Prinsar och Prinsessor..

Alla inlägg under januari 2010

Av Moa Enberg - 15 januari 2010 20:53

Ibland slår det mig, Shit jag är tvåbarns mamma! helt otroligt!

Nu sover mina små barn, Alicia lär väl vakna igen om en stund och vill äta!

Sen lär hon juh vilja ligga och snusa och snutta på mig hela natten.. :P

Idag har mitt gudbarn och hennes familj varit förbi och tittat på lill tjejen.. fick en riktigt rolig present en tårta gjord av blöjor, nappar badolja, tvättservetter och en rosa nalle på toppen! (bild kommer här nere)


Idag har vi tvättat har faktiskt gått bra att vare själv med två barn och sprungit till tvättstugan! Albin har varit samarbetsvillig och klätt på  sig kläderna utan nå bråk och tjafs så då var det bara att ta på Alicia och sen springa till tvättstugan! Så nu har man rena kläder igen och lite nya rena spy handdukar ligger redo i varje hörn.. ;)


Sen kom Mamma förbi också så hon har varit här och hjälpt mig lite, underhållt Albin medans jag gett Alicia mat och sen suttit med Alicia lite så jag har kunna leka med Albin..

Men vi har konstatera det att Alicia är väldigt "lätt" att ha att göra med hon ligger så nöjd och tittar och lyssnar medans man håller på med Albin och leker med han så de är skönt så man inte behöver bära och bära hela tiden för då skulle juh inte Albin få så mycket tid!

Men sen är juh natten som sagt en annan sak! ;) men de blir nog ordning där snart också, hon är juh bara 8 dagar så.. man ska inte klaga.. men sen vet man juh inte heller hennes beteende kan ändras hon kanske blir en "bärunge" sen man vet juh aldrig men jag hoppas att detta "dagbeteende" fortsätter.. blev mycket " " nu.. :P


Jaja här kommer lite bilder på mina underbara älsklingar..


 

En mysig storebror!


   

Han tycker de är så kul att vara vid Alicia, han vill gärna trycka in en napp i munnen på henne när hon är ledsen!!


  

Blöj tårtan.. ;) riktigt rolig grej att få! Tackar!!


Det var allt för ikväll snart kommer Dalmir.. då blir det film sen soovvaaa!! (så länge man får)

Av Moa Enberg - 15 januari 2010 10:04

jaha då var det en ny dag..

känner hur kroppen börjar bli trött, eller kanske inte kroppen mer mitt psyke... :P tålamodet är inte det längsta..

sömnen i natt har väl inte heller varit på topp.. hon är en prinsessa på dagen men på natten vet jag inte vad det är som flyger i henne.. allt är fel.. sovrummet är fel, för så fort man kliver upp med henne och går till vardagsrummet och lägger hon i soffan då är hon nöjd.. jag har ingen lust att sova på soffan varje natt och jag kan juh inte lämna henne där själv..:P

vi har ett dilemma i denna familj nu.. hehe!

Men stor pojken Albin börjar bli van skrik på nätterna nu.. han reagerar inte längre.. första nätterna vaknade han hela tiden.. men nu så går det bra och han är utvilad efter en god nattssömn.. den lyckosten.. hehe.. men det är juh tur de så man inte har en tjinkig tre åring att ha och göra med på dagarna, då skulle man juh bli helt galen..:)

nää nu ska jag tvinga i Albin frukosten, det går trögt för han.. ingen frukost människa precis som sin mamma.. hatar frukost...

hey då

Av Moa Enberg - 14 januari 2010 23:38

Hallå där, jag borde ligga i sängen! och det ska jag men var bara tvungen att sitta vid datorn en lite liten sväng.. ;)

Ikväll har jag, Cissi och Johanna surrat på som bara den! riktigt trevligt.. Johanna var förbi en sväng medan Mats var och tränade, sen åkte hon hem igen.. riktigt kul att träffa henne det var juh ett tag sen! Jag och Cissi har väl typ tillbringat hela dagen tillsammans nästan.. ;) och våra karlar har tillbringat hela dagen tillsammans dom också! Och de har inte tillbringat den klart heller så.. :P Men jag och Cissi var tvungna att skiljas åt... hehe!

Men i helgen verkar de som det blir middag hemma hos dem! det tycker jag låter bra, bli bort bjuden! slippa laga mat själv.. :D Så det kör vi på Cissi! det låter bra de!


Imorn är det fredag och Dalmir ska jobba :( men mamma skulle komma förbi en sväng så jag inte blir ensam med två barn.. sen har jag tvätt tid imorn också så de är perfekt att mamma ställer upp att komma hit en sväng och mysa med oss!

Mitt Gudbarn och hennes familj ska också komma förbi imorn! Alla vill juh komma  och titta på lill tjejen våran!

men någon dag i helgen tror jag att vi ska ha besöks förbud och bara vara för oss själva en heeell dag! visst de är väl inte folk konstant här, men skulle vara skönt att bara gå runt i typ pyjamas en hel dag, inte bry sig alls! behöver en sådan dag för att ladda upp batterierna.. :P Men samtidigt är jag såå grymt rastlös över att bara sitta hemma.. har juh gjort det i en vecka nu... är inte van det!! jag är en sån människa som måste komma ut lite.. skulle vara så skönt att vara ute och gå bara men de är juh såå förbannat kallt så känns dumt att dra ut alicia i denna kyla och mina tuttar.. dom är juh halv fulla hela tiden.. mjölkproduktionen är hög här.. ;) Så Bea fetvadd - Ja, tack!

Nu ska jag sova, min sov tid har passerat för längesen! nu får man hoppas på en någorlunda natt! för imorn blir det ingen vila eftersom Dalmir jobbar!!


Godnatt gott folk!!


Av Moa Enberg - 14 januari 2010 14:19

Nu är Dalmir och hämtar Albin, vet dock inte vart de tog vägen, han slutar två på dagis så dom åkte garanterat på affären eller nått och köper nå gotta... ;)

Det där är livsfarligt nu när jag ska gå ner i vikt, Dalmir är en mästare att alltid ha dricka, godis och massa annat snask med sig hem varje gång han varit någonstans!!

Nu kom de hem och säger att vi ska gå ut och äta.. typiskt.. de säger man juh inte nej till!! Älskar min familj! :D

Av Moa Enberg - 14 januari 2010 10:23

Natten har varit lugn och tyst för Albin och Dalmir ialf.. :P

Själv har jag agerat napp typp hela natten.. den började bra jag somnade som en stock strax efter nio.. helt slut var jag..

Sen vaknade Alicia vid halv ett och det var dags för lite mat, sen somnade hon om.. ;) lovely tänkte jag, men sen igen vid två tiden blev det skrik, försökte med nappen men den dög då inte.. (fattar inte natte tid ingen napp men dag tid funkar de???!) just nu ligger hon så nöjd och sover med nappen!!

Så för att hon inte skulle väcka Albin ännu en natt så la jag henne vid mig igen.. och såklart matvraket gapade och sökte efter mat, sen har hon legat hellaaa natten vid mig och små snuttat och myst brevid mig.. hel nöjd.. ;) Så Dalmir och Albin är utvilade, jag är också dock någorlunda utvilad eftersom jag somnar medans hon ammar under natten, men man får juh inte riktigt den där djupa sömnen när dom ligger brevid en, man är juh rädd att man ska lyckas rulla på dem.. fast de gör man juh inte man har juh nått undermedvetet där.. men ändå! och nu är hon juh sååå liten!

Albin är på dagis idag, han ville absolut inte åka men vi busade på lite grann så vi kom iväg, och sen när han väl kom in på dagis så var han glad och nöjd, men här hemma var han sur och sa att han ville Sluta på dagis?!! :( hoppas att det bara är en period.. vi får väl se! nu blir han juh ledig några dagar sen är de dagis igen på tisdag så förhoppningsvis går de bättre då! vi får väl se..

Näe nu ska jag vila lite medans Alicia sover..

Så godnatt igen för min del!


Fortfarande kallt idag också jävla skit.. vill ut och gå, men vågar knappt sticka ut huvudet och mina bröst i detta väder.. :P Mjölkstockningsväder så de bara skriker om det!!! inge roligt!!


aja, hey då ha en bra dag!!

Av Moa Enberg - 13 januari 2010 18:00

Idag har man haft fullt upp att göra ingenting.. :P

Blev inte riktigt som jag hade tänkt idag men men.. Nu ska snart Aini och Angelica komma förbi och titta på prinsessan.. ;)

Hon bara får paket efter paket..

det är bra det.. de är hon värd! eller är de jag som är värd det kanske jag har juh faktiskt burit på henne i 9 månader och sedan haft jävligt ont i över ett dygn.. hmm detta kan diskuteras.. ;) fast hon uppskattar juh inte paketen heller det gör juh jag.. Alicia sover medans alla är här så hon bryr sig inte mycket.. :P

Men de gör jag, är juh såå kul att öppna paket! :D

Jaja nu ska jag in men Kladkakan! jag ska dock bara ta en mycket liten bit.. :S om jag kan hålla mig till det! blir svårt tror jag!


Cao cao

Av Moa Enberg - 13 januari 2010 12:38

Denna natt var väl inte precis lika lugn.. Alicia var vannsinig halva natten.. men vid sju tiden då somnade hon ordentligt och djup sömn verkligen så då sov hon till elva, Jag och Albin klev upp vid halv nio ungefär.. sen har vi myst på lite han och jag..

Idag ska jag försöka dammsuga lite här hemma få någon ordning..

Alicia kommer nog snart vakna och vilja ha mat igen sen är de väl dags för oss andra också att äta nått.. sen ska man väl ta tag i utsendet här hemma, mitt egna utseende har jag gett dessa dagar.. :P vad är de för mening plus att man ser juh fortfarande gravid ut i typ 6 månaden.. så 3 månader bakåt har jag ialf gått.. Magen är juh som en brylé pudding.. ;) man känner sig så HOT or not.. :P

(vad vitsig man kan vara.. :P )

Nääe detta har jag inte tid med nu.. dags att bygga en jäkla ladugård åt Albin..

Kram kram

Av Moa Enberg - 12 januari 2010 19:50

Nu har lilltjejen fått tagit sitt första bad..

Hon tyckte det var ganska skönt tills man skulle tvätta ansiktet dåå jäklarns blev hon sur.. men i det stora hela så va hon nöjd.. och nu är hon ren och ännu mjukare.. ;) Navelsträngen ramlade av idag också.. stortjejen våran! idag är hon 5 dagar! visst 5 dagar är inte mycket men dessa dagar har gått snabbt!

imorn vet jag inte vad man ska hitta på.. en vanlig onsdag! Johanna kanske ska komma hit, om allt är som det ska här hemma och att man har fått sovit nått i natt.. så vi ska höras imorn, hoppas på att hon kan komma!

vi får se..

Idag kom också Gammelmorfar förbi på middag och tittade på Alicia.. hon var på bra humör hela tiden så hon visade en bra sida.. Näe då hon är bra snäll faktiskt! speciellt dag tid! :)

Nu ska jag göra klar Albin för kvällen sen plocka undan lite här hemma!

Fattar inte vad jag får energin ifrån, jag borde juh vara mycke tröttare men de är jag inte.. går man fortfarande på nå adrenalin eller?!!

Aja..

Caoooo

Presentation


Mitt allt! Det är min familj!

Omröstning

Hur ofta tränar du?
 5-7 dagar i veckan
 3-4 /veckan
 1-2 /veckan
 aldrig
 sällan
 promenerar endast

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards