra mig från denna fåtölj, inte sitta still här inte.. då får man inge barn.. ;P


Ge mig tips!!

Caoooo!!

Av Moa Enberg - 17 december 2009 08:08

Vilken natt, har legat typ vaken hela natten inte kunnat sova.. vridit och hhaft mig.. Halsbrännan från satan, uscha! Albin kom vid tre tiden till sängen och trängdes.. :P allt har varit såå fel i natt! Helt slut är jag nu på morgonen, och sammandragningar som satan, så idag ska jag få igång en förlossning.. stor städning ABSOLUT! får se vad det leder till det är nu eller aldrig.. :P eller januari, för över jul ska jag bara ligga och lata mig! inte röra en fena för på julafton villjag inte ha! vill inte lämna Albin då på självaste julafton det skulle vara värsta mardrömmen för mig..

Näe liten update om min oroliga natt, nu ska jag få Albin att äta upp sin frukost sen är de dagis som gäller för han.. SVIN KALLT ute juh.. långkalsonger overoll hela kittet som gäller idag för prinsen..

Önskar att man själv hade en overoll.. eller en jacka som går att stänga.. :P


Ha en bra dag!

Av Moa Enberg - 16 december 2009 20:10

Jaha nu är kvällen kommen, mormor har varit här en snabb sväng och sagt hej, nu ska Albin få gå och lägga sig, nu först ska vi hjälpas åt att plocka bort alla kossor som hamnat ute i vardagsrummet..

Vissa kossor har också förvandlats till hundar under kvällen, då han har haft koppel på dem och varit "ute och gått" med dem..


Sen nu när Albin somnat är det ett bad som gäller för mig, riktigt varmt är sååå förbannat frusen.. så det ska bli riktigt skönt..

Imorn har jag "massor" att göra, ska göra en riktig storstädning här hemma medans Albin är på dagis! Ut med alla mattor, städa skafferiet dammtorka och göra riktigt jul rent.. så jag vet att jag har gjort det nu innan jul en riktig ordentlig städning för sen när lill pluppen kommer så vet man juh inte riktigt hur mycket tid det kommer finnas för såna städningar.. Jag är verkligen inne i fixar perioden, boa perioden eller vad det nu heter.. jag vill känna mig klar med allt innan ankomsten! ;)


Jaja nu ska ni få magbilder också, inte de finaste men ni ser ialf hur stooor den är..


 





  

Inte många dagar kvar heller.. 25 dagar till BF!!!

Av Moa Enberg - 16 december 2009 16:44

Imorse kom Albin in vid åtta och väckte mig, och jag kände mig pigg för en gång skull.. inatt har jag kunnit sova.. vaknade bara en gång vid typ halv två tiden och gick på toa, men hade inga problem alls att somna om efter det.. så en underbar natt har jag haft, och eftersom natten varit såå bra, så har min dag också varit bra! Varit så glad över att jag kunnat sova! ;)

Så efter jag lämnat Albin på dagis så åkte jag till mamma min och lämnade en säng som stod nere i källaren och tog plats! så nu blev vi väck den, sååå skönt..

Sen hamnade jag på stan och va i butiken med Far och Elisabeth, gick också och köpte en julklapp som jag hade tänkt.. var väl nöjd när jag köpte den men blev mer och mer nöjd med tiden, när vi sedan upptäckte annat i den.. :P

Sen var det dags att hämta Albin och hämtade även upp Johanna på vägen, sen åkte vi och fika, sen blev det Konsum och Kläddax också.. ;) vi gick och "dregla" över kläder, saknaden att ha på sig ett par jeans.. :P

Sen har man nu kommit hem ätit och plockat undan efter maten.. kvällen blir väl lugn, mamma kanske skulle komma förbi en sväng sen så är det väl läggdags för Albin och då ska jag lägga mig ett varmt bad..


jaja de var allt som har hänt idag, inte mycket men ändå mycket.. :P hehe!

Skriver mera ikväll och då kanske ni kan få en magbild också.. eftersom matilda så gärna vill ha det.. ;)


Heyy dåe!

Av Moa Enberg - 15 december 2009 21:38

Shit nu är de snart julafton, det är helt sjukt!

Nu börjar man få lite vinter också.. Snön faller ner.. härligt, härligt!

Men det ska bli kallare också så de är juh mindre roligt.. får se hur kallt det verkligen kommer bli..

dom kan juh snacka ganska mycket de där vädergubbarna..


Ikväll har jag slagit in en massa julklappar, imorn ska jag inhandla ialf 1 till som jag har kommit på, eller det var syster som tipsade mig.. det är till henrik och Jessica och jag tror de kommer vara bra.. efter malin tipsat mig så ångrade hon sig för det var bra och hon kunde ha köpt det men haha nu köper jag de.. ;)


har även kollat idag på stan efter en babysitter eftersom jag slarvat bort benen till våran, jag skulle vara duktig och dela på den så den fick plats i en flytt låda men under någon flytt har benen försvunnit.. så vad gör man det är bara att köpa en ny.. :/ typiskt men men, en babysitter är bara ett måste!! om det var något som jag verkligen använde under Albins bebis tid så var det Babysittern och Babygymmet.. speciellt gymmet.. där låg han och pillade och hade sig.. perfekt!


Fan min mage har sjunkit ner enormt mycket de senaste dagarna.. jag har haft en låg mage hela graviditeten men nu är den riktigt hängig.. gör ont att ha trosor och byxor, skulle vilja gå naken men näääee skulle inte tro det va! det skaver typ in i magen, men men! så är de! är juh inte länge kvar nu! 26 dagar till BF om den vill stanna så länge.. det ska bli spännande att se.. ;)


näe nu ska jag kika runt lite på alla bloggar, det är juh de man gör på kvällarna kollar bloggar när de inte är nått på Tv att se..

Tack för idag slut för idag!

Bye bye

Av Moa Enberg - 15 december 2009 14:53

Hallå där.

Denna natt har varit full av sammandragningar och förvärkar, så idag har jag inte gjort många knop, livrädd att sätta igång nått nu!

lite till får den vara där inne.. ;)


När jag kom och skulle hämta Albin på dagis så var inte alls livet på topp enligt Albin, jag kom för tidigt han hade inte läst klart boken.. sen när vi väl kom därifrån så har allt verkligen allt varit fel.. lite små trött och sugen på nått så efter en banan och mjölk så börjar jag kunna se glimten i ögat på han igen..

Total katastrof har det verkligen varit den senaste timmen hemma men nu så.. skönt nog annars skulle jag ha blivit galen.. ikväll blir det inte mycket som händer..

få denna dag att gå bara känner jag så jag får lägga mig, mår inte alls så bra.. skulle vilja ligga och sova hela hela dagen men så är juh inte läget, det går juh inte när man har en treåring hemma.. och speciellt inte när man är ensam hemma med han..

Näee nu ska jag ta och fundera på  vad det ska bli för middag idag..


caoo

Av Moa Enberg - 14 december 2009 21:42

Nu ska ni få lite update..

tillväxt ultraljudet gick riktigt bra! :D

Sist var krabaten -16% för liten ändå inom de normala men liten nu var den bara 6% för liten, eller liten och liten kan man inte kalla det då.. den väger va 2600 och den "ska>" väga 2700g nu så 100-150 g "för liten" var den nu! det kan man juh verkligen säga att de är nått att tala om.. Och fostervatten fanns det också och det var helt normalt! Så det känns jätte skönt!


Hade samma läkare som jag hade på förlossningen men denna gång skötte han sig riktigt bra, han var väl stressad sist och förklarade inte riktigt för mig men nu förklarade han jätte bra och han kunde t.o.m skämta lite så denna gång kändes det bra!!


Sen under dagen har jag fixat med tvätt och varit på stan en sväng, Dalmir har juh jobbat hela långa dagen nästan så jag och Albin har varit själva hemma ikväll.. :/ men han är juh som han är så man blir juh road och har fullt upp ändå.. :P

Så ikväll har vi faktiskt lekt mycket hund, eftersom Malin och Jocke skaffat hund så blir det mycket hund lekande här hemma + att han fick en ny Lassie film idag.. :P hehe!

Sen gick han och la sig vid halv nio och lyssnade på sin sago cd, Bamse blev det ikväll!  han slocknade på två sekunder..


Nu ska jag ta och göra nått innan de blir sängen..

Caooo

Av Moa Enberg - 14 december 2009 10:08

Jaha då har dagen börjat och man tvättar redan för fullt för att hinna få nå kläder rena så man har nått att ha på sig idag, istl för skitiga mjukis byxor.. ;)


Igår kväll satt jag och dalmir uppe och surrade en massa om bebisen, funderingar om hur allt kommer bli.. det är såå spännande! hur kommer Albin reagera på allt?!


Idag är Albin på topp humör, verkligen vaknat på rätt sida, han kom imorse till oss vid halv sju tiden och kröp ner mellan mig och Dalmir och somnade om såå gott sen vaknade han vid halv nio igen.. man har då fått en riktig sjusovare.. ;) skönt de!

så man slipper kliva upp vid 6-7 tiden! undra hur nästa krabat blir?!

Idag jobbar dalmir från halv 2 till halv tio ikväll! :/ mindre roligt men men så är det.. imorn är han ledig så då ska vi fixa hemma lite medan Albin är på dagis! ska väl hämta ut den där byrån förhoppningsvis som jag har tjata om i 2 v.. men dalmir gruvar sig för ihop monteringen.. :P hehe..

Får se hur det blir.. ;)


Albin sitter just nu och tittar på en film, Stuart Little. jag är såå less på alla barnfilmer nu, har juh sett alla 1000 gånger nu, kan nog varje replik i dem..


Nä om jag ska hoppa in i duschen eller om jag ska plocka undan lite först kasnke.. hmm nått annat ska ajg ialf göra än att sitta här.. :P


Ni får en bild på Albin när han och Dalmir precis hade klippt hans lugg.. :P ser ut som en medlem i nått 70-80tals band.. :P

  

Men bra söt är man ändå.. ;)


Caooo

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards