Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under januari 2010

Av Moa Enberg - 28 januari 2010 15:28

vilken jävla bloggare man är.. ;) Och vilken dunder mamma.. man har juh sina tekniker..

Man kan blogga trots att man har en bebis sugandes på brösten.. man har juh teknik... :P hehe..

men eftersom man har två barn så har man verkligen lärt sig tekniker då storebror hittar på hyss medans mamma sitter och ammar men nu har mamma fått till sina tekniker.. ;) 

idag har jag varit på stan en sväng, Cissi kom inte in förrän det var dags för mig att dra mig hemåt.. de hade lite snö problem... ;P men hon skulle nog komma hit sen efter hon handla klart..

Själv hittade jag två plagg på Stil och sen lite till Alicia på lindex.. sen har jag hitta en jätte snygg jacka till Albin på kappahl.. den måste bara inhandlas...


nääe nu har Alicia ätit, rapat och spytt ner sig så nu ska vi gå och byta kläder både hon och jag.. :P


å just de träffade Nettan idag på stan med lilla wiggo.. såå söt liten pojk.. :)

Alla januari barn är så söta.. vill träffa alla i föräldra gruppen, skulle vara så kul.. eller??


bye bye

Av Moa Enberg - 27 januari 2010 22:02

   Ikväll tänkte jag dra och sola men de blev inget av de.. men får kanske ta och göra de imorn istl.. får se hur läget är!!

Ikväll har Albin bada, Alicia fick lite babymassage ikväll myste på lite med henne..

Sen när båda barnen sov albin för natten och alicia för stunden tog jag mig en dusch och sen en hår inpackning.. så nu är mitt hår mjukt och skönt.. nu bli julia stolt över mig ;)

imorn blir det stan med Cissi om de inte är totalt insnöade.. vi får se..

Nu ska ni få lite bilder..

hår inpackning gjord då äe man glad.. :P haha


 

Stor öga!!!


 

Tok ungen Albin i badet

  sötnosen funderar lite.. ;P

Syskonen i sägen.. Albin är väldigt nöjd Alicia lite mindre nöjd..

  

Trötta Mamman.. :P och jaa jag är blekare än en nyfödd bebis...


Over and out... Peace YO! :P

     

Av Moa Enberg - 27 januari 2010 16:53

Fan vad vädret är hemskt.. dom hinner juh inte med att skotta..

läskigt fan och köra bil i detta väder..

Jag vägrar körde imorse till dagis och efter de var jag kallsvettig.. och då hade det inte hunnit komma så mycket! sen när vi skulle åka och äta var det juh total kaos..

imorn få Dalmir köra Albin till dagis om detta väder fortsätter..

Nä har inte så mycket att skriva, tänkte bara klaga lite på vädret.. :P


Får se om de blir solnng ikväll med Cissi vore juh skönt.. :)

bye bye

Av Moa Enberg - 27 januari 2010 13:09

Fan vad det vräker ner.. :S

vill inte ha mera snö nu! inge roligt, jag som skulle gå lång promenad idag, men har ingen lust att dra ut med vagnen i detta väder.. såå tråkigt! Men så är det ibland.. Känner mig total insnöad, inge roligt!!

Jag har inte gjort ett skit idag, lämnade albin på dagis hem och la mig en stund till sen har jag bara slappat.. Alicia är en riktig lat mask på förmiddagarna hon bara sover och mår gott!!!


Idag ringde jag även BM och bokade tid för efterkontroll (duktiga Moa) fick en tid i Mars.. känns som evigheter dit.. och frågade om jag kan börja träna snart för jag mår bra i kroppen!! Men nääe det tyckte hon inte att jag skulle, vänta tills du varit här var svaret.. det kunde påverka ammningen och kroppen i övrigt dåligt så jaha de är väl bara att vänta då.. :/ men vill inte förstöra amningen så då är de bara att vänta, och gå ut på promenader så länge..


Allt går så bra här hemma nu hon äter var fjärde timme och sover på nätterna, eller hon vaknar och vill äta men somnar snällt om sen! Jag tycker det är så mysigt att amma också... vet många som bara tycker det är bökigt och obekvämt.. men för mig gick det super bra med Albin och denna gång värkar de gå lika bra! det är juh smidigt att bara slänga upp bröstet istl för att blanda en flaska.. ;) Speciellt natte tid.. hehe!!


Imorse när Albin kom in till oss vid åtta tiden, så hade han hela gosedjur skaran med sig, det kommer han med nästan varje morgon, en hel hög i famnen.. det ser så gulligt ut.. jag skulle vilja se han när han packar på sig alla innan han går till oss, se vilka som får följa med och inte.. :D sötnosen min.. näee nu måste jag upp plocka undan lite hemma innan Albin kommer hem! Sen ska vi äta ute idag.. skönt slippa laga nått!


jaja nu ska jag göra lite nytta här hemma..

See Yaaa

Av Moa Enberg - 26 januari 2010 15:43

I mitt förra inlägg skrev jag om mina hormoner, och när detta skulle sluta.. då får jag en kommentar av Bea där hon skriver att hon fortfarande är ett hormon monster.. NOOOO!! Beas lilla tös är juh flera månader.. Bea du förstörde mitt hopp om att det snart är över med dessa humör svängningar..  ;P


Idag har jag traskat mig ner på stan, tog en liten extra runda..

Mötte upp Andrea och pratade lite med henne! gick även in på Lindex och köpte ett par örhängen.. :P det var väl de som kändes klokast att köpa.. är juh ingen mening att köpa nå kläder då jag ska gå ner lite till innan det blir någon shopping.. men öronen är juh sin vanliga storlek så då slog jag till.. hehe!


Nu har jag precis ätit lite middag blev en tidig middag idag så jag får väl ta lite kvällsfika sen också..

Mamma ringde för en liten stund sen så hon skulle komma förbi en sväng, och då ska jag försöka få med mig henne på den promenad ner till Boden´s så ska jag köpa två nya blommor till köket..

Sen måste jag byta gardinder där, men jag vet inte vad jag ska ha fr några.. Aja får väl se när jag tar tag i det där gardin bytet, har sagt de länge nu.. sen jag tog bort julgardinerna.. (det är inte utan gardiner men inte några fina bara.. :P )


I helgen kommer Ellen upp fråns Sthlm, ska bli kul att träffa henne och se hur hennes lilla tjej vuxit, hon är juh snart ett år.. tiden går så fort..


Imorn ska Albin på Dagis igen och då ska jag ta mig en riktig lång promenad, idag blev det inte så lång.. Hoppas att vädret fortsätter såhär bara..

Hörrni är det någon som vet när man får börja träna igen efter en förlossning?! har försökt läsa mig till det men det står olika överallt..?!?!?

 

Känner att det skulle vara bra skönt att få träna lite.. bygga upp kroppen lite..

nu känner man sig bra lelös ibland.. jaja! men kommentera gärna om någon av er vet!!

Tack och Hej!


Av Moa Enberg - 26 januari 2010 09:57

Hallå där!

Idag när vi åkte till dagis så fick Alicia följa med.. Albin tyckte att Anna skulle få se henne.. Har gruvat mig för att ta med Alicia, för jag har varit rädd hur Albin ska reagera när jag åker därifrån med henne och inte han.. Men som vanligt oroar jag mig i onödan.. det gick hur bra som helst, han sprang iväg och började leka efter jag fått en puss och kram!

Så då åkte jag och Alicia hem, jag lagom förvånad över hur bra allt gick..

Nu har jag precis tagit "varvet" runt på alla bloggar som jag läser.. Och man har juh varit duktig och betala räkningarna också.. vi hade även skatten på bilen denna månad.. mindre roligt kan jag säga.. :S men men så är det om man vill ha och vill ha, då får det svida ibland så är det bara..

¨

Igår kväll fastnade jag i en film terminator nått.. en ny ialf.. har alltid tyckt att alla de där filmerna är töntiga men den här var faktiskt bra, nästan lite sorglig, men jag tycker allt är sorgligt nu för tiden, kan börja böla för att en dvd film ligger på golvet.. :P snacka om hormon galen än!! när ska detta ta slut....

Nää nu ska jag städa undan lite här hemma, sen ska väl Alicia äta sen blir det promenad.. :D Underbart väder idag igen!! lovely..

Bye BYe

Av Moa Enberg - 25 januari 2010 19:00

Insåg precis att tusan vi har blivit fyra här hemma.. man kan fortfarande inte förstå det.. Nu när jag stod och vek tvätt så var det fyra olika högar.. tripp trapp trull och trull... ;)

det är helt sjukt.. :) underbart sjukt...

Och nu har Alicia haft två jätte bra nätter, bara vaknat ätit och sen somnat om underbart!!

Imorn är det dagis för Albin, så han ska få ta ett mysigt bad nu snart och sen är det sängen... imorgon medans han är på dagis ska jag ta mig en låång promenad med Alicia i vagnen..

Dalmir jobbar juh idag men snart kommer han hem, eller om typ 2 tim.. ;)

nu ringde pappa min, han saknade barnbarnen så han skulle komma hit en sväng..


så nu ska jag sluta..

bye bye

Av Moa Enberg - 24 januari 2010 18:40

mysig dag har de varit idag..

just nu sitter jag ihop kurad med mina mysiga barn i fåtöljen..

har precis kommit hem från att ha solat jag och cissi.. såå skönt men jag kunde inte riktigt slappna av efter 10 min börjar jag vicka på tårna och undra hur det gick hemma.. HALLÅÅ jag var borta i knappt 30 min och var orolig.. jag vet juh att Dalmir kan ta hand om barnen själv det gör han juh hemma ibland medans jag vilar eller kanske duschar ja nått sånt men då är man juh hemma ialf.. man är juh knäpp..


Alicia är en riktig skitunge.. hon har lyckats bajsa ner hela mig.. jag får skylla mig själv men ändå.. :P

skulle byta blöja på hon, tänkte att jag skulle göra de lite snabbt i knäet och jag torka och allt gick såå bra men när jag tar bort blöjan och ska lägga dit nästa dåå skiter hon.. och de bara spruta ut.. över hela min mage.. mysigt njaee! det var bara att hoppa in i duschen och svära lite..


Sen har jag nu under mina 16 min i solariet kommit på en plan för mig och dalmir ska se om han också är med på planerna..

får se.. :) men de tror jag..


nu ska jag leka med Albin, imorn är det en ny vecka.. tiden går snabbt! 


life is beautiful... tihi.. :)

byee

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards