Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under december 2009

Av Moa Enberg - 5 december 2009 20:53

Ja ni..

vad ska man säga, jag har inte gjort ett skit idag, mår pyton.. ska lägga mig snart så denna dag tar slut och hoppas att jag vaknar imorgon på ett mycket bättre humör och tillstånd!

Har haft det mysigt med familjen men har knappt varit utanför dörren det är väl det som har gjort detta härliga humör som jag är på nu.. Dalmir har gett upp, han har försökt peppa upp mig hela dagen, men nu så orkar han inte säga nått mer upp peppande.. :P förstår han för jag bara tittar på han med ögon som är svarta så fort han försöker med nått, typ att det inte är länge kvar? Vad han kan göra för mig och bla bla! men jag ger bara en blick tillbaka och himlar med ögonen!

Inombords tänker jag, Vadå inte länge kvar en hel jävla månad 30 jävla dagar och lite till, känna såhär i 30 dagar fyyyyy! Hmm vad han kan göra för mig.. ja typ allt fattar du väl... Morrrr! Så härligt humör är jag på, så ni kanske förstår varför han har gett upp!


fast jag inte gjort nått speciellt idag så har jag ändå assss ont i ryggen eller bäckenet kanske det är.. det strålar både upp i ryggen från bäckenet sen ner i ena benet.. fyyy!!

Nu ska Albin äta kvällsfika sen sova! och då tror jag att jag drar täcket över huvudet också!!!

håller tummarna för de bättre imorn och att jag får sova bra i natt för annars kommer jag bli galen under natten...


Godnatt!!

Av Moa Enberg - 5 december 2009 18:32

Nu har vi ätit gott! ;)

Jag lyckades med maten, blev som sagt Fläskfile i ugnen, pressad potatis  och sallad.. Så nu är vi i soff läge och inväntar att Julkalendern ska börja!

Ikväll blir det en lugn kväll, till veckan ska man väl försöka komma iväg till Sundsvall om vi får tillbaka bilen, annars kanske vi kan låna en bil av min mor eller far!

För nu till veckan måste det bara bli av! går juh in i v.36 imorn så det är väl nu eller aldrig då.. :P

Sen är jag inte så pigg på att springa runt på Ikea, men men de är juh bara att göra..

och då ska jag shoppa lite bebis saker också! ;) och man kanske ska göra iordning en liten "väska" med saker man ska ha med till BB.. Måste köpa en overoll också en mysig som lill pluppen kan ha nu från början!


Näe nu ska jag mysa med familjen..

(vi har faktiskt fixat en till julklapp idag, det börjar ta sig! )


Heyy då

Av Moa Enberg - 5 december 2009 11:19

Ja ni nu har jag börja göra lite lunch så lill grabben ska få i sig någon lunch!

Jag skulle lätt kunna skippa den, trots att jag är gravid! Men man borde juh och ska äta regeldundet när man är gravid så jag ska väl också slå mig ner med han när det är klart!


Denna dag är så seg den kan bli känns det som.. blir inget gjort. Jag ville göra sååå mycket men allt står bara still känns det som, jag har inte riktigt med ork för att göra allt sånt men, idag ska jag ner och göra en djup dykning i källaren och kolla om jag hittar de förbannade benen till baby sittern, de kan juh inte bara vara borta.. Jag älskade juh den baby sittern!

Måste också kolla upp om Albin´s pepparkaks gubbe dress passar honom, den var för stor förra året så den kanske passar nu, de är juh snart dags för lucia på dagis. På fredag morgon kl 07.00 den tiden då vi sover som bäst!! Hehe men det kommer bli såå mysigt! fast man lär juh vara helt jäkla död och även Albin men det blir nog bra, får bli en tidig kväll för han på torsdag så han kanske vaknar av sig själv vid sex tiden.. Åhh uscha! Man har juh blivit bortskämd med detta sovande när man inte jobbar.. det är inte ofta jag kliver upp före kl sju halv åtta! Vi har skapat en sjusovare det är jag väldigt glad för.. Han somnar vid halv nio typ och sover till ca åtta eller åtta till halv åtta! Så de är jäklarns skönt! ;)


Undra hur nästa lilla krabat blir?! Allt är så spännande, man har så mycket frågor och funderingar?!!

Men den största frågan är nog om det blir en Pojke eller flicka!

Ni läsare trodde ialf att det blir en flicka ( de flesta av er ialf) Men jag tror faktiskt att det blir en till pojke här hemma! Det kommer vara grabbarns grus då. herregud vilken fart det kommer bli här hemma då om ca 2-3 år..

Om Albin inte tycker att han är för stor för att leka med syskonet!

Allt är sååå spännande!!


Nu ska jag färdig ställa lunchen, potatisen kokar för fullt så snart är det klart..


Vilken lördag, det känns som Söndag!

Imron är de andra advent då tänkte jag ta och baka lite lussebullar eller nått här hemma så det är klart, sen måste man juh göra knäck men det tror jag att vi gör någon annan dag, en sak i taget är mitt motto och då kan jag juh ha ett mål varje dag typ fram till bebisen kommer.. ;)


Jaja nu ska jag gå..

Hej då


Av Moa Enberg - 5 december 2009 09:31

Idag fick man lite sovmorgon..

Jag vaknade vid halv nio och undrare vart Albin var?!

Han sov som en stock och kom in till oss vid nio.. och då hade jga hunnit somna om.. och då varjag trött som fan.. skulle ha klivit upp vid halv nio istl då jag kände mig pigg..

Så nu sitter man som en zombie här hemma, Albin har precis fått lite frukost och valt film som han vill se.. Hitta Nemo blev det!


Idag ska vi hitta på nått skoj men vet inte vad man ska hitta på, får se vad det blir! Ska ialf äta gof middag idag! Blir nog ytterfläskfile i ugnen! Hmm blev sugen på de..

Shit hur ska man bli pigg som idag, ut och kasta sig i snön..


Graviditeten börjar också närma sig sitt slut, imorn går jag in i v.36 så nu är de inte länge kvar men shit vad less jag är nu! Jag vill att bebisen ska komma ut NU! eller en liten stund till kan den få vara inne så den växer på sig lite och är pigg och kry när den kommer ut...

Men fy vad man glömmer bort precis som emd förlossningen hur tungt och jobbigt det är/var på slutet av graviditeten.. NU har jag haft som kramp i vaden de senaste 2 dagarna gör så förbannat ont.. Det är OK när jag sitter ner men när jag ska gå är det ett helvete! jag kan inte bara sitta still heller så de är juh bara att bita ihop! ;)  Alla graviditetsbesvär är juh värd alla besvär, 10 gånger om.. men när man är mitt upp i det och mår som sämst då måste man ibland påminna sig själv vad det är man får ut av allt detta lidande.. ;P hehe

Denna lilla bebis är redan så älskad, ber till alla gudar som finns att det kommer vara en frisk liten krabat, med 10 fingrar och 10 tår..

Ett välskapt barn är vad jag önskar mig i julklapp av tomten!!


jaja nu ska jag vakna till liv men vet inte hur.. Dalmir den jäkeln han sover som en stock hör hur han snarkar ända ut hit.. men han ska få sova ut idag sen imorn då jäklar ska jag sova ut!!! Men det brukar sluta med att jag kommer upp typ en halvtimme efter dem, för jag vill juh inte missa nått roligt.. ;P

Tönten man är!
Jaja vi hörs mera sen!

Ha en bra Lördag!

Heyy då

Av Moa Enberg - 4 december 2009 22:55

Jaha nu är det klart vilka som går till final..

Två Killar det var några år sedan det var de!

tycker att det var rätt val av svenska follket, men det är ändå lite sorgligt, tänk er vad man skulle bli ledsen själv om man var i hennes skor, att vara såå nära att få sin dröm i uppfyllelse..

Jaja hormonerna svallar för mig skulle kunna börja grina! Fast jag inte var något "fan" av henne.. :P ehhe


Blir spännande men jag tror och hoppas att Erik kommer vinna hela skiten!

Vi får väl se, vi får väl se..


Albin har fått vare uppe läänge ikväll, vi har juh haft fredagsmys!
Han och jag har lekt faktiskt väldans mycket det var längesedan jag verkligen bara sket i allt runt omkring och gick hel hjärtat in i leken.. Han blir juh så lycklig då! Så man inte halv leker med han, då man gör mat eller nått annat samtidigt... Så vi lekte kossor och vargar, sen byggde vi en massa pussel!

Så mysigt att han har börja bygga pussel! Han blir så stolt när han klarar det helt sjäv också! Stor pojken våran!


Imorgon är Dalmir ledig så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det lär juh visa sig.. ska juh bli plus grader nu igen och regna så om vädret tillåter imorn så har jag lovat Albin att vi ska vara ute en stund och leka! ;)

Sen får man se om det blir staden en sväng också de är juh inte omöjligt..

blir juh ingen sundsvall denna helg ialf eftersom vi inte fick bilen idag som tänkt.. :( är så irriterad över det..


jaja nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen..

trött som vanligt är man..

så detta var allt från mig denna dag!


Heyy då

Av Moa Enberg - 4 december 2009 18:28

Nu har vi varit på stan läänge!

Men det har varit kul, Albin somnade på vägen ner så han sov i nästan 1 timme medans gjorde jag lite ärenden banken, biblioteket och lämnade Albins böcker som han hade lånat (tur att han sov, annars skulle det bli en diskussion skulle jag tro..) Sen har vi handlat första julklappen!! Sååå kul! Köpte till Dalmir och jag tror han kommer bli jätte glad! :D sen kommer det väl bli nått mer till han också..

Vi skulle hämta bilen idag också men så vart det inte, Dalmir åkte dit för att hämta den men då var det nått som fortfarande var fel så han vände på vägen och fick åka dit igen så nu ska de hålla på med den igen så på Måndag får vi svar om när vi kan få den, och vad detta är för fel som de inte ens har lagat!!


Ikväll är det Idol, jag har verkligen ingen aning vem som kommer åka ut ikväll, men jag tror jag vill att Tove ska åka ut..


Nu ska jag fixa lite Albin sitter och väntar på att julkalendern ska börja! ;)


Dalmir jobbar till typ halv tio sen blir det väl lugnt ikväll skulle jag tro.. vi får se! Jaja men jag skriver nog mera sen!

Heyy då


Av Moa Enberg - 4 december 2009 12:45

Nu har jag och försäkringskassan kommit ganska bra överens!

skönt som bara den, att få det klart så man slipper denna väntan, skulle juh egentligen haft pengar från dem nu i slutet på månaden men de är juh alltid massa strul.. Men jag tycker att de  har skött sig ganska bra ändå. De har ringt och de har ändå gått halv snabbt! Sen upptäckte jag även något nytt som de börjat med som är bra.. De har gjort att de ringer upp om man inte vill sitta i telefonkön, så då slipper man slösa bort alla sina pengar på mobilen till dem, bara knappa in nr så ringer de upp.. :D Nice!

Bra jobbat FK!

Och jag tror jag är nöjd med beslutet!


Nu ska jag försöka få i Albin lite mer lunch sen ska vi vandra ner på stan en sväng.. och inhandla lite saker..

Jaja nu vet ni!

Av Moa Enberg - 4 december 2009 08:29

Godmorgon!

Då börjar dagen då..

Albin kom in till oss vid sex tiden, ohh Nooo tänkte jag. Orkade inte alls vakna till liv då men då gosade han ner sig mellan oss och somnade om och sov till åtta ungeför, han väckte mig då och sa Mamma varför piper det när du sover? Jag är lite halv täppt i näsan speciellt under nätterna så jag hade världens pip näsa.. :P


Sen tog vi och klev upp då! Har precis käkat lite frukost och vi sitter och kolla på Bolibompa.. ;)

Idag blir det att ringa lite samtal till FK och försäkringsbolag och hit och dit, hade tänkt att köpa en julklapp idag också.. Till Dalmir, han jobbar idag så då kan vi smita och köpa en lite julklapp till han.. ;)

Åhh så mysigt att köpa julklappar, helt sjukt december går fasiken snabbt.. hir ska man hinna med allt!? Sen ska man väl försöka sig på en storstädning hemma ut med alla mattor och skit så..


Igår började jag med att skrubba under badkaret, skulle juh bada och såg då hur det såg ut där under, så då kunde jag inte bara blunda för det. Då var det bara att fixa det! Och att komma upp ur badet igår gick faktiskt ganska bra, man får skapa lite vågor och ta sats så lyckas man komma upp..


Dalmir åkte igår kväll och kollade på hockey match på tv med några kompisar när han kom hem hade han glömmt bort att det bakades kladdkaka här tidigare under eftermiddagen, som tur va!

För det finns bara en väldans liten bit kvar.. fy fan jag och Albin smällde typ i oss en hel jävla kladdkakan, eller jag ska väl inte skylla på Albin heller han fick väl typ två små bitar medans jag tog typ 100 små bitar eller 8 enormt stora bitar... Opppss!

Förhoppningsvis har han glömt bort den helt och hållet annars kommer jag få höra detta av han väldigt länge.. Hmmm.. :P så kan det gå om man åker iväg när det har bakats.. :P

Jaja undra vad man ska börja göra nu då.. kasnke leta upp FK nr.. hmm

Nått måste ialf göras!!

Bye Bye


Attan nu när jag pratat om kladdkaka så blev jag väldigt sugen på att ta den sista biten nu.. :S

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards